2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım benım cok gecmıs olsun. ıcını ferah tut lutfen..
hamılelerde kalp carpıntısı oldugunu duymustum.
ınsalalh bırseycıkler cıkmaz canım.
dualarım senınle.

canım benım cok gecmıs olsun. ıcını ferah tut lutfen..
hamılelerde kalp carpıntısı oldugunu duymustum.
ınsalalh bırseycıkler cıkmaz canım.
dualarım senınle.

canım cok tesekkur ederım netten bıraz arastırdım kansızlıktan dolayı olabılıyormus
ben hapımı bırakmıstım 20 gun oldu degerlerım cok ıyı dıye
3 gundur nedense bole oldu
pazartesı doktorumla daha detaylı konusucam ınsallah kotu bısey yoktur:Saruboceq:

canım dedıgın gıbı belkı kansızlıktan olmustur.
ınslalah guzel haberlerle donersın.

hüzün yılı merak etme canım inanki benimde oluyo çarpıntılarım arada nefes alamama gibi psikolojik olduğunu düşünüyorum ben benim bebeğim solumda bende soluma yatarken daha çok bazen çarpıntım oluyor

Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..

Bebeklerimden biri % 100 erkek:asigim:

Diğeri de % 100 kız çıktı...:asigim::lepi:

O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...:sm_cool:

Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...

Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

ayy gözün aydın badem süper yaa
ne güzel bir kız bir oğlan hihoyyyt
sağlıklı doğsunlar inşallah
iki sevgiyi biarada yaşıyacaksın

hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inş ne güzel ya bir seferde hem kız hem erkek annesi olacaksın masallah bebişlerinehihoyyytŞeniz

bademcim canim benim gozun aydin cok sevindim, allah gonlune gore verdi:1hug:

hihoyyyt süper canım valla çoook sevindim zaten hem anneanne hem babaanne olmak istiyorum diyordun Allah gönlüne göre verdi...
hem prens hemde prenses geliyor :sm_cool:

ay süper badem.biri kız biri erkek.gözün aydın canım.sağlıcakla doğsun yavrucakların

ay süper badem.biri kız biri erkek.gözün aydın canım.sağlıcakla doğsun yavrucakların

bende 30 ağustos 2003 de evlendim.nasıl geçti zaman hiç anlamadım.

ayy gözün aydın badem süper yaa
ne güzel bir kız bir oğlan hihoyyyt
sağlıklı doğsunlar inşallah
iki sevgiyi biarada yaşıyacaksın

hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inş ne güzel ya bir seferde hem kız hem erkek annesi olacaksın masallah bebişlerinehihoyyytŞeniz

bademcim canim benim gozun aydin cok sevindim, allah gonlune gore verdi:1hug:

hihoyyyt süper canım valla çoook sevindim zaten hem anneanne hem babaanne olmak istiyorum diyordun Allah gönlüne göre verdi...
hem prens hemde prenses geliyor :sm_cool:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar:1hug:

İçim içime sığmıyor:hooray: :hooray:

Selsinciğim nice mutlu yıl dönümlerine inşallah ...

Yeni yemekten geldim şimdi geçmişe bakayım...gamyoncuiremsu

Ya Bademcim inan kk ya girmiyordum. girdim de oylesine bakip okumadan cikiyordum. dur dedim bademin belli olmus mu ve ne tesaduf ki hemen ilk mesaj senin mesajin.
ya cok sevindim. biri kiz biri erkek ne buyuk guzellik. simdi sen hem kiz kiyafetleri alacan hem erkek. hem kiz isteyenler sevinecek hem erkek. her ikisinin de tadini cikaracan ayni anda.

Canim tebrik ederim. Allah tamamina ermeyi ve saglikla bebeklerini kucagina almayi nasip etsin.

-badem- kullanıcısından alıntı
Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..

Bebeklerimden biri % 100 erkek

Diğeri de % 100 kız çıktı...

O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...

Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...

Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

badem canım tebrik ederim ne güzel ya bi taşla iki kuş:) allah gönlüne göre verdi canım bir an önce kucaklarında olurlar sağsağlim kuzucukların vallahi çok güzel haber bu sevinçten bu gece uyuyamazsın:)) benim olsaydı ben uyumazdım kesin hayaller kurar dururdum :)

Tebrik ederim ipkeçiğim,Sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..:1hug:a.s.

Çocukluğumdan beri ikiz bebek hayal ediyordum..Hatta comebaby ile msnde daha tedaviye bile başlamadan aylar evvel olan konuşmalarımızda israrla benim ikizlerim olucak,biri kız diğeri erkek olucak..İçime öyle doğuyor demiştim..:1rolleyes:O da bana kız sen erdin mi yoksa demişti.Gülmüştük baya...kaydirigubbakcemile3

Allahıma binlerce sonsuz kere şükür ki şu bir seneye çok şey sığdırdım,şimdiye dek kalbimden ne geçtiyse Allahım nasib etti..:Saruboceq::lepi:

İnşallah hem benim bebeklerim hem de doğacak olan tüm bebekler sağlıkla dünyaya gelirler..a.s.

Gözün aydın Bademciğim...:hooray: Bu müthiş bir duygu olamalı...Allah seni ve bebeklerini korusun tatlım...

Aminnnnnnnnnnnn...Allah'ın sevdiği kuluymuşsun canım.Tekrar tebrikler...

canım aradım sımdı doktorumu yarın gel kalp doktoruna gösterelım dedı korktum sımdı ben yaaasenağlama

bende gidicem ne olur ne olmaz bi kontrolden geçeyim içimde kalmasın sıkıntı yaparım daha fazla herşeyi büyütür oldum yaaaa..((-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ipekcim tebrik ederim canım allah gönlüne göre verdi sağlıcakla almayı nasip etsin rabbim minik prensini...a.s.

çok derinden istemişsin canım belkide dilek saatinde diledin bunu sen yürekten kabul oldu allahın bi mucizesi sana armağanı..:1hug::dance::dance:

herkes yazmış yaşını bende yazayım eksik kalmayım:roflol: bende 8 haziran 1982 liyim ve 18 ağustos 2000 de evlendim eskimişim baya bi olmuş zaman:)delikafaduldendelikafadulden

Gözün aydın Bademciğim...:hooray: Bu müthiş bir duygu olamalı...Allah seni ve bebeklerini korusun tatlım...

Aminnnnnnnnnnnn...Allah'ın sevdiği kuluymuşsun canım.Tekrar tebrikler...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..:asigim:a.s.

1 Şubat 1981 - 9 eylül 2007 :asigim:

bademcim çok çok gözünaydın canım hayallerin gerçek oldu ne güzel hem pembeler alıcan hem maviler sağlıkla kucağına alman dileği ile canım daha bir senelik evliymişsin özel değilse sorun eşindeydi heralde değilmi yoksa hemen yapmazlardı tüp bebek:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…