2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yok tatlım yaa sabah 6 da kalktımmm uyuyamıyorum sinir oldummm............
Tatil falan vız geliyor ne cumartesi ne pazar uyuyamıyorum..........
En azından uzanıp dinleniyorum evdeykenn

kızlar siz bu kan haplarınızı aç karnınamı tok karnınamı alıyorsunuz bana doktorum verdi ama üzerinde hiç bişey yazmıyo reçetedede aç karnına diyor..

Günaydınnnn ladiesss hihoyyyt
bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için

BADEMCİM tebrikler canım. allah gönlüne göre verdi.... sağlıcakla doğsunlar inşallah...

:CüvCüv:canım güzel haberlerle dönersin inş .
14 haftalık olmuşsun büyük ihtimalle görür kuzucuğunun cinsiyetini ya da tahminde bulunur.

günaydınlarrrr bugün bebek mevlüdüne gidiyorum inşallah sağa salim bizde bebişlerimizi kucağımıza alırızda bizde yaparız şöle bir şık gecelik sabahlık ve saçta kırmızı kurdele ne kadarda güzel değilmi aman allahım ne çok hayal ederdim bebek eşimin amcasının gelininin bebeği 7 aylık doğdu ama bebek 5 aylık oldu daha 5 kilo geliyor o yüzden mevlüdü uzattılar biraz bende hep üzülüyordum mevlütte bebeği bana sallatacaklar herkes karşımda ağlayacak bende ağlıyacam diyordum ama allahım çok büyük mevlütte 4 aylık hamileyim allahım bütün bebek isteyen herkese versin inşallah

selam kızlar bende bu tatil gününde çalışanlardanım öğlene kadar buradayım maalesef..

bademcim gözün aydın inşh.miniklerini hayırlısı ile alırsın kucağına ne güzel bi kız, bi erkek .....çok güzel ya Allah bağışlasın canım ....

günaydın derincim . şimdi çok rahat edeceksin o mevlütte , çok seviniyorum bu yüzden senin adına :1hug:

:CüvCüv:canım güzel haberlerle dönersin inş .
14 haftalık olmuşsun büyük ihtimalle görür kuzucuğunun cinsiyetini ya da tahminde bulunur.

inşallah canım yaa , ben de öğrenmek istiyorummmm artıkkınnn delikafadulden

günaydın derincim . şimdi çok rahat edeceksin o mevlütte , çok seviniyorum bu yüzden senin adına :1hug:

bitanem günaydın beni en iyi anlayanlardan biride sensin canım çünki ikimizde bu yolda çok koşturduk ve mucizelerimiz bize geldi sonunda evet bende şimdi çok raha t gideceğim mevlüde:hooray::lepi::dance:

bende bu gün anneme gideceğimm maleseff net yok haberleşemeyeceğiz aklım sizde kalacak....
haftasonunu orda geçireceğimmmmmmm

Öncelikle herkese günaydınnn,önce geçmişi okuyayım dedim ama bademmm valla çığlık attım şurda arkadaşta şaşırdı noluyo diye :).Çokkk sevindim canım ya gözünüz aydın.İkisininde tadını çıkaracaksın hemde bi seferde ne güzel

günaydınnnnn :teytey:sabah sabah negüzel haberler aldık maşallahhihoyyythihoyyyt
Herkeze güzel hafta sonlarıııı a.s.a.s.a.s.

maşallahhhhhhhhh bebişlerine :dance:
çok güzel bişey bu yaa:dance:
Rabbimin mucizelerini en güzellerini yaşıyosun maşallah :dance:
Rabbim nazarlardan korusun canım :1hug:

güzel haberlerle gelirsin canım inş :1hug:
inş cinsiyetinide öğrenirsin canım.hakkında hayırlısı olsun :1hug:

hayırlı olsun mevlüdünüz canım..Rabbim bizlere o günlari gösterir inş.:1hug::1hug:

kızlar siz bu kan haplarınızı aç karnınamı tok karnınamı alıyorsunuz bana doktorum verdi ama üzerinde hiç bişey yazmıyo reçetedede aç karnına diyor..

canım bende kullanıyorum dr aç karnına dedi günde 1 tane alıyorum gyno ferro sanol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…