Günaydınnnn ladiesss hihoyyyt
bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için
yok tatlım yaa sabah 6 da kalktımmm uyuyamıyorum sinir oldummm............
Tatil falan vız geliyor ne cumartesi ne pazar uyuyamıyorum..........
En azından uzanıp dinleniyorum evdeykenn
günaydınlarrrr bugün bebek mevlüdüne gidiyorum inşallah sağa salim bizde bebişlerimizi kucağımıza alırızda bizde yaparız şöle bir şık gecelik sabahlık ve saçta kırmızı kurdele ne kadarda güzel değilmi aman allahım ne çok hayal ederdim bebek eşimin amcasının gelininin bebeği 7 aylık doğdu ama bebek 5 aylık oldu daha 5 kilo geliyor o yüzden mevlüdü uzattılar biraz bende hep üzülüyordum mevlütte bebeği bana sallatacaklar herkes karşımda ağlayacak bende ağlıyacam diyordum ama allahım çok büyük mevlütte 4 aylık hamileyim allahım bütün bebek isteyen herkese versin inşallah
:CüvCüv:canım güzel haberlerle dönersin inş .
14 haftalık olmuşsun büyük ihtimalle görür kuzucuğunun cinsiyetini ya da tahminde bulunur.
günaydın derincim . şimdi çok rahat edeceksin o mevlütte , çok seviniyorum bu yüzden senin adına :1hug:
inşallah canım yaa , ben de öğrenmek istiyorummmm artıkkınnn delikafadulden
Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..
Bebeklerimden biri % 100 erkek:asigim:
Diğeri de % 100 kız çıktı...:asigim::lepi:
O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...:sm_cool:
Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...
Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
maşallahhhhhhhhh bebişlerine :dance:Merhaba arkadaşlar,eve henüz geldik..
Bebeklerimden biri % 100 erkek:asigim:
Diğeri de % 100 kız çıktı...:asigim::lepi:
O kadar mutluyum ki söyleyecek söz bulamıyorum...:sm_cool:
Hamilelik için tedaviye başlamadan önce de ikiz olsun ,biri kız biri erkek olsun diye kalbimden geçiriyordum..Erkek infertilitesindeki arkadaşlarım iyi bilirler...
Allahıma sonsuz kere şükür Allahım tam gönlüme göre verdi 2 güzel mucizemi...:Saruboceq::hooray::hooray:
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
güzel haberlerle gelirsin canım inş :1hug:Günaydınnnn ladiesss hihoyyyt
bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için
hayırlı olsun mevlüdünüz canım..Rabbim bizlere o günlari gösterir inş.:1hug::1hug:günaydınlarrrr bugün bebek mevlüdüne gidiyorum inşallah sağa salim bizde bebişlerimizi kucağımıza alırızda bizde yaparız şöle bir şık gecelik sabahlık ve saçta kırmızı kurdele ne kadarda güzel değilmi aman allahım ne çok hayal ederdim bebek eşimin amcasının gelininin bebeği 7 aylık doğdu ama bebek 5 aylık oldu daha 5 kilo geliyor o yüzden mevlüdü uzattılar biraz bende hep üzülüyordum mevlütte bebeği bana sallatacaklar herkes karşımda ağlayacak bende ağlıyacam diyordum ama allahım çok büyük mevlütte 4 aylık hamileyim allahım bütün bebek isteyen herkese versin inşallah
kızlar siz bu kan haplarınızı aç karnınamı tok karnınamı alıyorsunuz bana doktorum verdi ama üzerinde hiç bişey yazmıyo reçetedede aç karnına diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?