maşallah bebişine
bi paşa daha geliyooooor:asigim: hihoyyythihoyyyt
bebiş iyi olduktan sonra kiloyuda çok takmamak gerekiyor..böyle diip patlangaç gibi olmayalım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımcım ınsalllah guzel haberlerle donersın doktordan.Günaydınnnn ladiesss hihoyyyt
bugün kontrolümüz var 3.30 da ben de üç buçuk atıyorum dermişim delikafadulden
15 gün oldu son görüşümüzden beri , özedim kuzucuuumu :asigim:
hem belki dr.umuz söyler cinsiyetini :1rolleyes:
çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylıklar ve güzel bir haftosonu olsun hepimiz için
kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam
canımcım ınsalllah guzel haberlerle donersın doktordan.
gelınce mutlaka yaz.:1hug:
buyuk olasılık bebegının cınsıyetınıde ogrenmısındır.hihoyyyt
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin, hayırlı olsun stardustcım...:=)..şimdi uçuosundur eminim
dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:
canımmm ınan sen yazmadan tahmın etmıstım oglusun olucagını.Şeniz:asigim:dr. kontrolümüz çok güzel geçti
:
Maşallah annesi yazından ne kadar sevinçli olduğun anlaşılıyor gözün aydın kaydirigubbakcemile5 rabbim hepimize tosunlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
canım senin adına çok sevindim ne güzel bi duygu allahım hep güzel haberler getirmeyi nasip etsin hep daha benim 2 haftam var bebişimi görmeye şimdiden sabırsızlanıyorum..:)
canımmm ınan sen yazmadan tahmın etmıstım oglusun olucagını.Şeniz:asigim:
tebrıkler canımcım,masallah oglusuna.
star dustcım ultrason resmınde bebısının her acıdan erkek oldugu bellı.bosuna dememısler yıgıdın malı meydan da olur dıye.kaydirigubbakcemile3Şeniz
oglusunun bacaklarının durusuna bayıldım.:sm_cool:41 kere masallah.
keyfıne duskun bır erkek olucak sanırım.:asigim:
diiimi neyi var neyi yok , her şey ortada , hey allllaaaaaam ya kaydirigubbakcemile3
dr. bacak bacak üstüne atmış gibi , bağdaş kurmuş yatıyor dedi , ben de "anasına çekmiş " dedim ..
ben de uyurken bacak bacak üstüne atarım da bazen sırnaşık şey
ama keyfine düşkünlüğü babasına çekecek galiba .. dün çok dua etmiştim , benden çok aşkıma benzesin diye :asigim:
diiimi neyi var neyi yok , her şey ortada , hey allllaaaaaam ya kaydirigubbakcemile3
dr. bacak bacak üstüne atmış gibi , bağdaş kurmuş yatıyor dedi , ben de "anasına çekmiş " dedim ..
ben de uyurken bacak bacak üstüne atarım da bazen sırnaşık şey
ama keyfine düşkünlüğü babasına çekecek galiba .. dün çok dua etmiştim , benden çok aşkıma benzesin diye :asigim:
kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam
:
KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.
yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?