2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hadi hayırlısı canım inşallah bu defa öğrenirsin cinsiyetini hayırlı haberlerle dönersin.

kimsecikler yok galiba tabi bugün çalışan annelerin tatili
bende çalışırken iple çekerdimkaydirigubbakcemile3

ne çok okumadığım sayfa birikmiş yine yaaafisfisfis
Başlayalım bakalım okumaya neler olmuşşutarafagitti

kizlar bende hic ilac milac kullanmiyorum, midem kaldirmiyo, bu gidislede hic kullanamicam sanirim, ilac, vitamin vs kullanmamama ragmen bebisim bir hafta onde gidiyo ve masallah cok saglikli

kizlar bende hic ilac milac kullanmiyorum, midem kaldirmiyo, bu gidislede hic kullanamicam sanirim, ilac, vitamin vs kullanmamama ragmen bebisim bir hafta onde gidiyo ve masallah cok saglikli

Bende aynıyım Ebush,ilacı yutamama gibi bi özelliğim var maalesef :).Beceriksiz miyim ben ya,küçücük ilaçları yutuyodum onlarıda bulantıdan alamıyorum.Doktorum kan ilacına başlıcak gittiğimde ama söyledim şurup ver diye bakalım onu nasıl içicem.

ciceks surup daha berbat bisey inan, ama belki sana iyi gelebilir....

teşekkürler canım, inşallah o günleride görürüzzzz:1hug:

canım daha önce yaşadığım olaydan dolayı evhamlanıyorum sanırım.:sm_confused:

canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun:1hug:

teşekkürler canım zaten sorun yokmuş çok şükür:1hug:

canımm teşekkür ederima.s.

73 :sm_cool:

iyi haberlerini bekliyoruz canım:1hug:

bademcim çok sevindim tatlım rabbim onları korusun ailesine bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:

demetcim geçmiş olsun canım.çok şükür bişey yokmuş:1hug:

demetcim bebeğin iyiyimiş şükür çok sevindim .dr un dediği gibi biras rahat dur.:)) çok yorma kendini .

teşekkürler kızlarrr:1hug:
evet ilsucum bundan sonra daha dikkat edicemm canımma.s

gözün aydın bademmm tebrik ederim ya çok sevindimmmm:sm_cool:

Arkadaşlar bu arada net ve tam olarak şu an rahimde kızım solumda oğlum sağımda....:asigim:

benim ki ortalamış durumda, kafası solda ayakları sağda uzanmış sereserpe yatıyor:sm_cool:

iyi haberlerini bekliyoruz canım inşallah öğrenirsin cinsiyetinidea.s.

Allah ne kadar büyük yaaa, canım çok iyi anlıyorum seni ve senin adına çok mutluyum
Rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi ve seninde mevlüdünü yapabilmeni nasib eder inşallahkaydirigubbakcemile5

bende bu gün anneme gideceğimm maleseff net yok haberleşemeyeceğiz aklım sizde kalacak....
haftasonunu orda geçireceğimmmmmmm

kendine ve öykümüze çok iyi bak meleğimm:1hug:

Kızlar bende çıkıyorum kendinize ve bebişlere çok iyi bakın hepinizi öpüyorummmŞeniz

kızlar bende dun gıttım dr. tekrar kesın erkek dedı kızım nasıl sevınıyor gorsenız
183gr. dedı verdığım kılolardan 1kılosunu almısım gerı ıyı gıdıyor dedı dr.4kılo vermıstım tam

maşallah bebişine
bi paşa daha geliyooooor :asigim: hihoyyythihoyyyt
bebiş iyi olduktan sonra kiloyuda çok takmamak gerekiyor..böyle diip patlangaç gibi olmayalım dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…