KIZLAR bugün bend 3lü test sonuçlarımı aldım. temiz çıktı allaha şükür kızlar.
yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?
Selam herkese soyle bir gireyim dedim. benim de belim agriyor bu sabah. cunku cok uyudum. gece uyuyamadim. yattim ama tuvalete git gel tam uyuiyacam uyaniyorum. 4 yaptim saati. sabah da kalkmadim huhusi tam 12.15 ti kalktim zorla. esim de yok bugun. ama cok yatmaktan belik kotu. bir de bu gece hic dikkat etmedim hep gobegimin ustune yattim. yastik koyuyordum genelde ama bu gece nedense yastik mastik hak getire. minnosuma birseycik olmasin da.
nazlibaharcimn tebrik ederim canim oglusunu. listemiz akdasta. gunceller pazartesi.
Derincim sizin oralarda pek sasali oluyor heralde bu bbeek muvlutleri falan:) neyse 7 ay sonra seninkinin de mevlutunbu yaparlar sen de giyresin salina salina oturursun kosede. bebegini bu sefer baskasina sallatirlar ama insan gene dayanamaz aglar. o kadar senenin hatrina. sukretmek lazim.
canim bir de senin bir sonraki kontrolun ne zaman? hadi ogrenelim artik kuzumuzun cinsiyetini.
ben de bu bir iki gundur gerip bir duygu sardi icimi. diyorum obur bebegim dis gebelik olmasaydi ve yasasaydi- ki saglikliydi- zorla aldik bedenimden simdi 35-36 haftalik olacaktim. dusunsenize geldi gelecek. ama bakiyorum daha kocaaa 6 ay var. cok uzun.
stardustcum senin de bebisinin cinsiyetini cok merak ediyoruz. hadi bakalim. insallah bebis gosterir.
gözün aydın canım hayırlı olsun oğluşun inşallahhh:1hug:
ayy gözün aydın canımmmmm tebrik ederim prensini sağlıkla kucağına al inşallahhhhŞeniz
şunun keyfine bak yaaa tü tü tüüü maşallahhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey:
akdascım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza inşallahŞeniz
ben demir hapını gece yatarken içiyorum midemi bulandırmasın diye o yüzden bir etkisi varsa bile hissetmiyorum çok şükür:sm_confused:
canım çok çok gözünaydın bende çarşamba günü yaptıracağım 3 lü test inş iyi çıkar sonuçlarımkaydirigubbakcemile5
dr. kontrolümüz çok güzel geçti
veeeeeeeeeeeee oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşş :asigim: :teytey: :nazar
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:
maşalahhhhhh:teytey::teytey::teytey:
şu paşanın keyfine bak yaa
bi çayı kahvesi eksikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy yesin onu teyzesi ŞenizŞeniz
gözünüz aydın canımm..Rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq::Saruboceq:
en son kızlar öndeydi ama paşalar son atklarla öne geçtiler sanırım a.s.a.s.
canım çok çok gözünaydın bende çarşamba günü yaptıracağım 3 lü test inş iyi çıkar sonuçlarımkaydirigubbakcemile5
canım inş güzel haberlerle gelirsin:1hug::1hug:
dualarım seninle canımm :1hug::1hug:
yalnız arada midem taş gibi sert oluyor. sizde de oluyor mu? acaba demir hapından olabilir mi?
maşallah keyfi yerindeydi paşamın , bağdaş kurmuş yattığı yerden elleriyle oynuyordu kımıl kımıl
bu da kanıtımız , her açıdan gösterdi bize maşallah neyi var neyi yoksa kaydirigubbakcemile3
:
maşalahhhhhh:teytey::teytey::teytey:
şu paşanın keyfine bak yaa
bi çayı kahvesi eksikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oy yesin onu teyzesi ŞenizŞeniz
gözünüz aydın canımm..Rabbim nazarlardan korusun :Saruboceq::Saruboceq:
en son kızlar öndeydi ama paşalar son atklarla öne geçtiler sanırım a.s.a.s.
canım inş güzel haberlerle gelirsin:1hug::1hug:
dualarım seninle canımm :1hug::1hug:
sağol canım inşallah iyi haberler gelir 1 hafta geçmiyecek bana çünki ankaraya gidiyor tahlil burda yapılmıyor inşallah hepimizin bebekleri çok çok iyidir:1hug:
:
kızlar iyi akşamlar. bişi sorucam idrarınız hala bulanık mı yoksa berrak mı? benim b kaç gundur berrak ve daha önce hep bulanıktı. Bebeğimden salgılanan hormon idrarı bulanık yapıo diye biliyorum ve şimdi açılınca rengi korktum açıkçası..sizce?
:
canım geldin demek akşamüstüden beri girip bakıyordum geldimi diye gözünaydın demek paşa geliyor darısı başıma inş çarşamba günü bende öğrenirim :teytey::teytey:
Oooo masallh erkekler kizlari gecti valla. sonradan acildi bizim erkekeler.
canim tebrikler. Allah anali babali buyutsun.
Kizlar bebeklerinizi nasil seviyorsunuz? benim sevisim cok komik.
minik karincam,
minik kurbagam
minnosum,
minik kedicigim benim...
:
:
hayırlı olsun canım oğluşun nekadar da tatlı duruyor baksana
pipisini bile görebiliyorum :))))kesin erkek yani:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?