2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bende 14.haftamdan beri bebe yağı kullanıyorum kaşıntım falanda yok göbeğimin çıkmasına rağmen badem yağı için biraz daha beklemeyi düşünüyorum

aslında bende daha badem yağına başlamadım bebe yağına devam ediyorum doktorum badem yağının tüylenme yapacağını söyledi hani belki sadece tatlısı yapar diye düşündüm ama yinede kullanıcam arda badem bebe yağı karışık diye düşünüyorum

:roflol:

beyaz melek koptum burda gülmekten düşünsene bi erkek bebek pembişler içinde :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAHTA SENİ GÜLDÜRSÜN CANIM:1hug:

:roflol: EVET AMA NAPAYIM ALDIKLARIMI DÜŞÜNÜNCEEEkafamçokkarıştı
YA BU HAFA AA ERKEKMİŞ DERSE CİDDİ ANLAMDA ÜZÜLÜRÜM ŞAKA Bİ YANA...senağlama
AMA SANMAM DEĞİŞECEĞİNİ ÇOK NADİREN 100 KİŞİDEN 1 İ DEĞİŞEBİLİR....
KIZ DEDİ KIZZZZZZZZZZZZ BENİM BEBEĞİM KIZ:lepi::lepi:

slm bayanlar cinsiyetleri öğrenenleri tebrik edeyorum allah herkesin gönlüne göre verdi sanırım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder insallah ben 16+5 haftamdayı 12+4 te dr erkeğe benziyor demişti ama kesin olmadığınıda eklemişti bir oğluşum olmasını çok istiyorum sizlerde erken cinsiyet tahmininde yanılmalar oldumu?

delikafaduldendelikafadulden
ayyy melek ilk bana kız dediler biliyorusn ilk hediyerler de kız kıyafeti pembiş pembiş
,eşime giydiirim oğluma deyince gece giydir kimse görmesin ,bir de asla fotoğraf çektiremem öyle dedi:))))))))
ay kuzucuğum çok kızar herhelşde bana büyüyünce:))))))))
hemen peşine bir kzı yaparız kıyafetleri ona giydidiriz olmazsa sağlklı olsunalrda minik kuşlarımız

canım değiştirse ya doktorunu, bile bile neden devam ediyor aynı kişiye? doğuma kadar neler çıkarır kim bilir o doktor?

değiştirmiş bu hafta .. ya bilmiyorlarmışki öyle bir insan olduğunu bana sormuştu ense ölçümü , burun ölçümü felan için sen kaç para verdin diye , oradan çıktı zaten bu konu , sanırım bu uygulamannın fix bir uygulama olduğunu düşünmüşlerdir ve aksi bir şey akılarına gelmemiştir .. çünkü o dönem onlar kendi dertlerindelerdi , kondurmamışlardır böyle bir şey yapacağına dr.larının göz göre göre .. bir de nerede başlarsan orası daha güvenli geliyor ve riskli işlemleri hep onunla yaptıklarından , bebeklerin gelişimyle ilgili herşeyi o dr. bildiğinden ve karar verdiğinden heralde değiştirmeyi düşünmemişler . şimdi arkadaşımı ücretsiz izne atırınca mecbur kaldı zaten dr.unu değiştirmeye ..
Allah kimseyi düşürmesin böylelerinin ellerine :Saruboceq
:

selam kızlarrr ben geldimmmkaydirigubbakcemile2

İnşallah hepiniz iyisinizdir bir geçmişe göz atalım şimdiikaydirigubbakcemile5

bende ne bulduysam karıştırdım :lepi: badem yağı zeytin yağı kakao yağı karıştırdım bende vardı zaten almadım bakalım şimdilik bişey yok erkende zaten ama inşallah olmaz çatlak matlakhihoyyyt:CüvCüv:

Selam kızlar,
Geçmişin hepsini okuyamadım. Aradan bazılarına bakabildim. Özlem, hüzün yılı sizleri tebrik ederim. Eğer cinsiyet öğrenen varsa kusuruma bakmasınlar. Hastaneden yeni geldim. Eniştem biyopsi oldu. Çok uykusuz kaldım. Bunları bile zor yazıyorum. Gözlerim kapanıyor. Stardust, arkadaşına inanamıyorum. Neden bu dr kılıklılara inanıyor ki. Birkaç dr'a daha sorsaydı keşke. Kızcağız pek talihsizmiş.

hoşgeldiniz...............
nerde kaldınız yaa özledik valla meraklanmaya başlamıştım tamm
iyisinizdir umarım:lepi:

hoşbuldum meleğim sabah anneme kahvaltıya gittim bırakmadılar anca gelebildimcokacimcoook

iyiyiz çokk şükür canım sizleri sormalııı:1hug:

amanda amannnnn bir prens daha geliyor bizeeeehihoyyyt

hayırlı olsun canımm sağlıkla kucaklarsın oğluşunu inşallahhhhhhha.s.Şeniz

Ben de kakao yağı, kayısı yağı, susam yağı ve zeytin yağını karıştırdım. Banyodan sonra onu sürüyorum. Çikolata gibi kokuyorum :)
Bunun dışında her gün acı badem sütü kullanıyorum. Lierac aldım. Onu göbişimin durumuna göre kullanacağım. Bu aralar o kadar çok büyüdü ki. 6. ayda kullanırım diyordum ama sanırım o zaman kadar dayanamayacağım.

merhaba kızlar.
gecmısı oku oku bıtıremedım yarısında bırakmak zorunda kaldım.kaydirigubbakcemile3
masallah ne kadar cok sayfa olmus.
ben bu aralar pek fazla kk ya gıremıyorum ama yazılanları takıp etmeye calısıyorum.

HUZUN YILI ve OZLEM tebrık ederım ıkınızıde.
bende yarın kendı doktoruma gıdecem bakalım ne dıcek.oyle heyecanlıyım kı.delikafadulden

bu arada bugun tv de catlaklar ıcın guzellık uzmanı bır karısım soyledı.
not aldım sızınle paylasmak ıstedım.

lahana yagı
susam yagı
bugday yagı
avakoda yagı
havuc yagı
kakao yagı

hepsı karıstırılıp aksamları yatmadan once surulecek.
aksam surelmesı daha ıyıymıs,genelde catlaklar gece olurmus.

bırde guzellık uzmanı dedıkı badem yagını cogu hamıle kullanır ama aslında hıcbır faydası yok sadece tuylerı uzatır dedı.

Son düzenleme:
Normalde ortalama 11-16 kg arasında kilo artışı olur. İlk üç ayda 1-3 kg ve daha sonraki aylarda doğuma kadar en çok 10 kg daha alınması en uygundur. Gebelikte annenin kilosu, gebelik öncesi kilosu ile ilgilidir. Zayıf bir anne, 18 kg alabileceği gibi, şişman olan bir anne sadece toplam 6 kg aldığı halde sağlıklı bir bebek doğurabilir. Fazla kilo alınması aşırı enerji (kalori) alımını ya da vücutta su ve tuz tutulduğunu gösterir. Şişman kadınlarda doğum güçlüklerine daha sık rastlanır. Son bir haftada 1 kg'dan fazla ya da son dört haftada 4 kg'dan fazla kilo alınırsa bu durumun tansiyon yükselmesi açısından ciddi bir uyarı olabileceği akla gelmelidir. Az kilo alınması ise beslenme yetersizliğini gösterir. Böyle bir durumda bebekte gelişme geriliği olasılığı vardır. Aşırı ya da az kilo alınıyorsa mutlaka doktora danışılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…