2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhabalar kızlar,
dilaracım kızlar demiş zaten herşeyi söyleyecek pek bişey kalmamış ama destek olmak istedim ben de. kendini üzme stres yapma lütfen. ve kendine çok dikkat et. inş bebeğin sağlığından ayrılmaz. en kısa sürede normale döner inş hamileliğin. geçmiş olsun.

Merhaba güzel anne adayları,hepinize hayırlı cumalar...
Sormak istediğim bir şey var..
Keseyi en az kaç haftalıkken görebiliriz?
Ve en az kaç haftalıkken kalp atışlarını duyabiliriz..
???

canım benim 4+3 ken keseyi gördük 6 haftalıkken kalp atışı duyuluyor ben biraz geç gittim doktora 7+3ken kalp atışını duyduk

kızlar ben 4+4 ken karnımdan usg ile bakıldığında kese göründü,mraktan çatlamak üzere alduğum için bide 5+3 ken gittim bu sefer vajinal usg ile baktırdım kalp atışını duyduk çok şükür,dr bir iki gün öncede vajinadan baksak kalp atışı görünürdü dedi.vajinal usgnin kanıtlanmış bi zararı yokmuş dr umun dediğine göre ama ben artık nerdeyse stresten psikologluk olmak üzereydim baktırdım vajinadan.ama normalde kalp atışı için en az 6 haftalık olması gerekiyor

Canım ya seninki baya erken döllenme ozaman 4+4 ken karından hiç görüldüğünü duymamıştım

ben vajinal ultrasonla baktırcam zaten doktorum öyle dedi
inşallah hem bebişi hem de kalbini görüüm kim bilir.5+5 olcak galiba pazar günü
az da olsa 6.haftaya yaklaştıya belki bi umut.4 bıyutluda baktırcam zaten ..çok heycanlıyım ya

Canım ya seninki baya erken döllenme ozaman 4+4 ken karından hiç görüldüğünü duymamıştım

olabilir canım, bende sordum dr uma erken döllenmemi olmuş acaba kaç haftalık gerçekte diye ama ancak önümüzdeki çarşamba günü ne zaman döllenme olduğunu gerçekte kaç haftalık olduğunu söyleyebileceğini söyledi

canım sen büyük ihtamal hem bebeğini göreceksin hemde kalbini duyacaksın:lepi:,o kadar müthiş bi duyguki anlatamam,ben çok duygulandım çok ağladım,rüya gibiydi,Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ama kalp atışını duymanın tek kötü tarafı bebeğine daha çok bağlanıyorsun,asıl o zaman içinde bi can taşıdığını anlıyorsun gerçek anlamda ve kaybetme korkusu katbekat artıyor,tek kötü tarafı bu ama herşeye değer bu duyguları yaşayabilmek.:CüvCüv:

daha görmeden kalp atışını duymadan hepimiz çok bağlandık bebeklerimize.annelik nasıl güzel bir duyguymuş.bu nasıl bir bağmış şimdi daha iyi anlıyorum.
inşallah hepimiz seneye bu vakitlerde bebişlerin yaramazlıklarını konuşuyor olacağız.

Çok güzel bi duygu Allah isteyen her kese en kısa zamanda yaşatsın inşallah.Kimsenin gözü kimsede kalmasın.Bebişlerimiz Allaha emanet.Allah 38-39 cu haftaları da göstersin inş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

blu görürsün canım merak etme.ama karından göremezsen vaj.baktır.doktorun erkek mi bayan mı

cnm ilk doktorum bayan ama şimdi değiştirmeyi düşünüyorum erkek bir doktor buldum yeni ona gitmeyi düşünüyorum ama karsı komsum hemsire asla baktırma vajinadan dedi ne yapcam bilmiyorum aklım cok karıstı:uhm:

blu bişey olmaz gerçekten CANIM YA BİŞEY OLACAK OLSA DOKTORLAR YAPARLAR MI ÖYLE BİŞEYİ SENCE.İNTERNETTEN DE Bİ ARAŞTIR İÇİN RAHAT ETSİN CANIM

insallah cnm bakalım salı günü bir gelsin görünmezse belki baktırırım cünkü cok merak ediyorumm

ben şu an 5+6 yım çarşamba günü gitcem doktora yani 6+3 ken inşallah duyarım kalp atışlarını..... çok heyecanlıyımm .. duyulurmu acaba 6+3 te....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…