selam kızlar sağlık ocağına gittim geldim 5,6,7 aylarda istediğin zaman gel tetonoz aşısını yapalım dediler
kızlar çok güzel ayda doğum yapıcaz kilo vermemizde daha kolay olacak sıcaklardan dolayı tadını çıkara çıkara ben bebişim 1 aylık olduğu gibi dışarı çıkarıcam allah nasip kısmet ederse yaz bitmeden bebişimle şöyle doyasıya gezmek istiyorum cıbıl cıbıl giydirip onu ay ay şimdiden iple çekiyorum o günleri...:asigim::asigim::asigim::ecrin_bebek::CüvCüv:
sanırım bi tek beni erken çağırmışlar. 16. haftadan sonra gel dediler. dr uma sordum git yaptır dedi. anlamadım yaa acaba beklesem mi kızlar ne dersiniz. yoksa ben yarın gidicem walla aşıya... ikinci hamileliğini yaşayan tecrübeli arkadaşlarımız siz ilk bebeğiniz de ne zaman yaptırmıştınız aşılarınızı hatırlayanınız var mı?? panik yaptım şimdii...
ahh canım kibele ne gzüel sen yastık ile sınırlanabiliyorsun.
ben o yastığıda ezer eşimin tarafına bile geçerim.
çılgınım biraz uykuda :)))))))
bana 5 metrelik yatak verseler ben yine sığmam yani.
:)))))
ne yapalım bebeiş uynadıracak artık her hamlede.
bir de ayak ayak üstüne atmış şekilde uyuyorum malesef:)))))))))
bir çayım eksk elimde .:)
kaydirigubbakcemile3
sanırım bi tek beni erken çağırmışlar. 16. haftadan sonra gel dediler. dr uma sordum git yaptır dedi. anlamadım yaa acaba beklesem mi kızlar ne dersiniz. yoksa ben yarın gidicem walla aşıya... ikinci hamileliğini yaşayan tecrübeli arkadaşlarımız siz ilk bebeğiniz de ne zaman yaptırmıştınız aşılarınızı hatırlayanınız var mı?? panik yaptım şimdii...
gunaydin kizlar. bugun basladim en sonunda ise hihoyyyt
dilara - ben de ayni hayalleri kuruyorum valla. uzerinde bir body ile arabaya atip gezmek istiyorum disarilarda. insallah allah o gunleri de gostersin hepimize!
ya bu arada gogusleriniz ne kadar buyudu?
benim normaldi. hani cok iri de degil. minnacik de degil. ideal. sarkmayan goguslerim vardi. eskiden buyuk bir iki sutyenim vardi. simdi o sutyenleri takinca gogus uclarindaki siyahliklarin yarisi diarda. o kadar komik gorunuyor ki. sanki firlayip tasacakmis gibi. tovbeee. benim esim de hic hoslanmaz buyuk gogusten. hatta minnacik daha cok hosuna gider.
ya zaten hamilelik bittiginde tovbe Allah im affetsin inek memesi gibi oluyor. kocaman. kafam kadar. ve agir. sut dolu ici...cok aciyormus bosaltmazsan iclerini.
Kızlar günaydın herkesee. Dün gece benim 2 kez burnum kanadı daha öncede bi kere olmuştu aranızda benim gibi burnu kanayan varmı?
canım bende sağlık ocağına sormuştum 16. haftandan sonra gel ilk dozunu vuralım dedi .ama çoğu kişiye 20 .hafta falan demişler benimde aklım karıştı:bbo::bbo:
kızlar çok güzel ayda doğum yapıcaz kilo vermemizde daha kolay olacak sıcaklardan dolayı tadını çıkara çıkara ben bebişim 1 aylık olduğu gibi dışarı çıkarıcam allah nasip kısmet ederse yaz bitmeden bebişimle şöyle doyasıya gezmek istiyorum cıbıl cıbıl giydirip onu ay ay şimdiden iple çekiyorum o günleri...:asigim::asigim::asigim::ecrin_bebek::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?