2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

filiz_111 kullanıcısından alıntı
slm kızlar bende aranıza katıldım anneliği yaşamak için ne güzel bişeymiş anne adayı olmak şimdiden heyecanlanıyorum

gulsen07 kullanıcısından alıntı
merhaba ben 16 haftalık hamileyim çok heyecanlıyım benimde ilk bebeğim çok farklı bir duyguya allah hepimizin bebeğini korusun

aramıza hoş geldiniz kızlar sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik geçirmenizi diliyorum..a.s.

günaydın anneler
güzel bir gün geçirelim inşallah

benimde göğüsler felaket büyüdü zaten 90 dı artık 100 takarız herhaldekaydirigubbakcemile3
dün internetten emzirme konusunu araştırdım
bu konuda çok sıkntı çeken anne varmış çoğuda meme çatlaklarından şikayetçi
korktum resmen inşallah hiçbirimiz böyle sorunla karşılaşmaz
güzel güzel emip tosun olurlar inşallah:Saruboceq:

yeni gelen annelerimiz hoşgeldiniz güzel paylaşımlar

Ben hamilelikten öncede yastıkla yatardım ama şimdi vazgeçilmezim oldu çok rahat ediyorum bacağımı üstüne atınca karnım hep rahat

selam kızlar sağlık ocağına gittim geldim 5,6,7 aylarda istediğin zaman gel tetonoz aşısını yapalım dediler

sanırım bi tek beni erken çağırmışlar. 16. haftadan sonra gel dediler. dr uma sordum git yaptır dedi. anlamadım yaa acaba beklesem mi kızlar ne dersiniz. yoksa ben yarın gidicem walla aşıya... ikinci hamileliğini yaşayan tecrübeli arkadaşlarımız siz ilk bebeğiniz de ne zaman yaptırmıştınız aşılarınızı hatırlayanınız var mı?? panik yaptım şimdii...

gunaydin kizlar. bugun basladim en sonunda ise hihoyyyt

dilara - ben de ayni hayalleri kuruyorum valla. uzerinde bir body ile arabaya atip gezmek istiyorum disarilarda. insallah allah o gunleri de gostersin hepimize!

bende daha önceden sert yastıkta yatmayı çok severdim rahat ederdim daha doğrusu ama şimdi yatamıyorum başım acıyo resmen sanırım güzel bi ortopedi bi yastık ihtiyacım var helede son aylarımızda uyumamız zorlaşıcak şimdiden alayım...:)

QUOTE=eyetkiner;5170448]sanırım bi tek beni erken çağırmışlar. 16. haftadan sonra gel dediler. dr uma sordum git yaptır dedi. anlamadım yaa acaba beklesem mi kızlar ne dersiniz. yoksa ben yarın gidicem walla aşıya... ikinci hamileliğini yaşayan tecrübeli arkadaşlarımız siz ilk bebeğiniz de ne zaman yaptırmıştınız aşılarınızı hatırlayanınız var mı?? panik yaptım şimdii...[/QUOTE]

canım ben ılk hamılelıgımde ası yaptırmamıstım
su andada doktorum herhangı bırsey demedı doktorum mecbur degıl derse zaten yaptırmayıda dusunmuyorum acıkcası

canım bende sağlık ocağına sormuştum 16. haftandan sonra gel ilk dozunu vuralım dedi .ama çoğu kişiye 20 .hafta falan demişler benimde aklım karıştı:bbo::bbo:

Aaaaaaaa bir deli ben kendimi zannediyordum ayak ayak üstüne atmış şekilde uyuyan kaydirigubbakcemile3
ben de öyle uyuyorum hala kaydirigubbakcemile5
çok rahat oluyo yaaa sırnaşık şey

canım bence git yaptır kurtul biran önce
gözünde büyüttükçe senin için zor olacak
yani bir sorun olacak olsa çağırmazlardı yaptır kurtul

canım ben aşı felan yaptırmadım ilk bebişimde çünkü doktorum demişti hastanemizde en son teknolojik aletlerle ameliyat ediliyo burda yapıcaksan gerek duymuyorum demişti bende doğumumu orda yaptığım için yaptırmadım sanırım yine yaptırmıcam çok şükür iyiyim:) bişeycik olmadı

gunaydin kizlar. bugun basladim en sonunda ise hihoyyyt

dilara - ben de ayni hayalleri kuruyorum valla. uzerinde bir body ile arabaya atip gezmek istiyorum disarilarda. insallah allah o gunleri de gostersin hepimize!

vallahi canım ne güzel şöyle doyasıya yürümek yorulana kadar bebişim kucağımda delikafadulden

benim de aynı senin gibiydiler ama irileştiler , çatttttır çattttır çatladılar bile gözümün yaşına bakmadan :1no2:
mecburen yeni sutyen aldım 1 beden büyük , o da o kadar büyük gösteriyorki , rahat rahat takamıyorum , yine diğer sütyenlerimi kullanıyorum , senin de kastettiğin gibi tıkıştırarak kaydirigubbakcemile3

tetenoz aşısı zaten koruyucu bir aşı yaralanmalarda için rahat eder
ben şimdiye kadar 3 kere yaptırdım
ikisi sakarlığımdan ama olsun
hep rahattım kesiklerimde

Kızlar günaydın herkesee. Dün gece benim 2 kez burnum kanadı daha öncede bi kere olmuştu aranızda benim gibi burnu kanayan varmı?

geçmiş olsun canım a.s. hamilelikte kan basıncı artar gibi bi durum var yanlış aklımda kalmadıysa , onunla alakalı olabilir mi acaba :uhm:
hiç başıma gelmedi :1no2:

canım bende sağlık ocağına sormuştum 16. haftandan sonra gel ilk dozunu vuralım dedi .ama çoğu kişiye 20 .hafta falan demişler benimde aklım karıştı:bbo::bbo:

walla bana da 16. haftadan sonra gel yapalım dediler. eşim sormuş pzt günü perşembe gelsin yapalım demişler. ayrın giidcem artık napimm ( kafam karışık sadece

canım ben ılk hamılelıgımde ası yaptırmamıstım
su andada doktorum herhangı bırsey demedı doktorum mecbur degıl derse zaten yaptırmayıda dusunmuyorum acıkcası
[/QUOTE]

anladım canım. aslında zorunlu değilmiş ama ne olur ne olmaz yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum..

ben de ben deeee delikafadulden
herkes zor olur dediyse de ben hep yaz hamilesi olmak , yazın ortalarına doğru doğum yapmak istemiştim , inşallah öyle olacak :asigim:
ben cıbıl , bebiş cıbıl cıbıl cıbıl olcassss , sonraki sene denize gidicezzzzz ,oyyyyy :sm_cool:
zaman çabuk geçse yaaaa :asigim:

kızlar yatma pozisyonu annenin rahat etmesi için sol tarafa yatın diyorlar değilmi
bebişlerimiz rahat anne karnından güvenli yermi olur
yani sağ da rahat ediyosak öyle yatmalıyız
sadece yüzükoyun bebeği sıkıştırdığı için önerilmiyor
diye biliyorum yanlış biliyorsam söyleyin bende ona göre yatıyım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…