Sat 12.10 benim.bakalım hayırlısı
nar bende senın gıbı 7.haftada ancak gıdebılecem doktora.benım doktorda benı 7.haftada cagırdı.onceden baska bır doktora gıdıp keseyı gormeyı ıstedım ama sonra kafam karısır dıye dusunup kendı doktorumun gununu beklıyorum.bende persembe gıdecem doktora.bırde vajınal ultrasonla baktırmak ıstemıyorum yumurta takıbı yaptırırken cok canım acıyordu.:1no2slm güzel anneler ne güzel doktora gidip bebesinden haber alabilenler var ben 7 haftada gidebileceğim hemşire arkadaşımla görüştüm 7 hafta da kalp atışı kese bebek görünebilir dedi
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?sanırım oldu burdaki hafta takibi hoşuma gitti bu gün k.k da bi arkadaş vermiş
kızlar daha öncede yazdım ama kimse görmedi galiba(
kızlar dün bebişimin kalp atışını gördüm allahıma bin şükür. cuartesi gidecektim ama
dayanamadım dün gittim.. allahım inşallah bu defa tamamına ererim. ama öksürüğüm devam ediyor. bebeğime bişi olacak diye çok korkuyorum.
kızlar öksürüğü nasıl geçirebilirim ne olur yardım edin......
ilsu çok sağol çokda yakınım bunu söyleyen ondan üzüldüm. yaaaa kızlar ben tam 6 haftalıktım öğrendim hamile olduğumu hemende dr agittim kese çok iiyiydi ama kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı sizlerin nasıl duyuldu yaaaa strese giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?