2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm güzel anneler ne güzel doktora gidip bebesinden haber alabilenler var ben 7 haftada gidebileceğim hemşire arkadaşımla görüştüm 7 hafta da kalp atışı kese bebek görünebilir dedi

kızlar vajinal ultrasonun kanıtlanmış bi zararı asla yok ama bazı dr lar yinede vajinal ultrasonu tercih etmeyebilir dedi kendi dr um.,ama güvenilir deneyimli bi dr olması lazım dedi

benim sat 10 ekim. kızlar ya bişey sorucam size,ben çok tuhaflaştım,çok duygusalım,sürekli gözlerim dolu dolu,her an ağlamaklıyım ve bunun yanında çok gergin ve alınganım,olur olmaz şeylere eşimi kırmaya başladım,elimde değil çok üzülüyorum,sizdede gerginlik varmı

ne güzel bende hemen görmek isterim ama malesef öyle imkanım yok peki görüldümü zor ama her hafta doktora gitmek lazım kalp atışı kese bebek derken 7. haftada hepsi birden çıkar kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum inş. çok iyi hepimizin bebekleride peki cinsiyet tahmini yapabilen varmı daha erken ama ben erkek bekliyorum diye düşünüyorum

slm güzel anneler ne güzel doktora gidip bebesinden haber alabilenler var ben 7 haftada gidebileceğim hemşire arkadaşımla görüştüm 7 hafta da kalp atışı kese bebek görünebilir dedi
nar bende senın gıbı 7.haftada ancak gıdebılecem doktora.benım doktorda benı 7.haftada cagırdı.onceden baska bır doktora gıdıp keseyı gormeyı ıstedım ama sonra kafam karısır dıye dusunup kendı doktorumun gununu beklıyorum.bende persembe gıdecem doktora.bırde vajınal ultrasonla baktırmak ıstemıyorum yumurta takıbı yaptırırken cok canım acıyordu.:1no2 yuzden 7.haftayı beklıyorum.
demek herkes bu hafta bebıslerını gorucek ınsallah hepımız guzel haberlerle donerız.hihoyyyt

kızlar giremedim bugün misafirim vardı şimdi gittiler neymiş işimi yapabilirmişim o kadar dikkat etmemem gerekiyormuş kendini bilmezin biri işte. herkes bana yapma etme diyor sinirlerimi bozdu neyse fazla takmıyayım bebişim etkilenecek ben neler çektim 11 senedir çok ii biliyorum 7 ay daha yapmam hiç bişey olmaz ben hep bu anı bekliyordum

Okadar beklemişsin bebeğini canım. çok dikkatli ol .özellikle ilk haftalar çok önemli.öyle densiz insalara da pek aldırış etme

Sat 12.10 benim.bakalım hayırlısı

Canim ben gecen 2008 temmuz annelerindenim gecen sene benimde :CüvCüv:sat im 12.10.2007 idi dogum randevum 18temmuz du simdi seni görünce cok heyecanlandim canim Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin.
:ecrin_bebek:Benim bebisin erken oldu gününü beklemedi tabi 29.06.2008de dünyaya geldi hihoyyytdarisi senin basina canim Allah yardim ciniz olsun..........:asigim:.

slm kızlar nasılsınız bır saat once dr.daydım 8.haftam cok gzl gelısmıs bebek dedi :)
sızınde bukantınız varmı?bende bulanıp bulanmama arası bır seyler oluyor kıımda cok bulanmıstı lavobadan cıkamıyorum ama sımdı lavoba ıstedığı yok kararsız bısey cok saskınım ya

ilsu çok sağol çokda yakınım bunu söyleyen ondan üzüldüm. yaaaa kızlar ben tam 6 haftalıktım öğrendim hamile olduğumu hemende dr agittim kese çok iiyiydi ama kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı sizlerin nasıl duyuldu yaaaa strese giriyorum

kızlar daha öncede yazdım ama kimse görmedi galiba(

kızlar dün bebişimin kalp atışını gördüm allahıma bin şükür. cuartesi gidecektim ama
dayanamadım dün gittim.. allahım inşallah bu defa tamamına ererim. ama öksürüğüm devam ediyor. bebeğime bişi olacak diye çok korkuyorum.

kızlar öksürüğü nasıl geçirebilirim ne olur yardım edin......

geçmiş olsun ve gözün aydın.
yatmadan önce bala çörek otu karıştırıp yersen çok faydası olur. bi çay kaşığı yada bir tatlı kaşığı kadar yemen yeterli. fakat su içmemen lazım üzerine. yani yeyip yatacaksın. inş faydası olur.

TABİ Kİ SEN İŞ FELAN YAPMA CANIM.ne demek 11 sene beklemişsin.o akdar emek vermişsin.tabiki korkacak ve dikakt edeceksin.
valla annem ablam bana sakın yapma iş güç dediler.
allah korusun ben gelmişim 34 e çok şükür bebeğimi allah bana tedaviye felan gerk kalmasan vermiş.
en azından elimden geldiği kadar dikakt edeyim geris nasip kısmet .
yani sonrada ah keşke demekten ise ,bebeğimzie gözümüz gibi bakacağız.
tedbir bziden takdir allahtan.
inşallah rabbim kucağımıza almayı da nasip eder.layık görür o günleri bize de.
hepimize de.
merak ve stres etme canım normal.ben de bu günlerde gideceğim kalp atışları için..
banada keseyi görüdkten sonra 15 gün sonrasına randevu verid.
korkma.
allah ayrıdmcımız olsun

canım bn öksürüğe hep ıhlamur elma ve limonu beraber kayantıp içine bal ekleyeip içerim ama .hani hamilesin bitkisel şeyleri ölçülü kullanmak laızm diye söyleyemedim.
ama ne yaparsan yap fazla abartma,adaçayından uzak dur.
geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…