2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayyy sağol canım yaaa geçi allah nasip etmişse hiç bişey engel değilde yinede korkuyorum kalp atışı duyulacakmı diye daha önce 2 kez kalp atışı duyulmadıda ondan çok korkuyorum swethomecim gerçi o zaman değerlerimde yükselmiyordu şimdi allaha emanet hepsi çok ngüzel gidiyor gebelik şikayetlerim bile var dediğin gibi 34 yaşında hamile kalmışım 11 sene sonra şimdiye kadar hergün temizlik yapıyordumda ne olduki

inş görecez cnm ya evelden ultrasonmu varmışa.sbenim yaşadığım yer mesela o eskilerde kalmış işte jinekolok yok hastane yok malesef çok teredütüm vardı burda hamile kalmak konusunda ama hayırlısı böylemiş

bu konuda bence kimseyi dinlemeyin insan yüreğinin sesini dinlemeli etraf hep zaten karışır önce sağlık ve evlat bence sonra gelir iş güç gezme ben aynen bunu uyguluyorum bir kızım var şu anda önemli olan o şimdi gerçi iki oldular eğer onun bana ihtiyacı varsa iş ssonra ev herzaman temizlenir hem 9 aylık saltanat nazımızı ne zaman yapacaz öyle değilmi:CüvCüv:

Son düzenleme:

evet canım yaaşimdiye kadar yaptım ama mutsuzdum bir yavrum olmadığı için şimdi allahımın bir mucizesi gelmiş ben bilerek niye ona zarar vereyimkizaten çok beklenen bir bebekti gece gündüz evim dolup taşıyor birde onlaramı hizmet edeyim sağolsun anacım yapıyor herşeyi şimdiye kadar ben anneme hiç bir iş yaptırmazdım şimdide o bana bakıyorallah evlatlarını sana bağışlasına.s.hihoyyyt

canım bencede ev işi ya da söylenenler o kadar önemli değil. bırak dağınık kalsın 9 ay......kimin umurunda.:) şu ana bebişlerden önemli bişi yok değilmi kızlar.......

Son düzenleme:
selam kızlar benide ekleyin aranıza cok güzel bisey bu ben 2008 temmuz annelerini okumustum cok begendim arkadaslıklarını sanırım bizimki de13 temmuzda ALLAH nasip ederse gelicek ilk doktor ziyaretine gecen pazar apar topar gittik cünkü kanamam oldu ilk ogün kese ve cok kücük bi beyazlık olarak göründü.5+5 olmus.kanama ilacla ve dinlenmekle gecti 10 gün sonra gelin tekrar bakalım dedi.öle simdilik benim durumumda :)

günaydın kızlar nasılsınız ben erkenciyim sabahın 6,30 da kalktım yine uyuku yok bende :)
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı günler inşallaha.s..

günaydın kızlar nasılsınız ben erkenciyim sabahın 6,30 da kalktım yine uyuku yok bende :)
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı günler inşallaha.s..

günaydın canım. valla bende uyuyamıyorum .allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kızlar

GÜNAYDIN .
canım merak ettim .ben k.maraşlıyım, ve şehrimizn her yerinde kadın doğumcu, özel kadın doğum hasanesi ve devlete ait kadın hastanesi kaynıyor.yani çok fazla var ve yıllardır da böyle merak ettim merkezde değil misin acaba ?
hayırlı doğumlar dilerim.

aynen kızlar yaasabahın 6 sında wcye kalkınca uykum kaçıyor aslında eskiden bıraksalar öğleye kadar uyurdum ama sporum olduğu için 9 da zorla uyanıyordum hep bebişlerimizin sevinci.bende kalkıyorum oturduğum yerden namazımı kılıyorum birde bugün yusuf süresine başladım int gerçi çok ağır gidiyor 40 dk bitti sonrada yasınimi okudum şimdide kahvaltımı hazırlıyayım

herkeze kocamannn günaydın güzel anneler.
Nasılsınız,ben çok heycanlıyım ve çok korkuyorum.
Yarın bebeğimi görmeye gideceğim...ve korkuyorum ya göremezsem ya sesini duyamaz keseyi göremezsem uff sıkıntı aldı beni ya

swethome günaydın canım seninkide tüp bebekmi sanki ben öyle hatırlıyorum tüp bebek sayfasından belkide isim benzerliği olabilir

yok canım tüp bebek değil.
isim benzerlği olabilir.
ben doktora gtiim ama tedavi yada benzeri şey için çok erken dediler.
ben 2 yıllık evliyim ve sadece 5 ay korunmadan bebek için uğraştık.
ama olmayacak diye çok korkmuştum.
allahım bu günleri gösterid.inşallah devemını gösterir, mis kokulularımızı kucağımıza alırız.

merak etme annesi,korkutma bebeğini de:)))
göreceksin inşallah minik noktacık gibi bir şey ,
o sen göremesen de sana el sallar ordan.
inşlalh hayırlı haberler ile gelirsin.
a.s.

içimi bir sıkıntı aldı kızlar acayip stres yaptım o yüzden dayanamadım iş yerimin karşısında ssk ile anlaşmalı bir özel hastane var aradım muayne ücreti çok komik 10 ytl miş.ordan randevu aldım saat 1,5 ta gideceğim ....öylesine gitçem tabi sadece siz ve ben bileceğim gittiğimi...
Yoksa yarına kadar çok stres olcaktım.bi gideyim bakayım bebişe bakalım....
Kendi doktorum bitane gerçi ama napayım çok stres yaptım

canım inş keseyi ve bebişini görürsünüz bugun .ben heyecanlandın senin adına .vakit geçmez şimdi .:))
şuan çoğu hastane 10 ytl zaten :)))

Evet ya şok oldum..ama benim doktorum 100 ytl muayne ücreti...
Ama olsun yinede ben hiçbir zaman doktorumu değiştirmeyeceğim.200 ytl bile olsa yine kendi doktoruma gideceğim...çünkü doktorumu çok seviyorum gerçekten mükemmel biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…