Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?sanırım oldu burdaki hafta takibi hoşuma gitti bu gün k.k da bi arkadaş vermiş
nar bende senın gıbı 7.haftada ancak gıdebılecem doktora.benım doktorda benı 7.haftada cagırdı.onceden baska bır doktora gıdıp keseyı gormeyı ıstedım ama sonra kafam karısır dıye dusunup kendı doktorumun gununu beklıyorum.bende persembe gıdecem doktora.bırde vajınal ultrasonla baktırmak ıstemıyorum yumurta takıbı yaptırırken cok canım acıyordu.:1no2yuzden 7.haftayı beklıyorum.
demek herkes bu hafta bebıslerını gorucek ınsallah hepımız guzel haberlerle donerız.hihoyyyt
ayyy sağol canım yaaa geçi allah nasip etmişse hiç bişey engel değilde yinede korkuyorum kalp atışı duyulacakmı diye daha önce 2 kez kalp atışı duyulmadıda ondan çok korkuyorum swethomecim gerçi o zaman değerlerimde yükselmiyordu şimdi allaha emanet hepsi çok ngüzel gidiyor gebelik şikayetlerim bile var dediğin gibi 34 yaşında hamile kalmışım 11 sene sonra şimdiye kadar hergün temizlik yapıyordumda ne olduki
bu konuda bence kimseyi dinlemeyin insan yüreğinin sesini dinlemeli etraf hep zaten karışır önce sağlık ve evlat bence sonra gelir iş güç gezme ben aynen bunu uyguluyorum bir kızım var şu anda önemli olan o şimdi gerçi iki oldular eğer onun bana ihtiyacı varsa iş ssonra ev herzaman temizlenir hem 9 aylık saltanat nazımızı ne zaman yapacaz öyle değilmi:CüvCüv:
evet canım yaaşimdiye kadar yaptım ama mutsuzdum bir yavrum olmadığı için şimdi allahımın bir mucizesi gelmiş ben bilerek niye ona zarar vereyimkizaten çok beklenen bir bebekti gece gündüz evim dolup taşıyor birde onlaramı hizmet edeyim sağolsun anacım yapıyor herşeyi şimdiye kadar ben anneme hiç bir iş yaptırmazdım şimdide o bana bakıyorallah evlatlarını sana bağışlasına.s.hihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız ben erkenciyim sabahın 6,30 da kalktım yine uyuku yok bende :)
hepimize ve bebişlerimize sağlıklı günler inşallaha.s..
inş görecez cnm ya evelden ultrasonmu varmışa.sbenim yaşadığım yer mesela o eskilerde kalmış işte jinekolok yok hastane yok malesef çok teredütüm vardı burda hamile kalmak konusunda ama hayırlısı böylemiş
swethome günaydın canım seninkide tüp bebekmi sanki ben öyle hatırlıyorum tüp bebek sayfasından belkide isim benzerliği olabilir
herkeze kocamannn günaydın güzel anneler.
Nasılsınız,ben çok heycanlıyım ve çok korkuyorum.
Yarın bebeğimi görmeye gideceğim...ve korkuyorum ya göremezsem ya sesini duyamaz keseyi göremezsem uff sıkıntı aldı beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?