2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek stres yapma canım göreceksin keseyi merak etme zaten okadar küçük birşeyki daha benimde kalp atışına 10 gün var bendse çok heyecanlıyım ama takmamaya çalışıyorum gerçi kalp atışı duyuldumu bu sefer 3 lü testler nasıl çıkacak her ay panik yapmaya devam edeceğiz yani ama aşırı stres yapmayalım tatlı annalerimiz inş bebeklerimiz bizi bırakmayacak

özel muayene ise 100 ytl normal .muayenelerde çok ii ilgileniyorlar ve detaylı bakıyorlar değiştirme güzelim dr unu bencede.

ya kızlar şimdi bana ne oldu da ağlıyorum yaa uff...
çokk kortum birden bire...
Ama çok şükür bir damla lekelenmem veya kanamam olmadı am şimdi böyle neden korktum ki ben
bi aksilik olsaydı kanamam falan olurmuydu acaba kızlar ya

özel muayene ise 100 ytl normal .muayenelerde çok ii ilgileniyorlar ve detaylı bakıyorlar değiştirme güzelim dr unu bencede.

EVET BİTANEM ÖZEL MUAYNE.
ALLAH ÇOK ŞÜKÜR ÇOK İLGİLİ,ÇOK GÜLER YÜZLÜ VE HER AN HER SANİYE CEBİNDEN ARAYP KONUŞABİLDİĞİM BİR DOKTORUM VAR.7 YILDIR TANIYORUM KENDİSİNİ.BANA HER KONUDA O KADAR YARDIMCI OLDU O KADAR DESTEK OLDUK Kİ ARTIK Bİ AİLE GİBİ OLDUK.KİŞİLİK OLARAK TA MÜKEMMEL BİR BAYAN.EN AZ 1 SAAT SÜRÜYO MUAYNELERİM VE SOHPETİMİZ. O YÜZDEN HAYATIM BOYUNCA DEĞİŞTİRMEYECEĞİM TEK DOKTOR JİN.OP.DR.JALE GÜRLÜLERa.s.

gunaydın kızlarrrrr nasılsınız bencoko cabuk yorulmaya basladım ya
ewımı bır gorsenız karman corman bır haftaboyunca hıc ellenmemıs ewden ne hayır gelır bır odayı taoplamadan daha yoruluyorum ınsallah hep boyle devam etmez
sızler nasılsınız

aman kızlar çok dikkatli olun.en önemli dönemlerdeyiz.
Lütfen bırakın temizliği falan yardıma birilerini çağırın ..
Valla ben yapmıyorum bişey aslında eşim yaptırmıyo...
çok dikkatli olun tamam mıu

canım bebişin annesine rahat vermeyeceğe benziyor senin .
pazartesi günü artık güzel haberlerinle seni bekliyoruz kuşum:)

aynen canım benimde eşim yaptırtmıyor .
bırak ev dağılsın kirlensin diyor :)))
tabi ben duramıyorum elimden geldiğinde yapıyorum bişiler sonrada karnıma ağrı giriyor. bu hafta yapmayı düşünmüyorum

slm anneler kötü bi rüya gördüm rüyamda kanamam oldu hep korktuğum şey gereksiz yere kaygılanmayı bi aşabilsem öf anormalhiç bir şey yok şimidilik ama neden böle korkuyorum ben

merhaba arkadaşlar, bende 4hafta 5 günlük hamileyim üç gün önce öğrendim ve hala inanamıyorum çok mutluyum, şaşkınım,heyecanlıyım. karışık duygular yaşıyorum. önümüzdeki cuma bebişimin kalp atışlarını görebileceğimi söyledi eşim. çokheyecanlıyım. ha bu arada eşim jinekolog, kafanıza takılan herşeyi kendisinden öğrenip size aktarabilirim. allah hepimize bebişleri sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin

bebeğimin sağlığı için evin kirlenmiş olmasına hiç sesim çıkmaz.
eşimin elinden pek iş gelmediği halde,hamileyim dediğim günden beri sağolsun.evi süpürüp ağır şeylerde yarıdm ediyor.
bende vileda ile evi siliyorum.çok komik oluyor ama olsun.
canı isteyeince yapıyormuş.:)))))
hatta dün nevresim takarken bile yardım ettii:))))))))
bebeğim bir mucize tabi birde babasında bir mucize oldu

tebrik ederim kızlar sizlerii bende 7 kasımda öğrenmiştim hamile olduğumu oğlum şimdi 4 aylık allahım bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsinn çok güzel bir duygu çok.....

bende buradayım ama kimse yokk bugün hafta sonu diye heralde beyaz melek hadi bekliyoruz seni hayırlı haberler.bizide meraklandırdın

kızlar nerdesiniz yahu? dün doktora gittim tahliller için gitmişken birde bebişe bakayım dedim. Biliyosunuz p.tesi günü doktora gittiğimde kesenin arka tarafında kanama vardı. Doktora söyleyince vajinal usg'le bakalım daha net gözükür dedi. Yüzümü buruşturunca kızdı bana. Ben 11 yıllık doktorum birçok doktorun aksine ilk 3 ay vajinal kontrolün daha iyi olduğuna inanıyorum. En önemli nedeni herşeyin daha net görünmesi. Biz sizlere zarar verecek en son insanlarız dedi. Bende ikna oldum sözlerinden. Gerçektende herşey ayna gibi gözüküyo. Nasıl oldu bende bilmiyorum ama kanama yok olmuş. Herşey gayet normal dedi. En önemlisi bebişimin kalbi atıyodu. Kesenin içi dolu artık. Sesini duymadım ama atışını gördüm. Bazı arkadaşların lekelenmeleri vardı. Onlara söylemek istiyorum. Doktorum hamileliğin ilk 3 ayında bazı gebelerde lekenmelerin olabileceğimi bunun normal olduğunu söyledi. Banada lekelenmen olursa hiç panik yapma ilişkiye girme, bol bol dinlen geçer dedi. Tabiki bu sadece lekelenme için geçerli. tehlikeli olan uzun süreli ve sürekli kanamalar. Birde salam, sosis, sucuk kesinlikle yasak dedi. Kilonu koru dedi. P.tesi tahlil sonuçlarını alıcam. Çarş. kendi doktoruma gidicem bakalım o neler söyleyecek? Ama şu bir gerçekki herşey normal seyrinde ilerlese bile o testin sonucu bu testin sonucu derken stres içinde bekleyişlerle geçiçek günlerimiz. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Annelik kaygısını şimdiden yaşamaya başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…