2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sein için çok sevindim.allah daha iyi haberler almayı naip etisn hepimize de.
ne güzel çok şükür duymasanda görmüşsün pıtpıtları sen
oo maşallah.
hayatımzı testti bilmem ne idi.felan böyle geçeçk belli.
ama olsun inşlalh he test sağlıklı sonuçlar veir.
allah sonumuzu hayır getirsin.

beyaz melek hadi gel artık.merak ettik.canım ya doktora gidecektin

meltemcim senin adına çok sevindim güzelim .bak hem kanaman yok olmuş hemde kalp atışlarını duymuş oldun darısı hepimizin basına inş .

Meltem canım geçmiş olsun hadi rahat ol artık stres yapma herşey çok güzel olacak canım inşallah bundan sonrada ... :)

beyaz melek tatlım hadi seni bekliyoruz.. Merak ettim vallahi güzel haberlerle döneceksin inşallah....

Ilsu naptın canım evdemisin.... ??

merhaba tatlım ,
evet evdeyim canım ortalığı öyle bi topluyodum yoruldum bi bakayım dedim.
sen napıyosun miden nasıl?
yemeklerini yiyebildin mi ?

evet beyaz melek 13.30 da demiştin 1 saatten fazla oldu hadi cabucak girde güzel haberlerini alıp bizlerde motive olalım

Midem eh işte canım.. çok susuyorum midem şişti... Ağzımda tütükürükm artışı var canım... Benim belirtiler iyice çıktı ortaya yav.....
Ve uykum geldi çookkk.....

Bende merak ettim beyaz melek iiii saat 3 oldu ya

merabalar sat 6 ekim olan varmı acaba ?bu arada meltem kılıc cok sgl canım ya en azından biraz rahatladım lekelenmelerle basım dertde her gördügümde korkuyorum ama neyseki arada oluyo cok olmuyo.önümüzdeki hafta gidicem bakalım dokdor ne diyecek ve duyabilecekmiyim kalbini cok merak ediyorum..:teselli:

slm kızlar....
nasılsınız?
valla benim mide bulantılarım başladı... kokuya dayanamıyorum. yemek zor yapıyorum. kahvaltı edemiyorum...

nasıl geçiriyor ya da azaltıyorsunuz kızlar?

canım benim 7 ekim. Şuan 6+4'düm. Benim doktorum 24 kasımda kalp atışı için çağırdı. Ben cuma günü doktorumun istediği testleri yaptırmak için başka bir hastaneye gittim. Gitmişkende ultrasona girip gördüm. Sende gittiğinde büyük ihtimalle görürsün.

mrh arkadaşlar benim belim çok fazla ağrıyor sanki incitmişim giibi ilk kez bugün kokulara hassasiyetim başladı sanırım dışarı çıkmıştık yemek kokusu duydum bir anda anormal midem allak pullak oldu birde yataktan falan kalkarken benim gözüm kararıyor sizlerdede oluyormu

evet canım. Siz Rosem'le aynısınız. Onun bebeği benden 1 gün büyük.Aramızda az fark olduğu için bebeklerimizin gelişimlerini daha iyi takip ederiz.

yaaa aynen işteeee. evet olmazmı bende aynı şeyden bahsettim. hatta yatakten kalkerken başım dönüyor ya

benm bugün tam 6 hafta oldu ama kahverengi akıntım geldi çok korktum ranızda böle gelen var mı ilk defa oldu bnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…