kızlar nerdesiniz yahu? dün doktora gittim tahliller için gitmişken birde bebişe bakayım dedim. Biliyosunuz p.tesi günü doktora gittiğimde kesenin arka tarafında kanama vardı. Doktora söyleyince vajinal usg'le bakalım daha net gözükür dedi. Yüzümü buruşturunca kızdı bana. Ben 11 yıllık doktorum birçok doktorun aksine ilk 3 ay vajinal kontrolün daha iyi olduğuna inanıyorum. En önemli nedeni herşeyin daha net görünmesi. Biz sizlere zarar verecek en son insanlarız dedi. Bende ikna oldum sözlerinden. Gerçektende herşey ayna gibi gözüküyo. Nasıl oldu bende bilmiyorum ama kanama yok olmuş. Herşey gayet normal dedi. En önemlisi bebişimin kalbi atıyodu. Kesenin içi dolu artık. Sesini duymadım ama atışını gördüm. Bazı arkadaşların lekelenmeleri vardı. Onlara söylemek istiyorum. Doktorum hamileliğin ilk 3 ayında bazı gebelerde lekenmelerin olabileceğimi bunun normal olduğunu söyledi. Banada lekelenmen olursa hiç panik yapma ilişkiye girme, bol bol dinlen geçer dedi. Tabiki bu sadece lekelenme için geçerli. tehlikeli olan uzun süreli ve sürekli kanamalar. Birde salam, sosis, sucuk kesinlikle yasak dedi. Kilonu koru dedi. P.tesi tahlil sonuçlarını alıcam. Çarş. kendi doktoruma gidicem bakalım o neler söyleyecek? Ama şu bir gerçekki herşey normal seyrinde ilerlese bile o testin sonucu bu testin sonucu derken stres içinde bekleyişlerle geçiçek günlerimiz. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Annelik kaygısını şimdiden yaşamaya başladık.
merabalar sat 6 ekim olan varmı acaba ?bu arada meltem kılıc cok sgl canım ya en azından biraz rahatladım lekelenmelerle basım dertde her gördügümde korkuyorum ama neyseki arada oluyo cok olmuyo.önümüzdeki hafta gidicem bakalım dokdor ne diyecek ve duyabilecekmiyim kalbini cok merak ediyorum..:teselli:
mrh arkadaşlar benim belim çok fazla ağrıyor sanki incitmişim giibi ilk kez bugün kokulara hassasiyetim başladı sanırım dışarı çıkmıştık yemek kokusu duydum bir anda anormal midem allak pullak oldu birde yataktan falan kalkarken benim gözüm kararıyor sizlerdede oluyormu
aslında daha erken gibi düşünüyorum ama demekki 6.haftadan itibaren iyice hissettirecek bu belirtiler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:yaaa aynen işteeee. evet olmazmı bende aynı şeyden bahsettim. hatta yatakten kalkerken başım dönüyor ya
aslında daha erken gibi düşünüyorum ama demekki 6.haftadan itibaren iyice hissettirecek bu belirtiler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Allahım bugün leri gösterdi ya bize herşeye çok tan razıyız biz herşey bebeklerimiz içinEVET AMANNN olsunda çekmeye razıyız değilmi? birbirimizden faydalanacağız artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?