arkadaşlar merhaba ben malesef aranıza katılamıyorum bugün kan tahlilimin sonucu 0.100 yani bişey yok adet gecikmesi sadece hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum inşallah bu listeden hiç fire vermeden alırsınız hepiniz bebişlerinizi kucağınıza
arkadaşlar merhaba ben malesef aranıza katılamıyorum bugün kan tahlilimin sonucu 0.100 yani bişey yok adet gecikmesi sadece hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum inşallah bu listeden hiç fire vermeden alırsınız hepiniz bebişlerinizi kucağınıza
ewt herkestebaşladı sanırım iştahsızlık bulantı keyifsizlik bende fena olmaya başladım yemekleride kendim yapmak zorundayım çok zor oluyo ALLAH yardım etsin bize aa bu arada saya asya hoşgeldin ben daha doktora gitmediğim için sizin verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor teşkler
Asya senin son adet tarihin ne
günaydın canım, sezaryen demişsin, olmak zorunda mı yoksa kendi tercihin mi?
slm kızlar..masallah cok hareketlı bır topıc burası hızınıza yetısılmıyor:lepi:
oncekı sayfaları okuyarak gelıyordum canlar bademcımın dedıgı gıbı sankı hamıs olan ben degılmısım gıbı gelıyor bazen.......bır ruyanın ıcvındeyım sankı.....keselerı gorene dek boyle olacak galıba...2 aralıkta randevum var nasıpse..:dance: bugun pek bır halsızım..tembellık edıyorum....bulantı olacak gıbı.........
ınsallah hepımız hayırlısıyla ve saglıkla bebıslerı kucagımıza alırız:CüvCüv::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?