2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben yarın gidicem doktora bakalım neler dicek ve kalp atışalarını görebilcekmiyimm.... çok heyacnlıyımmm....

ewt evelden bu kadar bilgi sahibi değildi hanımlar ama çok ta düşük dış gebelik yoktu sanki şimdi herşeyi okyor öğreniyoruz en çokta internet sayesinde daha fazla kaygılanıyoruz ewelden 3 aylık olmadan doktora gidilmezdi ulrtasona hamilelik boyunca 3-4 kez girilirdi ben burda doktordan uzağım malesef gidemiyorum ve kaygılarım çok fazla bir hamilelik daha geçiridm 2000 yılında onda hiiç kötü şeyler aklıma gelmemişti rahat geçmişti bence fazla takılmamalı dua edip biraz dikkat le inş sağlıkla beblerimize kavuşacağız

SELAM HANIMLAR ŞİMDİ HAZİRAN ANNELERİNİ OKUDUM BEBİŞLERİNİN ELLERİNİ AYAKLARINI, HAREKETLERİNİ GÖRMÜŞLER NASIL HEYCANLI HEYCANLI ANLATMIŞLAR DARISI BAŞIMIZA ARTIK BİZDE YAKINDA GÖRÜRÜZ İNŞALLAH:Saruboceq: ONLARI OKUKEN NEFESİM KESİLDİ YA BİZİMKİLER NE YAPIYO ACABA kaydirigubbakcemile3

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
derin......................1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
fidulya...................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
ayşegül41................12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
_cankız_.................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
blue_.......................17 temmuz
serapkayra...............17 temmuz
özleeeemm35...........18 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
aşina....................21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
nar..........................23 temmuz
_badem_.................23 temmuz
osmak.....................23 temmuz
SayaAsya.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz ikiz annesi
nnazann.................25 temmuz
asistantrus...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
denizkızıl.................27 temmuz
lotus79.....................28 temmuz
_ASLI_..................30 temmuz
sakaleynmaster.......31 temmuz
BTRKLC...................?
marchandize............?
NEŞELİ:)).................?
jasmincin..................?

masallah guzel hamışlerımıze

Bizimkiler büyük olasilikla ."Annem su evhami bir biraksada onu tekmeliyecegim günü beklese "diye yan gelip yatip büyümeye calisiyordur :)))) Allah olmayan ve isteyen herkeze tez zamanda nasib etsin insallah ... Narcim hic stres yapma kendine stres yapdikca kendini dinliyorsun dinledikcede hep garip seyler hissediyorsun ( aynilarini bende yapiyorum da :) Ama simdi yapmamaya calisiyorum ... Kendi kendime bebege zarar veriyorum diye düsünmeye basladim ve otomatikmen akisina birakdim herseyi ...Insallah bebeklerimiz saglikli ve güzel güzel büyüyecekler ...:)))Esas kendimizi uykusuz gecelere hazirlayalim :))))

VALLA BENİM Kİ BENİ HAZIRLIYO UYKUSUZ GECELERE UYKUYA DOYAMAYAN BEN HER GECE 2,3 GİBİ UYANIP TAVAN İZLEYE İZLEYE YENİDEN UYUMAYA ÇALIŞIYORUM SABAHIN KÖRÜNDEDE AÇILIYO GÖZLERİM Bİ ÇOK KİŞİDE YAŞIYOR BUNU a.s

Bende Eskiden sabahlari bir türlü kalkamazdim ....Ama simdi sabah altida pat diye bir uyaniyorum ...Sanki böle yillardan beri uyumusumda uykumu almisim gigi ( aksam kacta yatarsam yatiim) Bu duruma en cok esim seviniyor tabiii... Kahvalti bakimindan :))) ( daha bulantilarimda baslamadi ya ) Ama öglene dogru acaip bir agirlik cöküyor üstüme ve aksama kadar devam ediyor ...:))

Insallah görürsün özlem... Buraya yazmayi unutma ...Göremezsende panik yapma daha erken olabilir ... Mutlaka 1 hafta sonra görebilirsin ...

büyük ihtimal görcem çünkü yarın 6+4 oluorum göremsemde haftaya giderim.... ben asıl bu kahverengi akıntı için gitcem 3 gün geldi kesildi bugün yok çok şükür ama yinede tedirgin oluo insan....

Kızlar... Az önce kesinleşmiş bi hamiş üzerinde denemiş olduğum bi siteden bahsedeceğim... :) cinsiyet tahmini... :)) doğru çıkıyormuş kızlar. Benim içimden oğlan geçiyordu oğlan çıkıyo bana.. O hamişin kızı olucak onunda tutyormuşş.. Bildiğinizi hamişler varsa deneyin bakalım :)) size ne çıkıcak
ay çok erken ama böyle şeyle güzel düşünmememi sağlıyor...

Neymis peki .. ne sitesi ?

özlemcim 6+4 kesin görürsün keseni , bebişini de görebilirsin :))

ben 10 gün önce gittiğimde kese görünmüştü ztn ama doktor bna kalp atışları görünmeden hamilelik var diyemeyiz dedi beni sinir etti çok kötümserdi ona gitmicem artık.... en çok görmek istediğim kalp atışları.... başka bişi istemiorum şu an....

sanırım yorumcudan bahsediyorsun....
ben baktım bende erkek çıkıyor.......:(((((((
ne kadar doğru bilmem ama benim içimden kızım olacakmış gibi geçiyor.bakalım içimden gelen ses mi doğru yorumcumu doğru:1hug:

Himmm bende baktim ... banada erkek cikiyor ama benim icimede Kizim olacakmis gibi geliyor :))Aynen sana katiliyorum beyaz melek bakalim hangimiz dogruyuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…