ben yarın gidicem doktora bakalım neler dicek ve kalp atışalarını görebilcekmiyimm.... çok heyacnlıyımmm....
Bizimkiler büyük olasilikla ."Annem su evhami bir biraksada onu tekmeliyecegim günü beklese "diye yan gelip yatip büyümeye calisiyordur :)))) Allah olmayan ve isteyen herkeze tez zamanda nasib etsin insallah ... Narcim hic stres yapma kendine stres yapdikca kendini dinliyorsun dinledikcede hep garip seyler hissediyorsun ( aynilarini bende yapiyorum da :) Ama simdi yapmamaya calisiyorum ... Kendi kendime bebege zarar veriyorum diye düsünmeye basladim ve otomatikmen akisina birakdim herseyi ...Insallah bebeklerimiz saglikli ve güzel güzel büyüyecekler ...:)))Esas kendimizi uykusuz gecelere hazirlayalim :))))
Insallah görürsün özlem... Buraya yazmayi unutma ...Göremezsende panik yapma daha erken olabilir ... Mutlaka 1 hafta sonra görebilirsin ...
çok uykum geldi kızlar bilgisayarın başında uyumak üzereyim[/QUOTE
Aynen .... Simdi görümcemle yeni dogmus bebisini bekliyorum ofise ... gelselerde uykum acilsa biraz diye..:)
büyük ihtimal görcem çünkü yarın 6+4 oluorum göremsemde haftaya giderim.... ben asıl bu kahverengi akıntı için gitcem 3 gün geldi kesildi bugün yok çok şükür ama yinede tedirgin oluo insan....
çok uykum geldi kızlar bilgisayarın başında uyumak üzereyim
Kızlar... Az önce kesinleşmiş bi hamiş üzerinde denemiş olduğum bi siteden bahsedeceğim... :) cinsiyet tahmini... :)) doğru çıkıyormuş kızlar. Benim içimden oğlan geçiyordu oğlan çıkıyo bana.. O hamişin kızı olucak onunda tutyormuşş.. Bildiğinizi hamişler varsa deneyin bakalım :)) size ne çıkıcak
ay çok erken ama böyle şeyle güzel düşünmememi sağlıyor...
özlemcim 6+4 kesin görürsün keseni , bebişini de görebilirsin :))
Kızlar... Az önce kesinleşmiş bi hamiş üzerinde denemiş olduğum bi siteden bahsedeceğim... :) cinsiyet tahmini... :)) doğru çıkıyormuş kızlar. Benim içimden oğlan geçiyordu oğlan çıkıyo bana.. O hamişin kızı olucak onunda tutyormuşş.. Bildiğinizi hamişler varsa deneyin bakalım :)) size ne çıkıcak
ay çok erken ama böyle şeyle güzel düşünmememi sağlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?