2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

üstelik ekim ve kasımda tüm günlerde erkek çıkıyo.1 gün bile kız yok gösterdikleri takvimde....
çin takvimine baktım onda da erkek çıkıyo.............
sağlıkla gelsin de....
ama eşimde bende bi kızımız olmasını çok isteriz

kızlar ya bilgisayarın başında fazla kalmamızın bir zararı var mı acaba? bilgisi olanlar paylaşırlar mı?

birde çok ilginç ki etrafımdaki herkez oğlun olacak diyor...sanırım kızım olmasını çok istediğim için öyle diyorlar bilmiyorum.ama çin takvimi ve yorumcu da erkek çıkınca biraz şaşırdım açıkçası

kızlar ya bilgisayarın başında fazla kalmamızın bir zararı var mı acaba? bilgisi olanlar paylaşırlar mı?

Walla asinacim benim iki arkadasimda son ayina kadar bilgisayar karsisindaydi ...Ama ama mutlaka her yarim saatde yada maximum bir saatde bir kalkim 12-20 dakikalik molalar verdiler hep ... Bilgisayarin bulundugu yerden ciktilar ... disari balkona falan ... hem bas agrisi olmadi hemde icleri rahat etti .... Bebisleride cok saglikli masallah

Ya o 12 deil 15 olacakti ... ( yani simdi öle rakam verince bilimsel bir aciklamasi varmis gibi olduda ) o bakimdan düzeltiim dedim :)))

BANADA ERKEK ÇIKTI hihi BENDE ERKEK BEBEK İSTERİM :) AMA HAMİŞLERİN TUTYOMUŞ KIZLAR YA .... YORUMCU DAKİ SİTEDEN BAKINCA.....

HANİ BAZEN ÇOCUKLAR OLUNCA BU SENE KIZ SENESİ BU SENE ERKEK SENESİ DERLERDİ ESKİDEN :s

selam kızlar bende temmuzda doğum yapıcam allah nasip ederse ama ben ikizlerime hamişim erken olursa bişey diyemem ama hesaba göre 7 temmuzda olması gerekiyo burda çok şeyi paylaşabiliriz öpüyorum hepinizi

bende cin takvimi erkek diyor yorumcunun ilki kız ikincisi erkek diyor sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil benim için ama esim erkek olmasını cok istiyor

evet kızlar yorumcuda iki tane yer var bende şimdi yaptım detaylı da kız çıkıyor öbürkünde erkek çıkıyor.artık bekleyip göreceğiz :))

benim yorumcuda hem cinsiyet tahmini1 de erkek çıktı hemde 2 de her ikisindede erkek çıkıyor...
Ama ben inanmıyorum ya...
Bence kızım olacak
2 ay sonra belli olur bakalım

Cinde yorumcuda erkek çıkıyor karşına canım:)))
ama derler ki annenin içinden ne geçiyorsa o çıkar.

benim yorumcuda hem cinsiyet tahmini1 de erkek çıktı hemde 2 de her ikisindede erkek çıkıyor...
Ama ben inanmıyorum ya...
Bence kızım olacak
2 ay sonra belli olur bakalım

allah gönlüne göre versin canım
nasılsın bakalım???
bu arada senin takvimin geri kalmış
sanki 6 haftalık diye hesap ettim seni

kızlar ben acemi anne olarak size bir şey sormak istiyorum ben doktoruma gitmedim daha hamile olduğu öğrendikten sonra bu cumartesi gidicem 5 haftalık şuan acaba muayene aşağıdan bakarlarmı yoksa ultrasonla mı bakıyorlar

selam kızlar bende temmuzda doğum yapıcam allah nasip ederse ama ben ikizlerime hamişim erken olursa bişey diyemem ama hesaba göre 7 temmuzda olması gerekiyo burda çok şeyi paylaşabiliriz öpüyorum hepinizi

Bebisko tebrikler simdiden ...Allah hayirlisiyla seninde kucagina bebisilerini almak nasib etsin ... Kacinci haftandasin ... Karnin ciktimi?

allah gönlüne göre versin canım
nasılsın bakalım???
bu arada senin takvimin geri kalmış
sanki 6 haftalık diye hesap ettim seni

CANIM BENİM....
benim son adet tarihim 12 ekim
ama bende geç döllenme oluşmuş doktorum öyle dedi.
o yüzden ben bir hafta geriden gidiyorum.....
pazar günü ultrasona giedim keseyi gördük.ultrasonda 4+6 çıktı gebelik haftası olarak
o yüzden sanırım doktorum adet tarihini 19 ekim olarak baz alacağız dedi...
aslında benimde bu işe canım sıkılmadı değil ademelcim ya...
sen ne dersin:asigim:
gerçi ben bu ay yumurtlama günümde ilşkiye girememiştim zaten ama ne bileyim aklım karıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…