2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım gelişimine göre değil hep adet tarihine göre hesaplıyrlar
benimki de hep önde gidiyo geliişimiama beklenen doğum tarihi aynı oluyor
zaten kese göründüğünde değilde kalp atışlarından sonra daha net haftasını söylüyorlar
haftaya gittiğinde önde çıkarsa bebiş hiç şaşırma tatlım:1hug:

Walla burda ( almanyada ) mutlaka asagidan ultrasonla bakiyorlar normal karindan deil ...Cunku karin kismina uzak oldugu icin henüz gözükmeye biliyor ...O yüzden tahminimce sanada direk vajinal ultrason uygularlar gibime geliyor ..Tebrikler bu arada...Allah bebegini kucagina almak nasib etsin

Benimde satım 19 ekim beyaz melek
yarın dr a gideceğim kese için bakalım ne diyecek sana bilgi veririm.
Kaç mm falan öğrenirim

Kızlar iki hamişde tuttuğunu söledi o sitedeki yorumun :))

canım cinsiyet tahmini için diyorsan eger (yorumcudaki) birinde erkek diğerinde kız cıkıyor doğal olarak tuttu diyoruz zaten baska bir secenek yok.sağlıklı bebeişler nasip etsin rabbim hepimize cinsiyeti önemli değil:CüvCüv:

açıkçası aklım çok karışık.............
sat 12 ekim...................
11 kasım da beta hcg baktırdım değer.10.58 çıktı.
13 kasımda beta hcg:54.55 oldu
15 kasımda beta hcg:108 oldu
17 kasımda beta hcg:218 oldu
19 kasımda beta hcg:465 oldu.
ben 23 kasımda ultrasona girdim...
ultrasonda karından bakıldı ve kese çok net hemen göründü............
ultrasonda da gebelik haftası 4+4 yazıyordu sanırım.........
ee bu durumda madem geç döllenme oldu bu kadar erken yani 4 haftalık ken karından bakılan ultrasonda gebelik kesesi görünürmüydü ki...
bu cumartesi gidip ayrıntılı konuşçam doktorumla

teşekür ederim canım nefret ediyorum aşağıdan bakılmasına ya

2009 temmuz anneleri geçen sene bu aylarda bizlerde aynı heyecanları yaşadık ben yaşarken aranızdan biride buna tanıktı beyaz meleğim şimdi bende ona destak olmak için ara ara uğrarım .rabbim bebeklerinize sağ salim kavuşmanızı nasip etsin .

canım ilginc 19 kasım olarak almıs tarihi ama sen ondan öncesindede hamileymişsin :sm_confused:fisfisfis

a.s.:1hug: canımsın ya çok çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun..
iyi ki varsınız hepiniz....
yanımda olman beni çok mutlu ediyor..
kızları kocaman kocamann öpüyorum en çok ta elifi öpüyorum.....Şeniz

canım benden yola çıkalım
10 mart benim ki
13 nisanda 255 çıkmıştı sonucum tekrarlama gereği duymadılar
senin 15 kasımına denk geliyor benim 13 nisanım geç döllenme dediği sanırım 2 günden ibaret çünkü sende 17 kasımda 218 e çıkmış
bence son adetine göre hesapla
zaten inşallah bizim zamanlarımızı da göreceksiniz o zaman 2 günün falan önemi kalmıyor
şu anda tüm aralık anneleri hazır olda bekliyoruz değil 2 gün 2 haftanın bile önemsenmediğini göreceksiniza.s.
içini rahat tut rahatla sürekli düşünme:teytey:ve son adetine göre hesapla bence:jeyyar:

benm sat ım 11 ekim 13 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg 454 çıktı... çok fazla değilmi..... ya bakıorum çok yüksek bnm herkesten....

Bebisko tebrikler simdiden ...Allah hayirlisiyla seninde kucagina bebisilerini almak nasib etsin ... Kacinci haftandasin ... Karnin ciktimi?

sağol canım benim amin ben tam 8 haftalık oldum yani 2 aylık karnım çıktı çünkü ikiz gebelerde erken çıkıyomuş çok güzel bir duygu allahım sizlerede göstereek kocaman karnımız olcak:)))

kızlar kalp atışları en erken 6. haftada mı görünüyor?

evet tatlım benimki 6+1 duyulmuştu ama bazen geçte duyulabiliyor çok öptümkaydirigubbakcemile5

özlemcim benimde satım 19 ekim
14 kasımda günüm gelmeden yaptım 203 çıktı benim değerimde
normal yani seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…