canım ben cuma kontrole gidicem ozaman konuşucaz bana geçen gittiğimde sezeryan taihi werdi bakalım hayırlısı özel oda yı senden duydum çok sevindim walla tutarım tabi zaten senle haberleşiriz doğuma kadar yanyana tutarız odaları[/QUOTEbende her gittiğimde hastaneye çıkıyorum bakıyorum orda duydum çokda uygun fiyatı 3 tane özel oda var zaten canım bebek drları konuşulmuş edremit askeri hastanesinin dru varmış bizim buradan herkez ona geliyor çokmu çok iyiyimiş kısmetse ben ona düşünüyorum bizim buranın drları hiç iyi değil
Çok saolun kıslar günümüz çok güsel geçti inş. bebeklerlede bir araya geliriz bol sohbetli keyifli bir gün geçiririz.
karencim şarkhandan almış olabilirmisin şekerlerini tam olarak yeri nerde canım ipeğimu bana tarif edicekti ama sen biliyoısan edermisin yarın gidicez inş.
senin memorialdaki doğuma hazırlık kursuna felan gitmene gerek kalmadı , ziyadesiyle hazırladılar seni , dimi :bbo:
He valla. Kıza dedim zaten doğuma sen gel diye. kesi atma işini çok iyi yapıyor.
biz buluştuğumuzda da öyle olmuştu dimi , konuşmaktan ve homini gırtlaktan cokacimcoook resim felan çekilmek aklımıza gelmemişti kaydirigubbakcemile3
inşallah doğumdan sonra ist.a geldğimde de bir buluşma olur ve katılırım ben de , en kötü ihtimalle buluşuruz biz yine yerimseniben
yok kısss hoşuma gitti pıt pıt .. ne biliiim yoksa bebeği hıçkırık tutması kötü bi şey mi :uhm:
bak takarım kafaya biliyosun :1no2:
Kıslar zuzum ile konuştum şimdi doktorda işi bitmiş bebiş çok iyiymiş ay parçası gibi yüzü vardı diyo kendi değerleride iyi çıkmış tansiyon şeker hepsi normalmiş bebiş 1 hafta gibi önden gidiyouş accık tombik olucakmış böyle giderse 2300grcivarındaymış merak edenler için yazmak istedim :smiley-cool:
Kızlar bende doktora gittim hareketlerinin yavaşlamasıyla ilgili .. Neyseki bebişin çok iyiymiş allaha şükür bu haftadan sonra artık çok oynamaz dedi.. Gelişimide önde gidiyomuş 36 haftalık gözüküyo dedi ama ben yinede kendi doktoruma gidicem c.tesi..
benim göbeğim biraz aşağıya indi..göğüsüme kadardı göbeğim..şimdi göğsümün altı biraz boşaldı..normal değil mi şimdi aşağıya inmesi.doktorumu aradım kongredeymiş..sekreteri bu ayda iner dedi ama yine de ben korkuyorum..:çok üzgünüm:sizin göbüşler ne alemde?
ewet canım benim bi yakınım o çocuk dok. gidiyomş çok iyiymşcanım ben cuma kontrole gidicem ozaman konuşucaz bana geçen gittiğimde sezeryan taihi werdi bakalım hayırlısı özel oda yı senden duydum çok sevindim walla tutarım tabi zaten senle haberleşiriz doğuma kadar yanyana tutarız odaları[/QUOTEbende her gittiğimde hastaneye çıkıyorum bakıyorum orda duydum çokda uygun fiyatı 3 tane özel oda var zaten canım bebek drları konuşulmuş edremit askeri hastanesinin dru varmış bizim buradan herkez ona geliyor çokmu çok iyiyimiş kısmetse ben ona düşünüyorum bizim buranın drları hiç iyi değil
He valla. Bir sonrakine de çocuklar rahat vermeyecek artık yapacak bişey yok.
Yok canım bişey olmaz da ben onun adına rahatsız oluyorum hıçkırık tutunca. .
günaydın kızlar bugün kimeler yok yine benim kocacığımın beli düzelmedi bugünde evde kahvaltıyı hazırladım onu bekliyorum iğneye gitti sabah kasıklarıma ağrı girdi 5 te ödüm koptu eyvah dedim doğum sancısımı acaba yarım saat bekledim sonra geçti gaz sancısıymış meğer
niye eyvah diyon ki kaydirigubbakcemile3 ama daha erken dimi ay ben bir an önce gelsin kucağıma alayım diyorum birde yok gelmesin biraz toparlansın diyorumkaydirigubbakcemile2 tuhaf bişey zaman çabuk geçsin yaaa kocana geçmiş olsun oda inşallah çabuk toparlanırda sana faydası olur...alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?