2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ipeğim ben sana bunları yazarken eminimki geçmişi okuyosundur dicem oki bugün resimlere bakıyorum
allahım bi seni çıkartamıyorum ilsu gamze zuhal kendilerini göstermişlerdi seninde avatarında var ama
seninde olduğunu öğrenmesem bukim ya diye diye çıldıracaktım
çok zayıftın sen kilo baya yakışmış sana kız
boşver geri verme sen kiloları

Geçmişi okuyorum okuduklarıma cevap yazayım da fazla birikmesin dedim.

Eminönü Mısır çarşısından giriyosun çıkışından itibaren yokuş çıkar. Onu çıkıyorsun. Solda büyük bir han var. Kime sorsan gösteriyor zaten. 2 katında sağ tarafta bir dükkan var. İçinde piyasadaki mevlüt şekerlerinin hemen hepsinin örneği var. Zaten sen biberon istiyordun. O modelden gördüm ellerinde var canım.

He valla. Bir sonrakine de çocuklar rahat vermeyecek artık yapacak bişey yok.

yok kısss hoşuma gitti pıt pıt .. ne biliiim yoksa bebeği hıçkırık tutması kötü bi şey mi :uhm:
bak takarım kafaya biliyosun :1no2:

Yok canım bişey olmaz da ben onun adına rahatsız oluyorum hıçkırık tutunca.

Maşallah. Tam tosuncuk olmuş. Dondurma bebeğe yarıyor galiba :))

Bir tosuncuk da sende. Maşallah.....
36 haftalık bebeiş olmuş nasıl oynasın. Yeri kalmamıştır.

Benimki de indi. Herkes aşağıda derdi de artık ben de hissediyorum gerçekten aşağıda.
Yemek yerken bile göbeğimin altına yastık koyma ihtiyacı duyuyorum.

geldim tükkanı ben kapatıyorum çok yakın kankamdan bir sürü şey aldım ya küvet file alt açma minderi bir kaç bad çorap onun kızıda 1 yaşına girdi bir çok şeyini bana verdi nasıl sevinçliyim çok işime yarayacaklar.....neyse şimdi kalkıyorum uzanıcam azcık yeni geldim...yarın görüşürüzz hepinizi öptüm anacığım ..ne zamandır tükkanı ben kapatıyorum....kaydirigubbakcemile3

He valla. Bir sonrakine de çocuklar rahat vermeyecek artık yapacak bişey yok.

Yok canım bişey olmaz da ben onun adına rahatsız oluyorum hıçkırık tutunca. .

biz de açık hava bir yerde buluşuruz .. oksijen iyi gelir uyurlar bol bol arabalarında , biz de sohbet ederisss :))))
bence de sen al o kızı doğuma da gelsin dr. yardımcı olur kesi konusunda , hay Allah ya :)

GÜNAYDIN KIZLARRRRR
bugün tatil yine pek katılım olmayacak sanırım .. kendin çal kendin oyna delikafadulden

ben çok iyiym gomcam uyuyor sarılıp horul horul uyuymayı çok isterim ama artık uyuyamıyorum...
kızım uyutmadığından değil uykum kanıyor nedense....neyse kalktım biraz işlerimi halletttim oturdum ....çorbamı içtim sabah sabah yoğurt çorbası..goncam uyansın bi güzel kahvaltıda ederim..

günaydın kızlar bugün kimeler yok yine benim kocacığımın beli düzelmedi bugünde evde kahvaltıyı hazırladım onu bekliyorum iğneye gitti sabah kasıklarıma ağrı girdi 5 te ödüm koptu eyvah dedim doğum sancısımı acaba yarım saat bekledim sonra geçti gaz sancısıymış meğer

niye eyvah diyon ki kaydirigubbakcemile3 ama daha erken dimi ay ben bir an önce gelsin kucağıma alayım diyorum birde yok gelmesin biraz toparlansın diyorumkaydirigubbakcemile2 tuhaf bişey zaman çabuk geçsin yaaa kocana geçmiş olsun oda inşallah çabuk toparlanırda sana faydası olur...alkisalkisalkis

günaydın kızlar Şeniz

geçmiş olsun derincim paranoya olduk bende yaşıyorum en ufak ağrıda öyle telaşlar normaldir artık anne moduna girdik yerimseniben

herkese gunaydınnnnnna.s.

bugun pek katılamıcam işlerım var bıde cok halsızım uykum var nedense elım kolum kalkmıyomirmirmirmir

unutmadan bugun nurun dogum gunu nıce senelere nurcum dogum gunun kutlu olsun:1hug:

canım tabiii erken daha birde benimkinin kilosu az oda çeker bende çekerim o yüzden yoksa can atıyorum kucağıma almak için eşim içinde teşekkürler canım hamile kaldığımdandır fayda mayda kalmadı adam hem bebeğe şafak sayıyor sonrada üzerine 40 ekleyip onun için gün sayıyor zavallı kocacımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

NURCUĞUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NıCE SENELERE YÜZÜNDEKı GÜLÜCÜKLER HıÇ SOLMASIN ÖYLE TATLI GÜL HER ZAMAN...BUNDAN SONRA Kı SENELERDE KIZIN KUCAĞINDA KUTLAMAK NASıP ETSıN....ıYıKı DOĞDUN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…