2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

biz de açık hava bir yerde buluşuruz .. oksijen iyi gelir uyurlar bol bol arabalarında , biz de sohbet ederisss :))))
bence de sen al o kızı doğuma da gelsin dr. yardımcı olur kesi konusunda , hay Allah ya :)

Evet nasıl olsa hava güzel olacak. Bu sefer Maçka'da bir yer var oraya gideriz.
Kızı kesin götürecem neştersiz kesi atma konusunda 1 numara ne de olsa. Dr'a birkaç ders verir.delikafadulden

günaydın kızlar Şeniz

geçmiş olsun derincim paranoya olduk bende yaşıyorum en ufak ağrıda öyle telaşlar normaldir artık anne moduna girdik yerimseniben

teşekkürler hürrems valla paranoyak olduk iyice her ağrıda hemen şüpheleniyoruzvaktinde gelsin bebişler inşallah:1hug:

günaydın kızlarr.Nasılsınız?Herkes sancılanmış galiba akşam Allah korkutmasın bizi zamanında gelsin bebeklerimiz.

Nur doğum günün kutlu olsun.Eşinle ve bebişinle beraber uzun bir ömür geçirmen dileğiyle..a.s.

Evet nasıl olsa hava güzel olacak. Bu sefer Maçka'da bir yer var oraya gideriz.
Kızı kesin götürecem neştersiz kesi atma konusunda 1 numara ne de olsa. Dr'a birkaç ders verir.delikafadulden

Bugün ben çalışıyorum. Birazdan işe gideceğim. Oradan bağlanırım artık.

tam da seni online yakalamışken , git hadi git sen :1closedeyes:
eveeet maçka fikri güzel .. oraları çok bildiğimden değil , 1 kere gelmiştim oraya , emar mı ne vardı görüntüleme merkezi onun için .. bir de o abdi ipekçinin biraz aşağısı değil miydi maçka :uhm:bahçecinin kliniğine giderken oradan geçerdi sarı mnibüsler .. neyse garkın ( garkın göçmen dilinde artık demek yerimseniben ) gelince görücesss kaydirigubbakcemile5

oooo kızlar birer ikişer dökülmüşşş
günaydın dloş , derin , huri ,swethome delikafadulden

sevgli nur ,
karnında mucizen , yanında sevdiklerinle gçirdiğin mutlu bir doğm günün olsun bugün ..
nice sağlıklı yaşlara canım ..

TŞkler ececİm , kaÇ gÜndÜr tedİrgİn oluyordum bende .

Ay alemsin. Bir yere de sağlık dışında bişey için git kardeşim.
Şaka bir yana ben de o dediğin yerde emar çektirmiştim.
Hayat bizim yollarımızı kesiştiriyormuş da heberimiz yokmuş.

günaydın tatlımm nasılsın benim bügün misafirim gelcek erkenciyim hem iş hem burasıdelikafadulden

iim canım , sen nasılın ??
biraz buruğum da . annem gitti , k.validem geldi :1closedeyes: o yüzden bi tuhafım aslında :bbo:

iim canım , sen nasılın ??
biraz buruğum da . annem gitti , k.validem geldi :1closedeyes: o yüzden bi tuhafım aslında :bbo:

bende iyiyim tatlım ne olsun iştee allahtaqn dolabında hazır bişeyler var yapmış koymuştum onları ikram edicem bide sadece salata yapcam yanına rahatım evi süpürcem toz alıcam okadar tatlımm insan annesinin yanında rahat oalbiliyo bi tek anlıyorum seni bende öyle oluyom y-kayınvaldem gelince sanki herhan tiken üstünde gibi hissediyorum kendimi evimde bilee-tatlicadiarzu-

Ay alemsin. Bir yere de sağlık dışında bişey için git kardeşim.
Şaka bir yana ben de o dediğin yerde emar çektirmiştim.
Hayat bizim yollarımızı kesiştiriyormuş da heberimiz yokmuş.

fulyaya gittin mi dersen cerrahi hastanesine gittim , şişli-okmeydanını memorial sayesinde öğrendim , nişantaşını bahçeci klinik , vatanda neresini bilirsin dersen 29 mayıs , saraçhaneyi medical park sayesinde öğrendim , karşıya kadıköye haydarpaşa numune için geçtim kaydirigubbakcemile3
say say bitmez..
bence de hayat hep kesi kesivermiş bizim yolları da kısmette burada tanışmak varmışŞeniz

Son düzenleme:
DıLOŞŞ NE MıSAFıRı KIZZ DERıNLE ıKıNıZ YA MıSAFıRLıKTE DOĞURACAKSINIZ YADA MıSAFıRLER SıZDEYKENNN EV HANIMI OLMANIN EN GÜZEL YANI VALLA OHH GEZıN TOZUN ıMRENıYORUM BAZEN YAA EN SON NE ZAMAN MıSAFıRLıĞE GıTTıĞıMı UNUTTUM kaydirigubbakcemile3

vallahi canım onlarda olmasa gün geçmiyo evde ben alıştım ya biri gelcek yada ben kendimi dışarı atıcam ancak öyle stres atıyorumm bakalım çocuk olduktan sonra ne yapıcam 20 gün otursam bari evde:mymeka:

aynen katılıyorum .. malum yatmak zorundayım ve yatak odamda takılıyorum tv-pc felan .. ne biliim alışmamışız ya ne kadar da olsa kv evde misafir gibi oluyor ve rahat edemiyorsun :bbo:
Ne yapacaksın canım. Şu aralar yatman lazım. Artık kayınvalide falan takma.

evet canım da , işte ....neyeki h.sonu dahil 2 gündür de eşim evde , o olunca iyi oluyo katalizör oluyo arada kaydirigubbakcemile3

bu arada ben bugün dr.a gidicem ..saat 1de..
inşallah şu su kesesindeki çatlak - delik ne karın ağrısıysa onunla ve kasılmalarla ilgili iyi şeyler söyler dr.um :bbo:
öğleden sonra yazarım gelişmeleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…