biz de açık hava bir yerde buluşuruz .. oksijen iyi gelir uyurlar bol bol arabalarında , biz de sohbet ederisss :))))
bence de sen al o kızı doğuma da gelsin dr. yardımcı olur kesi konusunda , hay Allah ya :)
günaydın kızlar Şeniz
geçmiş olsun derincim paranoya olduk bende yaşıyorum en ufak ağrıda öyle telaşlar normaldir artık anne moduna girdik yerimseniben
Evet nasıl olsa hava güzel olacak. Bu sefer Maçka'da bir yer var oraya gideriz.
Kızı kesin götürecem neştersiz kesi atma konusunda 1 numara ne de olsa. Dr'a birkaç ders verir.delikafadulden
Bugün ben çalışıyorum. Birazdan işe gideceğim. Oradan bağlanırım artık.
oooo kızlar birer ikişer dökülmüşşş
günaydın dloş , derin , huri ,swethome delikafadulden
TŞkler ececİm , kaÇ gÜndÜr tedİrgİn oluyordum bende .
tam da seni online yakalamışken , git hadi git sen :1closedeyes:
eveeet maçka fikri güzel .. oraları çok bildiğimden değil , 1 kere gelmiştim oraya , emar mı ne vardı görüntüleme merkezi onun için .. bir de o abdi ipekçinin biraz aşağısı değil miydi maçka :uhm:bahçecinin kliniğine giderken oradan geçerdi sarı mnibüsler .. neyse garkın ( garkın göçmen dilinde artık demek yerimseniben ) gelince görücesss kaydirigubbakcemile5
günaydın tatlımm nasılsın benim bügün misafirim gelcek erkenciyim hem iş hem burasıdelikafadulden
iim canım , sen nasılın ??
biraz buruğum da . annem gitti , k.validem geldi :1closedeyes: o yüzden bi tuhafım aslında :bbo:
iim canım , sen nasılın ??
biraz buruğum da . annem gitti , k.validem geldi :1closedeyes: o yüzden bi tuhafım aslında :bbo:
Ay alemsin. Bir yere de sağlık dışında bişey için git kardeşim.
Şaka bir yana ben de o dediğin yerde emar çektirmiştim.
Hayat bizim yollarımızı kesiştiriyormuş da heberimiz yokmuş.
DİLOŞŞ NE MİSAFİRİ KIZZ DERİNLE İKİNİZ YA MİSAFİRLİKTE DOĞURACAKSINIZ YADA MİSAFİRLER SİZDEYKENNN EV HANIMI OLMANIN EN GÜZEL YANI VALLA OHH GEZİN TOZUN İMRENİYORUM BAZEN YAA EN SON NE ZAMAN MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİMİ UNUTTUM kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim tatlım ne olsun iştee allahtaqn dolabında hazır bişeyler var yapmış koymuştum onları ikram edicem bide sadece salata yapcam yanına rahatım evi süpürcem toz alıcam okadartatlımm insan annesinin yanında rahat oalbiliyo bi tek anlıyorum seni bende öyle oluyom y-kayınvaldem gelince sanki herhan tiken üstünde gibi hissediyorum kendimi evimde bilee-tatlicadiarzu-
Ne yapacaksın canım. Şu aralar yatman lazım. Artık kayınvalide falan takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?