vallahi canım onlarda olmasa gün geçmiyo evde ben alıştım ya biri gelcek yada ben kendimi dışarı atıcam ancak öyle stres atıyorumm bakalım çocuk olduktan sonra ne yapıcam 20 gün otursam bari evde:mymeka:
bu arada ben bugün dr.a gidicem ..saat 1de..
inşallah şu su kesesindeki çatlak - delik ne karın ağrısıysa onunla ve kasılmalarla ilgili iyi şeyler söyler dr.um :bbo:
öğleden sonra yazarım gelişmeleri ..
Boşver ya fırsatın varken gez kafa dengi birileride varsa çevrende iyi olur ben işyerimde yanlız çalışıyorum ee akşmalaraıda gezmeye tozmaya fırsat olmuyo insan yüzüne hasret kaldım 5 senedir böyle nerdeyse gezip tozanlara pek imreniyorum kafa dağıtırsın hiç olmazsa
inşallah şu su kesesindeki çatlak - delik ne karın ağrısıysa onunla ve kasılmalarla ilgili iyi şeyler söyler dr.um :bbo:
güzel haberlerini bekliyoruz canım :Saruboceq:
kızlar ben kaçtım biraz işlerim var anca yaparım öptüm hepiniziŞeniz
günaydınnnnnnnn güzeller iyidir umarım herkesskaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, kaç gündür dinlendin güzel gelişmeler olmuştur annesi kuzun çok rahattır yerinde
bugün dr aradım randevu için şehir dışına çıkmış yavru kuşumu en son 24 haftada görmüştüm çok özledim senağlama kağanımı heyecanla kalkmıştım ne güzel şimdi 29 haftadayız nasıl oldu acep kuzum
ARTIK BÜYÜDÜĞÜ İÇİN EKRANA SIĞMAYAN AYRI AYRI KOLUNU BACAKLARINI BEDENİNİ GÖRECEĞİN BÜYÜKLÜĞE GELMİŞTİR ANNESİ KOCA Bİ KUZU OLMUŞTURR :asigim:
ayyyy büyümüşmüdür o kadar alkisalkisalkis ne güzell çok oldu görmeyeli :1hug:
benim kızızmda bugün çok hareketli annesi çamaşırlarını ütülüyor ondan olsa gerek sevinçli heralde çıkıcam diye kaydirigubbakcemile3 şu benim koca uyansada kahvaltı etse üfff...ben ettimde o uyuyunca sinir geliyo saat 11 oldu yavffffss-tatlicadiarzu-
ÇOK OLMAMIŞ ASLINDA YA BENİM DOKTORUM 2 AYDA Bİ ÇAĞIRIYO CANIM YA EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİM DOĞUMA 15 GÜN KALA GEL ARTIK DEDİ Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?