2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Boşver ya fırsatın varken gez kafa dengi birileride varsa çevrende iyi olur ben işyerimde yanlız çalışıyorum ee akşmalaraıda gezmeye tozmaya fırsat olmuyo insan yüzüne hasret kaldım 5 senedir böyle nerdeyse gezip tozanlara pek imreniyorum kafa dağıtırsın hiç olmazsa

bu arada ben bugün dr.a gidicem ..saat 1de..
inşallah şu su kesesindeki çatlak - delik ne karın ağrısıysa onunla ve kasılmalarla ilgili iyi şeyler söyler dr.um :bbo:
öğleden sonra yazarım gelişmeleri ..

güzel haberlerini bekliyoruz canım :Saruboceq:

kızlar ben kaçtım biraz işlerim var anca yaparım öptüm hepiniziŞeniz

zaten şurda kaldı nerdeyse 1 ayy gezelim dimi artık ya yolda ya misafirlikte bişeyler olacak doğurcazzdelikafadulden

inşallah şu su kesesindeki çatlak - delik ne karın ağrısıysa onunla ve kasılmalarla ilgili iyi şeyler söyler dr.um :bbo:

hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, kaç gündür dinlendin güzel gelişmeler olmuştur annesi kuzun çok rahattır yerinde

dogum günün kutlu olsun nurcum yeni yaşın hayırlı olsun rabbim huzur saglık mutluluk versin bebeşinle kocişinle mutlu yıllarrrrr senin olsun

Giyinmek için 2 dk PC başından kalktım sayfalar ilerlemiş.
Canım dr çıkışı ara mutlaka. İnşallah herşey düzelmiştir.

Ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler.

bugün dr aradım randevu için şehir dışına çıkmış yavru kuşumu en son 24 haftada görmüştüm çok özledim senağlama kağanımı heyecanla kalkmıştım ne güzel şimdi 29 haftadayız nasıl oldu acep kuzum

ARTIK BÜYÜDÜĞÜ İÇİN EKRANA SIĞMAYAN AYRI AYRI KOLUNU BACAKLARINI BEDENİNİ GÖRECEĞİN BÜYÜKLÜĞE GELMİŞTİR ANNESİ KOCA Bİ KUZU OLMUŞTURR :asigim:

benim kızızmda bugün çok hareketli annesi çamaşırlarını ütülüyor ondan olsa gerek sevinçli heralde çıkıcam diye kaydirigubbakcemile3 şu benim koca uyansada kahvaltı etse üfff...ben ettimde o uyuyunca sinir geliyo saat 11 oldu yavffffss-tatlicadiarzu-

Çok yatan kocada kÖtÜ az yatan da benımkı sabah 6-7 dedı mı ayakta kÜÇÜklÜkten alıŞmıŞ pazarları bıle yatırmaz en ıyı tarafı kahvaltıya Çok yardımı olur erken kalkınca genelde o hazırlarr allah kolaylık versın hurıcımm :)

ayyyy büyümüşmüdür o kadar alkisalkisalkis ne güzell çok oldu görmeyeli :1hug:

ÇOK OLMAMIŞ ASLINDA YA BENİM DOKTORUM 2 AYDA Bİ ÇAĞIRIYO CANIM YA EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİM DOĞUMA 15 GÜN KALA GEL ARTIK DEDİ Çok üzgünüm çoook

kolay gelsin hurii benim kocişde görevden geldi uyuyor bakalım ne zaman kalkar gelirken ekmek almayıda unutmuş kuzuyla aç kaldık yahukafamçokkarıştı

GÜNAYDIN
ben pc ve kk yı açtım ama yazmak nsip olmaıd.
önce geçmişi okuyayım deidm.
sorna patron geldi saatlerce hesap kitap.
offfffff pufff sabrımı deniyor galiba.
neyse gitit şimid şimdi de
bende biraz işleri toparlayayım da.artık
kafam rahatlasın.sonra yine gelir nasıl olsa ,
bir sürü soru sorar.
kendizie çok iyi bakın arada yine gelir bakarım

[

ÇOK OLMAMIŞ ASLINDA YA BENİM DOKTORUM 2 AYDA Bİ ÇAĞIRIYO CANIM YA EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİM DOĞUMA 15 GÜN KALA GEL ARTIK DEDİ Çok üzgünüm çoook

aaaaa çok uzun deilmi arası yyaa doguma az kala 15 güne düşürüyorlar biz ayda bir gidiyorduk haraketlerini hissetmesem zor gelirdi heralde ilk zamanlar vakit geçmek bilmezdi çünkü desene senin kuzuda kocaman olacak sen görünceye kadar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…