2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

allah kolaylık versin güzelim:teselli:

NASIL ALIŞIRSAN ÖYLE GİDİYOR ZOR GELMİYOR ARADA Bİ GİTMEK, BELKİ BENDE SIK GÖRSEM SIK GİDERDİM AMA ALIŞTIM ŞİMDİ ZATEN Bİ DAHAKİNE DOĞURURUM HERHALDE kaydirigubbakcemile3

Beklerİz swetcİm bİz hep buralardayız bugÜn nÖbetcİ muhasebecİler

hakkaten hürremcim ya sizin işinizde çok zor hesap kitap evlenmeden önce biyerde çalışırken kasa bende idi ay sonu sinir olurdum açık çıktımı nerde çıktı bu açık:teselli: diye allah kolaylık versin güzelim

off hesap kitap ama birde muhasebecilerin kıymeti bilinse daha gzüel olacak.
şu tatil günü çalışmaktan gayri çok cefamız var.allah yardımcımız olsun:))))))))))))

TEŞEKKÜRLER CANIM AMA BENıM ıŞ YERıM MUHASEBE BÜROSU BıZıM TEK DERDıMıZ BEYANNAME HAZIRLAMAK KAYIT TUTMAK FALAN FıLAN PEK PARA GÖRMÜYORUM BEN :1rolleyes:

hoşbuldumm hürremmcimm.. dün katılamadım hiç onun için geçmişe bakayım dedim ama çok fazla muhabbet etmişsiniz.... resimlere baktım süperr...harika yaa....

hürrems haklısın canım ev hanımları olarak biz gezerken doğuracağız eşimde öyle diyor siz çalıştığınız için evde oturmaya hasretsiniz
stardust iyi haberlerle dön canım

selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir.
bizde yine iyi haber yok
bebeğim maalesef 29+3 ile uyumlu
gelişimi 2 hafta geri
suyu az erken alınma ihtimali sürüyor yani
yaaa neler gelişimi hızlandırır bebeğe kilo aldırır???

sibwlciğim elma süt ve sol tarafa yatmak diye biliyorum.ama doktorun bir şey tavsiye etti mş
bir de akciğer geliştiric hap veriyorlarmış .
onuda yapsın bari
erken alıncakasa.
ama belkid eminyon yapılı ,bir bebiştir.çde doktor öyle diyrodur. ha

meraba güzel anneler....

keyifler yerindedir inşallah bugün tatil tabi

sibelcim kendini üzme zaten 2 hafta sonra 32 haftalık olacak inşallah dış dünyaya uyum lu olur alsalar bile sağlıklı kucağına alırsın canım ... sadece kilosu düşük olur o kadar

inşallah sağlıkla kucağına alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…