2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

derin biz senle aynı gün doğuracağız heralde

tabi ben normal düşünüyorum ne zaman geleceği belli olmaz kuzumun ama bana 1 yada 2 doğuracakmışım gibi geliyor[

kızlarr sinirlerim bozuldu beni 2 gün önceden arayıpta misafir gelicez deyip bugün aa pardonn biz başka yere gidecektik aklımdan çıkmış özür dileriz canım biz gelemiyoruz denildi ve anlıcanız msaifirim iptal oldu benimde bugün aslında mutfağım için usta gelcekti bende onu iptal ettim misafirim uzun yoldan gelcekler bi daha her zaman gelemezler dyie iptal etmiştim şansa bak yaa bide bu sattemi haber verilirrr gelemiyoruz diyee bir sürü yicek hazırladım

senin misafirlere yiyecek değil bu lazımklava:

cnm sadece yeniden levite başlattı bolbol su iç dedi..
Beslenmene dikkat et dedi başka bişey demedi

sağolun kızlar nebileyim işte.........

cnm haklısın ayıp etmişler ama boşver
bebişi germe annesiii...sakin ol

sibelcim moralini bozma tatlım inşallah bebişin sağlıklı doğacakk kendini üzme sağlığı yerindedir inşallahh:teselli:

teşekkür ederim dilaracım.......inşallah

sende başka birini çağar akşama o kadar uğraş boşa gitmesin gitmez sizde yersiniz de insan kendini misafire odaklayınca ben böyle yaparım beraber sohbet etmekten hoşlandığın kim varsa çağar onlar gelsin .....

sibelciğim stres yapma üzme canını zaten erken alsalar bile biraz kilosu düşük olur sağlığı yerinde olsun yetrr....sıkma canının

iyi düşün iyi olsun sibel sen beslenmene dikkat et hayırlısıyla sağlıklı alacaksın bebeğini kucağına:teselli:

sibelcim bebeğin ve senini hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım ama bende sağlıklı bi şekilde doğacak diye düşünüyorum demet dondurma yiyerek kilo aldırmıştı bebişine yanlış hatırlamıyorsam bide onu dene istersen

SLM kizlar nasilsiniz,
buaralar fazla giremiyorum, sizleri ozledim ama..
umarim hersey yolundadir, simdi gecmisi okumaya kalksam ohoooo...
benim oglusumun odasi cuma gunu geliyo ins, bebek arabasinida cumartesi gunu aldik, odasini ben begendim arabasinida babasi begendi.... odasi gelsin yerlestireyim, toptan hepsinin fotosunu cekicem.... off zaman daraliyo ve heyecan gittikce arttiyo, daha cok eksiklerimiz var coook...
buarada ayin 26 sinda kontrolumuz var tizeleri bize cok dua edin en son bobrek buyumesi gorulmustu, ins busefer gecmistir buyume, cok korkuyorum.....

ben de yeni yeni alismaya calisiyorum bu siteye ama inanin cok fazla bilgi aldim sayenizde cok tesekkurler.. Ebush bu arada insAllah bir sorun yoktur moralini sakin bozma derim.. Bizim oglusun odasini biz yaptik ama cok heyecanli oluyor en azindan benim icin oyle oldu ilk oldugundan simdiden gule gule buyut bebegini odasinda.. Bu arada biz bebek arabasi alirsken bi arastirma yapmistik ve bu Quinny 'nin iyi olmadigini okuduk bazi kullanicilardan o yuzden vazgecmistik sizin de bilginiz olsun istedim ..

hosgelldin canim aramiza,
tesekkur ederim ins biseycik cikmaz,
Quinny yi neden tavsiye etmiyolar canim??? biraz acarmisin, cunki bizde quinny aldik, buarada yurtdisinda nerde oturuyosun merak ettim,
ay cokmu soru sordum

Ebush Quinny yi okudugumuz kadariyla bir kac ay sonra tekerleklerinin cok ses cikardigi, frenlerinin iyi tutmadigi, manevrasini iyi yapamadigi icin onermiyolardi.( Kullanan kisilerin yazdiklari yorumlardi bunlar) Bu sebeple biz almaktan vazgecip Hoco aldik.. Ama bilemem tabi ne kadar dogrudur ya da degil dedigim gibi kullanici yorumlariydi boyle olan.. Yurtdisinda Avusturya' da Vorarlberg deyim.. Ayrica cok soru sormadin aksine sorulari cevaplandirmak her zaman daha kolayima gelmistir :))

iyi düşün iyi olsun sibel sen beslenmene dikkat et hayırlısıyla sağlıklı alacaksın bebeğini kucağına:teselli:

SAĞOLUN KIZLAR İNŞALLAH ÖYLE OLUR...:teselli:

sıbelcım zaten az kaldı merak etme saglıkla gelıcek melegın bol et ürünlerı ye benden sana tavsıye süt yumurta gör bak nasıl kilo alıcak bebısın :))

2 saat uyudum ama yarıda kaldı delı oldum

densızın bırı evımı aradı pardon su kısıyle görusucektım dıye

bı kere olur ıkı kere olur hergun ıllakı bırı yanlıslıkla arıyo bıktım artık

bu numara kaç kısıden gectı kardesım cıldırıcam ya

neyse aksam ıcın yemek yapıcam bıraz tarıf arastırayım öptum hepınızıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…