senin misafirlere yiyecek değil bu lazımkızlarr sinirlerim bozuldu beni 2 gün önceden arayıpta misafir gelicez deyip bugün aa pardonn biz başka yere gidecektik aklımdan çıkmış özür dileriz canım biz gelemiyoruz denildi ve anlıcanız msaifirim iptal oldu benimde bugün aslında mutfağım için usta gelcekti bende onu iptal ettim misafirim uzun yoldan gelcekler bi daha her zaman gelemezler dyie iptal etmiştim şansa bak yaa bide bu sattemi haber verilirrr gelemiyoruz diyee bir sürü yicek hazırladım
sibwlciğim elma süt ve sol tarafa yatmak diye biliyorum.ama doktorun bir şey tavsiye etti mş
bir de akciğer geliştiric hap veriyorlarmış .
Onuda yapsın bari
erken alıncakasa.
Ama belkid eminyon yapılı ,bir bebiştir.çde doktor öyle diyrodur. Ha
meraba güzel anneler....
keyifler yerindedir inşallah bugün tatil tabi
sibelcim kendini üzme zaten 2 hafta sonra 32 haftalık olacak inşallah dış dünyaya uyum lu olur alsalar bile sağlıklı kucağına alırsın canım ... Sadece kilosu düşük olur o kadar
inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
kızlarr sinirlerim bozuldu beni 2 gün önceden arayıpta misafir gelicez deyip bugün aa pardonn biz başka yere gidecektik aklımdan çıkmış özür dileriz canım biz gelemiyoruz denildi ve anlıcanız msaifirim iptal oldu benimde bugün aslında mutfağım için usta gelcekti bende onu iptal ettim misafirim uzun yoldan gelcekler bi daha her zaman gelemezler dyie iptal etmiştim şansa bak yaa bide bu sattemi haber verilirrr gelemiyoruz diyee bir sürü yicek hazırladım
sibelcim moralini bozma tatlım inşallah bebişin sağlıklı doğacakk kendini üzme sağlığı yerindedir inşallahh:teselli:
kızlarr sinirlerim bozuldu beni 2 gün önceden arayıpta misafir gelicez deyip bugün aa pardonn biz başka yere gidecektik aklımdan çıkmış özür dileriz canım biz gelemiyoruz denildi ve anlıcanız msaifirim iptal oldu benimde bugün aslında mutfağım için usta gelcekti bende onu iptal ettim misafirim uzun yoldan gelcekler bi daha her zaman gelemezler dyie iptal etmiştim şansa bak yaa bide bu sattemi haber verilirrr gelemiyoruz diyee bir sürü yicek hazırladım
selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir.
bizde yine iyi haber yok
bebeğim maalesef 29+3 ile uyumlu
gelişimi 2 hafta geri
suyu az erken alınma ihtimali sürüyor yani
yaaa neler gelişimi hızlandırır bebeğe kilo aldırır???
ben de yeni yeni alismaya calisiyorum bu siteye ama inanin cok fazla bilgi aldim sayenizde cok tesekkurler.. Ebush bu arada insAllah bir sorun yoktur moralini sakin bozma derim.. Bizim oglusun odasini biz yaptik ama cok heyecanli oluyor en azindan benim icin oyle oldu ilk oldugundan simdiden gule gule buyut bebegini odasinda.. Bu arada biz bebek arabasi alirsken bi arastirma yapmistik ve bu Quinny 'nin iyi olmadigini okuduk bazi kullanicilardan o yuzden vazgecmistik sizin de bilginiz olsun istedim ..
sibelcim bebeğin ve senini hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım ama bende sağlıklı bi şekilde doğacak diye düşünüyorum demet dondurma yiyerek kilo aldırmıştı bebişine yanlış hatırlamıyorsam bide onu dene istersen
iyi düşün iyi olsun sibel sen beslenmene dikkat et hayırlısıyla sağlıklı alacaksın bebeğini kucağına:teselli:
sıbelcım zaten az kaldı merak etme saglıkla gelıcek melegın bol et ürünlerı ye benden sana tavsıye süt yumurta gör bak nasıl kilo alıcak bebısın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?