canım ya senin için zor bir dönem .Allah yardımıcın olsun..sen moralini yüksek tut herşey yoluna girecek merak etme.bebek gelişimi için süt,elma,ceviz,dondurma,çilek bol bol su içi aklıma gelenler bunlar bunlardan bol bol ye.aklıma gelen olursa yine yazarım..inşaallah bebeşini zamanında sağlıkla alırsın kucağına..selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir.
bizde yine iyi haber yok
bebeğim maalesef 29+3 ile uyumlu
gelişimi 2 hafta geri
suyu az erken alınma ihtimali sürüyor yani
yaaa neler gelişimi hızlandırır bebeğe kilo aldırır???
ayy canım geçmiş olsun çok sinir bir durum..sen bu halinle o kadar uğraş onlar gelmesinler..onlarakızlarr sinirlerim bozuldu beni 2 gün önceden arayıpta misafir gelicez deyip bugün aa pardonn biz başka yere gidecektik aklımdan çıkmış özür dileriz canım biz gelemiyoruz denildi ve anlıcanız msaifirim iptal oldu benimde bugün aslında mutfağım için usta gelcekti bende onu iptal ettim misafirim uzun yoldan gelcekler bi daha her zaman gelemezler dyie iptal etmiştim şansa bak yaa bide bu sattemi haber verilirrr gelemiyoruz diyee bir sürü yicek hazırladım
iyiyiz canım hoşgeldin.bebişin iyidir inşaallah canım.iyi haberlerler gelirsin inş.doktordan...SLM kizlar nasilsiniz,
buaralar fazla giremiyorum, sizleri ozledim ama..
umarim hersey yolundadir, simdi gecmisi okumaya kalksam ohoooo...
benim oglusumun odasi cuma gunu geliyo ins, bebek arabasinida cumartesi gunu aldik, odasini ben begendim arabasinida babasi begendi.... odasi gelsin yerlestireyim, toptan hepsinin fotosunu cekicem.... off zaman daraliyo ve heyecan gittikce arttiyo, daha cok eksiklerimiz var coook...
buarada ayin 26 sinda kontrolumuz var tizeleri bize cok dua edin en son bobrek buyumesi gorulmustu, ins busefer gecmistir buyume, cok korkuyorum.....
karencım hosgeldın senınde az kaldı artık bakalım ılk sanslı bebıs kım olucak saglıkla gelır kuzucuklar ınsallah
canım ya senin için zor bir dönem .Allah yardımıcın olsun..sen moralini yüksek tut herşey yoluna girecek merak etme.bebek gelişimi için süt,elma,ceviz,dondurma,çilek bol bol su içi aklıma gelenler bunlar bunlardan bol bol ye.aklıma gelen olursa yine yazarım..inşaallah bebeşini zamanında sağlıkla alırsın kucağına..
CANIM BENİM SAĞOL İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA ALIRIZ BEBİŞLERİ KUCAĞIMIZA
BEN HAFTAYA İZNE AYRILACAM ARKADAŞA FATURA GİRMEYİ ÖĞRETİYORUM PEK TAKİP EDEMİYORUM O YÜZDEN ARA ARA BAKARIM İNŞH...
dr.dan geldikk hihoyyyt
istirahat durumu 31. haftaya kadar , yani ay sonuna kadar devammış , ben de 30 mayısa randevu aldım :jeyyar: zaten o gün doğum izni için neler yapılıyor , konuşmamız gerekecek ..
oğluşumu suyupek bi bolmuş , kasılmalarım ondan da olabilirmiş :uhm: ben de anlamadım , suyun bol olması bu anlamda bir etki de mi yapıyor acaba .. sevindim de tab eğer bir kaçak , sızıntı neyin olursa yada oluyorsa bol bol varmış suyumuz .. dr.un usg kontrolü sırasında kasılma yoktu , herşey güzel gelişimi güzel dedi .. boyu 36 cm , kilosu da 1305 gr olmuş küçük aşkım benimmmmm :asigim:
yalnız ishal bigi bi şey olmuşum , spazm fena yapıyo yaa , sürekli wc ihtiyacı kafamçokkarıştı .. bir de halsizlik var tabi :çok üzgünüm: çok afedersiniz , temizlenirken tuvalet kağıdında kan gördüm biraz korktum haliyle :1shok: dr.u aradım hemen , fitil yapmıştır dedi , fitile 1 gün ara verecekmişim ..
canım iyi haberlerle gelmene çok sevindim.maşallah oğluşuna..geçmiş olsun bu arada kan görünce çok korkuyor insan.Allah korkutmasın..Bebişlerimizi bize bağışlasın..dr.dan geldikk hihoyyyt
istirahat durumu 31. haftaya kadar , yani ay sonuna kadar devammış , ben de 30 mayısa randevu aldım :jeyyar: zaten o gün doğum izni için neler yapılıyor , konuşmamız gerekecek ..
oğluşumu suyupek bi bolmuş , kasılmalarım ondan da olabilirmiş :uhm: ben de anlamadım , suyun bol olması bu anlamda bir etki de mi yapıyor acaba .. sevindim de tab eğer bir kaçak , sızıntı neyin olursa yada oluyorsa bol bol varmış suyumuz .. dr.un usg kontrolü sırasında kasılma yoktu , herşey güzel gelişimi güzel dedi .. boyu 36 cm , kilosu da 1305 gr olmuş küçük aşkım benimmmmm :asigim:
yalnız ishal bigi bi şey olmuşum , spazm fena yapıyo yaa , sürekli wc ihtiyacı kafamçokkarıştı .. bir de halsizlik var tabi :çok üzgünüm: çok afedersiniz , temizlenirken tuvalet kağıdında kan gördüm biraz korktum haliyle :1shok: dr.u aradım hemen , fitil yapmıştır dedi , fitile 1 gün ara verecekmişim ..
dr.dan geldikk hihoyyyt
sibel canım merhaba adaşım okudum şimdi yazdıklarını bir arkadaşım oşekilde olmuştu ve doktor hemen rapor verdi çalışmaması için çalışan annelerin bebekleri kilo alamıyormuş.ve senin gibida erken yani 5.haftada falan alındı bebeği yani bebiş iyiydi sadece zayıftı.yinede 2350 doğdu iyiydi yani.çii ferah tut çççookk ye et süt yumurta protein kaynaklı beslen.allah yardımcın olsunbiran önce işide bırak.
dr.dan geldikk hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?