2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım ya senin için zor bir dönem .Allah yardımıcın olsun..sen moralini yüksek tut herşey yoluna girecek merak etme.bebek gelişimi için süt,elma,ceviz,dondurma,çilek bol bol su içi aklıma gelenler bunlar bunlardan bol bol ye.aklıma gelen olursa yine yazarım..inşaallah bebeşini zamanında sağlıkla alırsın kucağına..
ayy canım geçmiş olsun çok sinir bir durum..sen bu halinle o kadar uğraş onlar gelmesinler..onlaraklava: bu lazım gerçekten..
iyiyiz canım hoşgeldin.bebişin iyidir inşaallah canım.iyi haberlerler gelirsin inş.doktordan...

ya kızlar sayfayı açıp açıp içerlere kaçmayın ya gelin pc başına aaaa canım sıkılıyo ama yaaa haziran annelerin topiğini okuyorum kaydirigubbakcemile3

kızlaarrrrr gençlik bayramınız kutlu olsun yaaa unuttum kusura bakmayın hepinizin bayramını kutluyorummmmmm hihoyyyt ay orta okuldayken hep 19 mayısta pon pon kız olurdum

sibel canım merhaba adaşım okudum şimdi yazdıklarını bir arkadaşım oşekilde olmuştu ve doktor hemen rapor verdi çalışmaması için çalışan annelerin bebekleri kilo alamıyormuş.ve senin gibida erken yani 5.haftada falan alındı bebeği yani bebiş iyiydi sadece zayıftı.yinede 2350 doğdu iyiydi yani.çii ferah tut çççookk ye et süt yumurta protein kaynaklı beslen.allah yardımcın olsunbiran önce işide bırak.

dilaracım ya bende kızdım şimdi misafirlerine benimde bugün akşama misafir gelecek çaya temizlik ikram baya yorucu seni anlayabiliyorum.kolay gelsin canım

dr.dan geldikk hihoyyyt
istirahat durumu 31. haftaya kadar , yani ay sonuna kadar devammış , ben de 30 mayısa randevu aldım :jeyyar: zaten o gün doğum izni için neler yapılıyor , konuşmamız gerekecek ..
oğluşumu suyu pek bi bolmuş , kasılmalarım ondan da olabilirmiş :uhm: ben de anlamadım , suyun bol olması bu anlamda bir etki de mi yapıyor acaba .. sevindim de tab eğer bir kaçak , sızıntı neyin olursa yada oluyorsa bol bol varmış suyumuz .. dr.un usg kontrolü sırasında kasılma yoktu , herşey güzel gelişimi güzel dedi .. boyu 36 cm , kilosu da 1305 gr olmuş küçük aşkım benimmmmm :asigim:

yalnız ishal bigi bi şey olmuşum , spazm fena yapıyo yaa , sürekli wc ihtiyacı kafamçokkarıştı .. bir de halsizlik var tabi :çok üzgünüm: çok afedersiniz , temizlenirken tuvalet kağıdında kan gördüm biraz korktum haliyle :1shok: dr.u aradım hemen , fitil yapmıştır dedi , fitile 1 gün ara verecekmişim ..

Son düzenleme:
bir arkadaşım gelecekmiş şimdi ziyaretime , akşam gelcem yine çıkıyorum şimdi

canım çok sevindim ne güzel herşey yolunda ama dikkat et yinede istirate devam et maşallah paşamızaaŞeniz

canım iyi haberlerle gelmene çok sevindim.maşallah oğluşuna..geçmiş olsun bu arada kan görünce çok korkuyor insan.Allah korkutmasın..Bebişlerimizi bize bağışlasın..

selammm kızlar ben geldimm evimeeeeeeeeeeee
anneciğim geldi kavuştukkk sonunda çok özlemişim çokkkkkkkkk
şimdi geldim evime aama çok yorgunum akşam annemlerde hiçç uyuyamadım 5 ten beri ayaktayımm
annem öyküme çoooooooooooooooook güzel ciciler almış artık odası gelince yerleştirince eklerim cicileri....
Sizler nasılsınız bakalım hepinizi öptüm

canım çok sevindim her şey yolundaymış bundan sonra dikkat et kendine :CüvCüv:

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL.. EVET HAKLISIN İŞTE ÇALIŞ EVDE ÇALIŞ KUZUMA HİÇ YARAMIYOR ZATEN BU HAFTA SON HAFTAYA RAPOR AÇTIRACAM İNŞALLAH....
OZAMAN ARANIZA PEK KATILAMICAM EVDE NET YOK AMA ARA ARA GİRER BAKARIM ARTIK

CNM BEBİŞİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM..
NE GÜZEL SUYU BOLMUŞ AZCIK BİZEDE VERİN BİDEDE SU AZ-tatlicadiarzu-
DİKKAT ET KENDİNE CNM GEÇMİŞ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…