2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

tatlım gözün aydın kavuştun anneciğinee bekleriz öykünün cicilerini eklersin bakarızz:1hug:

off ya bugün kimseden ses yok ben çok sıkıldım ama nerdesiniz yaaaa ağarlaştıkça görüşermeyecekmiyiz biz

canımm güzell haberlerle gelmene sevindim.. maşallahh paşana ne güzell büyümüş.. sen yine de çok dikkat et cnm. bol bol istirahat et..

burada hava çok bozdu yağmur yağacak sanırım.. dün de yağmıştı:))) yaz yağmurunu çook seviyorumm.... balkonda izledimm walla..

stardustcım masallah bebisine bak hersey yolkunda cok guzel haber bu aras baya buyumus annesi..

inş tehlike falan kalmadı artık ama yinede sen dikkatli ol sekercim ..:1hug:

kızlar şimdi dışardan geldik eşimle biraz dolaştık eşim ısrarla ortapedik yaylı yatak almamamı güzelce yorgancıya pamuktan dış yüzeyi terletmeyen bebeğe uygun yatak yaptırmamızı söylüyor....siz ne dersniz kararsız kaldım...hangisi daha iyidir.bildiğimiz yaylı yatak mı? (onunda çok kalitelileri çok pahalı yani onuda zaten orta tabaka bişey alıcam) yoksa içini dışını bizim seçtiğimiz pamuktan dikilme yatak mı?
adam birde istediğiniz zaman getirin sökelim yıkayalım temizleyelim havalandıralım dedi....yaylı yatakta böyle bir imkanım olmayacak...içinede 7 kg pamuk koyuyor dolgun bişewy olacak...???? bi fikir verin...CADIARZU.

huri canım bende yatak konusunda kararsızım dediğin gibi hazır yatakmı yün yatakmı pamuk yatakmı karar veremedim
benim öğlenden beri sol kasığım ağrıyor sürekli artmıyor ağrı ama yinede korkuyorum inş önemli bişi değildir

huricim sen böyle yazınca acıkcası benımde kafam karıstı ama ben yaylı yatak alıcam canım.
hem pamuk yatagı sürekli havalandırmak gerekıcek,temızlemek gerekıcek.
ne bilim biraz zahmetli isler..
orta tabaka yatakların kalıtelerı cok mu düşük canım?ben henüz bakmadıgım icin pek bilmiyorum.şutarafagitti

derincim biraz dinlen,uyu bakalım agrı gecer belki.
acaba kendını mı fazla yordun bugun temızlik fean yaptınmı?

rosem canım yok aslında temizlik yapmadım ama nedir anlayamadım drumda artmıyorsa ağrı doğum ağrısı değildir dedi

ay kızlar b temmuz annesi olacak arkadasım vardı bnmle aynı haftada..ve simdi orendim ki dourmuşşşşşş 1900 gr b kızı olmuşş guliim mi agliim mı bilemedim yavs..

yatak olarak bende ortopedik yaylı yatak aldım digeri zahmetli yaa valla ugrasamam yane..

gözünüz aydın canım bak demekki dinlenince söz dinleyince herşey yoluna giriyomuş dimiiiii
sendin yat denildikçe duramadan gezen dimi
bak dinlendikçe herşey yoluna nasıl girmiş
ay çok sevindim hadi
ishalin içinde kayısı ve karpuz yeme muz ye bol bol

melekcim gözün aydın bol bol hasret giderin artık darısı başımıza gerçi ben özledimmi kocişim götürüyo hemen 3 saat sürüyo ama değiyo anne sonuçta

canım peki annesi ve bebişi nasıllar iyidir inşallah ayy şimdi bende böyle bi heyecan girdi içimeee-tatlicadiarzu-

derincim benimde arada ağrım oluyo ama geçiyo tekrar başlıyoo ayy bi an sancılanıcammı diye bekliyorum ama geçiyo bi kaç dakika sürüyoo şuan yok 2 saatir iyiyim inşallahta gelmez o ağrı

hurişş bence normal bi yatak al canım pamuk yatakla uğraşması zor temiliği felan ben normal bi yatak alıcamsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…