2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

diloşcum hastaneden cıkmışlar bile..gayet iiyiymiş durumları masallah..darısı basımızda ama zamanında inş.kaydirigubbakcemile5

Hurıcım ben park yatak almıŞtım onun ıÇınde Özel yatak satılıyrdu ondan aldık onu en ıyısı bebek maĞazalarından ÖĞrenıp alabılırsın.

dilaracım evet arada geçiyor sonra yine başlıyor hemen bekliyorum sonra geçiyor drdoğum ağrısı değil dedi

şuan geçti belkide havalar ısındı diye camları açtık ceryanda kaldık soğuk aldık o yüzdende olabilirr geçti çok şükür ama bugün sabahtan beri ağrı vardıı ister istemez dedirgin oluyo insankafamçokkarıştı

doğum günün kutlu olsunn nur nice senlere eşinle bebişinle uzun ömürler tatlımma.s.

Nur doğum günün kutlu olsun.Eşinle ve bebişinle beraber uzun bir ömür geçirmen dileğiyle..a.s.

sevgli nur ,
karnında mucizen , yanında sevdiklerinle gçirdiğin mutlu bir doğm günün olsun bugün ..
nice sağlıklı yaşlara canım ..

dogum günün kutlu olsun nurcum yeni yaşın hayırlı olsun rabbim huzur saglık mutluluk versin bebeşinle kocişinle mutlu yıllarrrrr senin olsun
çok teşekkür ederim kızlar hepimiz yavrularımızla ve eşlerimizle mutlu bir hayat sürelim inş

canım çok sevindim sen yinede aynı şekilde dikkatli olmaya devam et

nurcum biraz gec kaldım ama nice mutlu yıllara canım.a.s.
sevdiklerınle,bebeginle gecırecegın nice mutlu senelere insallah.:1hug:

ÇOK OLMAMIŞ ASLINDA YA BENİM DOKTORUM 2 AYDA Bİ ÇAĞIRIYO CANIM YA EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİM DOĞUMA 15 GÜN KALA GEL ARTIK DEDİ Çok üzgünüm çoook

Ay nereden bilecen doğuma 15 gün kaldığını. Onun garantisi olsa keşke.
Senin dr'un hastası bol galiba. Ben yerinde olsam başka bir dr bakardım canım. Bundan sonrası daha önemli.

Sibel'cim hiç moralini bozma canım. Bebeği protein büyütüyor.
1-Hergün 50 gr et yemelisin.
2-Hergün 500 gr süt içmelisin
3-Hergün 1 yumurta yemelisin
4-Hergün 1 kase yoğurdun üstüne dut pekmezi dök ve bi güzel ye.
5-Elma da bebeği besliyormuş ben de yeni öğrendim.

Bunları yap bir sonraki randevuna bile kalmadan ağırlaştığını sen de farkedeceksin.
Benim kızım öyle çok gelişkin falan değildi. En son 2 hafta öne geçmişti.

Pamuk yatak düz zemin olmadığı ve bebeğin kemikleri henüz şekillenmemiş olduğundan pek sağlıklı olmayabilir. Temizliği v.s. dışında bence işin sağlık yönünü düşünmek gerekiyor. Tabi en iyi çocuk dr'ları bilir. Bir dr'a danışalım derim.

günaydınlar millet ben yine kum döküyorum yaaaa deliricem yaaa kanamalarım artarsa tabi doğuruyorda olabilirim :)))) yok yok kum döküyorum alıştım artık bu duruma kahvaltımı edeyim ilacımı alayım 2-3 saate ak mı kara mı meydana gelir...-tatlicadiarzu-

günaydınn kızlarra.s. huricim geçmiş olsun tatlım inşallahh önemli bişey değildi yat uzan baktınki geçmiyo git doktora hemen:sm_confused:

kızlar çok güzel kahvaltımı yaptım misler gibi ilacımı aldım suyumu içtim uzandım bbooommm herşeyi geri çıkardım tek bir şey kalmayıncaya kadar kasıklarıma ağrı girdi çıkartırken...sil baştan ilacıda içicem tekrar yedikten sonra biraz miğdemi dinlendiriyorum şu an......kızımda saolsun hiç durmuyor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…