canım peki annesi ve bebişi nasıllar iyidir inşallah ayy şimdi bende böyle bi heyecan girdi içimeee-tatlicadiarzu-
derincim benimde arada ağrım oluyo ama geçiyo tekrar başlıyoo ayy bi an sancılanıcammı diye bekliyorum ama geçiyo bi kaç dakika sürüyoo şuan yok 2 saatir iyiyim inşallahta gelmez o ağrı
hurişş bence normal bi yatak al canım pamuk yatakla uğraşması zor temiliği felan ben normal bi yatak alıcamsüprizzzzz
diloşcum hastaneden cıkmışlar bile..gayet iiyiymiş durumları masallah..darısı basımızda ama zamanında inş.kaydirigubbakcemile5
dilaracım evet arada geçiyor sonra yine başlıyor hemen bekliyorum sonra geçiyor drdoğum ağrısı değil dedi
herkese gunaydınnnnnna.s.
bugun pek katılamıcam işlerım var bıde cok halsızım uykum var nedense elım kolum kalkmıyomirmirmirmir
unutmadan bugun nurun dogum gunu nıce senelere nurcum dogum gunun kutlu olsun:1hug:
NURCUĞUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NİCE SENELERE YÜZÜNDEKİ GÜLÜCÜKLER HİÇ SOLMASIN ÖYLE TATLI GÜL HER ZAMAN...BUNDAN SONRA Kİ SENELERDE KIZIN KUCAĞINDA KUTLAMAK NASİP ETSİN....İYİKİ DOĞDUN
doğum günün kutlu olsunn nur nice senlere eşinle bebişinle uzun ömürler tatlımma.s.
Nur doğum günün kutlu olsun.Eşinle ve bebişinle beraber uzun bir ömür geçirmen dileğiyle..a.s.
sevgli nur ,
karnında mucizen , yanında sevdiklerinle gçirdiğin mutlu bir doğm günün olsun bugün ..
nice sağlıklı yaşlara canım ..
çok teşekkür ederim kızlar hepimiz yavrularımızla ve eşlerimizle mutlu bir hayat sürelim inşdogum günün kutlu olsun nurcum yeni yaşın hayırlı olsun rabbim huzur saglık mutluluk versin bebeşinle kocişinle mutlu yıllarrrrr senin olsun
dr.dan geldikk hihoyyyt
istirahat durumu 31. haftaya kadar , yani ay sonuna kadar devammış , ben de 30 mayısa randevu aldım :jeyyar: zaten o gün doğum izni için neler yapılıyor , konuşmamız gerekecek ..
oğluşumu suyupek bi bolmuş , kasılmalarım ondan da olabilirmiş :uhm: ben de anlamadım , suyun bol olması bu anlamda bir etki de mi yapıyor acaba .. sevindim de tab eğer bir kaçak , sızıntı neyin olursa yada oluyorsa bol bol varmış suyumuz .. dr.un usg kontrolü sırasında kasılma yoktu , herşey güzel gelişimi güzel dedi .. boyu 36 cm , kilosu da 1305 gr olmuş küçük aşkım benimmmmm :asigim:
yalnız ishal bigi bi şey olmuşum , spazm fena yapıyo yaa , sürekli wc ihtiyacı kafamçokkarıştı .. bir de halsizlik var tabi :çok üzgünüm: çok afedersiniz , temizlenirken tuvalet kağıdında kan gördüm biraz korktum haliyle :1shok: dr.u aradım hemen , fitil yapmıştır dedi , fitile 1 gün ara verecekmişim ..
nurcum biraz gec kaldım ama nice mutlu yıllara canım.a.s.
sevdiklerınle,bebeginle gecırecegın nice mutlu senelere insallah.:1hug:
ÇOK OLMAMIŞ ASLINDA YA BENİM DOKTORUM 2 AYDA Bİ ÇAĞIRIYO CANIM YA EN SON GEÇEN HAFTA GİTTİM DOĞUMA 15 GÜN KALA GEL ARTIK DEDİ Çok üzgünüm çoook
selam kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir.
bizde yine iyi haber yok
bebeğim maalesef 29+3 ile uyumlu
gelişimi 2 hafta geri
suyu az erken alınma ihtimali sürüyor yani
yaaa neler gelişimi hızlandırır bebeğe kilo aldırır???
kızlar şimdi dışardan geldik eşimle biraz dolaştık eşim ısrarla ortapedik yaylı yatak almamamı güzelce yorgancıya pamuktan dış yüzeyi terletmeyen bebeğe uygun yatak yaptırmamızı söylüyor....siz ne dersniz kararsız kaldım...hangisi daha iyidir.bildiğimiz yaylı yatak mı? (onunda çok kalitelileri çok pahalı yani onuda zaten orta tabaka bişey alıcam) yoksa içini dışını bizim seçtiğimiz pamuktan dikilme yatak mı?
adam birde istediğiniz zaman getirin sökelim yıkayalım temizleyelim havalandıralım dedi....yaylı yatakta böyle bir imkanım olmayacak...içinede 7 kg pamuk koyuyor dolgun bişewy olacak...???? bi fikir verin...CADIARZU.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?