2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın kızlar
dün akşam ishal durumum bi tuhaflaştı .. wc htiyacıı için her gitmemde sadece kanlı sümüksü bir şey geldi .. o saatte uzm . olmaz diye gitmedik dr.a , bugün 11.30da randevu aldık dahiliyeye .. inşallah bir şey yoktur ve dr.umun dediği gibi bu duruma sebep fitil olmuştur .. ama comebaby'e sordum onda böyle bir şey olmamış :bbo:

gidene kadar biraz geçmişe göz atayım yerimseniben

GÜnaydın kızlarrr
pek tenha yıne burası gelmıŞ bızım tatılcıler ama ses seda yok
star_dust gÜzel haberlerle gelmıŞsın maŞallah suyunuz falan pek bolmuŞ :) doktorunun dedıĞı gıbı o kanamada Önemlı deĞıldır nŞallah canım

herkese kocaman günaydın.güzel ve sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle...
geçmiş olsun canım.Allah şifa versin bu ara ne oldu hepimize herkes hasta..-tatlicadiarzu-
günaydın canım.çok geçmiş olsun bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor.Şu günler hayırlısyla geçsede doğum yapsak...

günaydın arkadaşlar,bu sabah eşimi gönderdim yine şehir dışına 10 gün yoksenağlama yalnızlık çok zor annemlerde olmama rağmen o yokken aynı olmuyo,kıymetini bilin kocalarınızın kavga falan etmeyinklava:
kızımız babasını tanıyor artık önceden eşim elini koyunca kaçıyordu nadiren yakalayabiliyordu tekmelerini,şimdi önce bir güzel kızıyla konuşuyor babası sonra göbüşümü öpüyor ve inanmazsınız kızım öptüğü yerden aynı anda tekme atıyor mükemmel birşey denemeyen varsa mutlaka denesin çok güzel bir duygu:teytey:

Günaydın herkese. Huri, Stardust çok geçmiş olsun.
Stardust ishal hamilelikte iyi değil. Bol su iç canım dr'a gidene kadar. ınşallah önemli bişey yoktur. Kız bi gün rahat dur artık beyau.
Güne herkes gergin başladı galiba. Sonu iyi biter inşallah.
Eniştem dün bizdeydi sabah erken kalkıp kahvaltı Bugün pek bir hamaratım. Sonra çatlaklarımı yağladım. Zaten onları gördükçe sinir oluyorum. Roc'un çaylak önleyici yağı bir işe yaramadı. Onu kullandığımdan beri sürekli çatlıyorum. Kullanan varsa 7,5 aydan sonra dikkatli olsun derim.
Şimdi yavaş yavaş hazırlanacağım işe gitmek için.

HURıCıM geçmiş olsun ya şimdi okudum ALLAH şifa versin çok zor kum taş olayları bende yaşadım az hareket et,üşütme ,baharatlı asitli yeme,sıcak tut ayakları aklıma gelenler şimdilik bunlar bide bol bol su iç

ECETUBA hoşgeldin canım günaydınn a.s.

DEMRESUCUM ALLAH kavuştursun eşimle hamişken ayrılık daha zor o babayla öpüşüp koklaşma işni benim kızda yapar her sabah ve her akşamm :)

canım çok sevindim ne güzel herşey yolunda ama dikkat et yinede istirate devam et maşallah paşamızaaŞeniz

canım iyi haberlerle gelmene çok sevindim.maşallah oğluşuna..geçmiş olsun bu arada kan görünce çok korkuyor insan.Allah korkutmasın..Bebişlerimizi bize bağışlasın..

Star dust geÇmİŞ olsun dİkkat et kendİne ..
OĞluŞuna da maŞallah

canım çok sevindim her şey yolundaymış bundan sonra dikkat et kendine :CüvCüv:

CNM BEBİŞİN İYİ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM..
NE GÜZEL SUYU BOLMUŞ AZCIK BİZEDE VERİN BİDEDE SU AZ-tatlicadiarzu-
DİKKAT ET KENDİNE CNM GEÇMİŞ OLSUN

canımm güzell haberlerle gelmene sevindim.. maşallahh paşana ne güzell büyümüş.. sen yine de çok dikkat et cnm. bol bol istirahat et..

startust gözun aydın canım guzel haberlerle gelmıssın masallah prensıne

stardustcım masallah bebisine bak hersey yolkunda cok guzel haber bu aras baya buyumus annesi..

inş tehlike falan kalmadı artık ama yinede sen dikkatli ol sekercim ..:1hug:

STAR DUST CUMgecmis olsun canim, iyi haberlerle donmussun cok sevindim, oglusuna da masallah canim...

canım çok sevindim sen yinede aynı şekilde dikkatli olmaya devam et

teşekkür ederiz kızlarrrr , cici teyzelerimissss Şeniz :1hug:
dikkat ediyorum canlarımmmm , aynen devam istirahate ..
kikoşum , kısss bana ne zaman yat dediler yatım ben , karıştırıyor olmayasın yerimseniben zaten gnel anlamda hamileliğim kesisnleşmeden önceden beridir ( emryiyo transferinden beri ) yatıyorum benneyaptımki , hadi bu hafta iyiin dediklerinde gezdim azcıkın yahu

aaaaa :1shok: kaçıncı haftada doğurmuş ?? Allah sağlık ve uzun ömürler vers kuzucuğa ...

inşalah hürrremcim ya , henüz dün akşam-geceki gibi bir şikayetim yok ama içimiz rahat etsin diye gidicez ..

günaydın canım.çok geçmiş olsun bi sıkıntı bitiyor diğeri başlıyor.Şu günler hayırlısyla geçsede doğum yapsak...

sorma ececim yaaa .. birgün seviniyorsam şu hamlelikle ilgili bir şeye , çok değil 1-2 gün içinde bir şey çıkıyor bunu gölgeleyecek ... hayırlısıyla 36yı göreyim , o zamana kadar kalırsa yarım aklımla doğum yaparım artık -tatlicadiarzu-

Allah kavuştursun şimdiden canım :1hug:
benim tosbaaam da babasını tanıyor artık ama o dediğini yapalım biz de kaydirigubbakcemile5

Şimdi takvimimi gördüm de. Bugün 34. hafta bitiyor.
Ayyyyy. Artık 8 aylık oldum diyebilirim.

sağol canım ..bunları diyeceğini biliyordum aramadım o yüzden seni sabah sabah benneyaptımki dr.a gideyim geleyim ararım diyordum..
maşşallah kısssss 8. ay oldun yahuuuu :teytey: :hooray: :lepi: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…