2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

de canım de 35.haftaya gitmişsiniz maşallah
günaydın bu arada hoşgeldin :)

Hoşbuldum canım sağol.

güzelim çatlakların kaçıncı haftada başladı benim bugün 33 bitti şimdilik hiç yok ama bakalım

5 hafta önce dr'a gittiğimde bişey yoktu. Hatta dr da henüz çatlamamışsın demişti. Geçen hafta oturduğum yerde karnımı açtım. Dışarıdan ışık geliyordu. Karnımda parlaklık gördüm. Daha önce olsa kesin farkederdim. Yeni olmuş belli. Öyle morluk falan da yok. Direkt beyaz beyaz çatlamışım. İnşallah sen çatlamazsın. Ama mutlaka bişey kullan hata sabah-öğle-akşam kullan. Karnın hiç kuru kalmasın ve bol su iç.

sağol canım ..bunları diyeceğini biliyordum aramadım o yüzden seni sabah sabah benneyaptımki dr.a gideyim geleyim ararım diyordum..
maşşallah kısssss 8. ay oldun yahuuuu :teytey: :hooray: :lepi: delikafadulden
[/QUOTE]

He valla oldum. Soranlara 7,5 diyorsum ama artık 8. ayın son haftasına gelmişim.
Ayyyy çok az kaldı. Gelecek ay bu zamanlarda belki kollarımda olacak.
heyecanlandım şimdi. Bi de çatlamasam.delikafadulden Fena taktım bu meseleye alışana kadar kafamda dolanacak.-tatlicadiarzu-

ECETUBA hoşgeldin canım günaydınn a.s.
hoşbuldum canım.sana da minik prensesine kocaman günaydınnŞeniz
geçecek canım bu günler sen yeterki güçlü ol..ne o öyle yarım akılla doğuma gitmek aaa.beterin beteri var bak bebişin iyi sen de düzeliyorsun artık..

çatlaklar bendede bela,1 haftadır çatlıyorum göbeşimin altı takmamaya çalışıyorum,anneme gösterdim annem dediki gurur duy kızım annelik nişanı onlar,hem kim görcekki allahaşkına taktığın şeye bak.evet ya dedim sonra anne olcam ben,bir hatırası kalmalı...

ayy ben de heyecanladım sen öyle yazınca , senin adına tabiki yerimseniben
dursun benimki gelecek ay bu zamanda durduğu yerde ..
çatlama konusunda ben aynıyım , aynı duyarsızlıkla devam ediyorum , ama bugün hava biraz serin göbüşüme sürücem kremimi , diğer taraf çatladı çatlacağı kadar zaten

geçecek canım bu günler sen yeterki güçlü ol..ne o öyle yarım akılla doğuma gitmek aaa.beterin beteri var bak bebişin iyi sen de düzeliyorsun artık..

geçecek biliyorum da sanırım biraz sinirlerim bozuldu bu son yaşadıklarımdan beri , o yüzden bu depresifliğim ve mızmızlığım benneyaptımki
yoksa herşey çok güzel olacak inşallah kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Ah canım herşeyin hatırası kalırsa ben harita gibi olurum. Evlenirlen kolum yanmıştı. Daha onun izleri dururken şimdi çatlak çıktı başıma. Estetik benim için hayati değildir ama üst üste gelince insanın siniri de bozuluyor. Neyse ben birkaç reçete buldum. Bir de lierac ampul siparişi verdim. Gelince onu da kullanacam. İşe yarayan bişey olursa sana da yazarım. Hatıraların izlerini hafifletirsek ne ala.

ah canım ya seninki gerçekten üstüste gelmiş,halkısın.çatlakların ilerde rengi açılıyormuş galiba şu an benimki kırmızı mor arası bir renk,beyaz tenliyim çatlaklar grileşirse çok farkedilmez diye umuyorum

kızlar günaydın herkese.ipekcim benimde normal de bacaklarımda vardır çatlak ama şuana kadar karnımda yok.banyodan sonra bebek yağı ve badem yağı sürüyorum okadar göbeğimde çok aşırı büyümedi acaba ondanmı çatlamadım.iç karın olayı bende genişmi acba.

stur dust çok geçmiş olsun içtiğin sulara dikkat et canım inşallah amip olmamışsındır.şimdi birde antibiyotik vericek oda gıcık hamileyken ilaç almak işkence gibi

benim kızımda aynısını yapıyor babası eline koyunca çıt çıkmıyor.eşim de kızıyorkaydirigubbakcemile3geçende o kadar konuştu tekmelesin diye gene çıt yok..eşim elini çekiyor başlıyor tekmelemeye..babasına naz yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…