de canım de 35.haftaya gitmişsiniz maşallah
günaydın bu arada hoşgeldin :)
güzelim çatlakların kaçıncı haftada başladı benim bugün 33 bitti şimdilik hiç yok ama bakalım
ay ay başladım yine portakal suyu gibi çıkarmaya allahım yarabbim yaaa:CüvCüv:
hoşbuldum canım.sana da minik prensesine kocaman günaydınnŞenizECETUBA hoşgeldin canım günaydınn a.s.
geçecek canım bu günler sen yeterki güçlü ol..ne o öyle yarım akılla doğuma gitmek aaa.beterin beteri var bak bebişin iyi sen de düzeliyorsun artık..sorma ececim yaaa .. birgün seviniyorsam şu hamlelikle ilgili bir şeye , çok değil 1-2 gün içinde bir şey çıkıyor bunu gölgeleyecek ... hayırlısıyla 36yı göreyim , o zamana kadar kalırsa yarım aklımla doğum yaparım artık -tatlicadiarzu-
kızlar günaydın nasılsınız
He valla oldum. Soranlara 7,5 diyorsum ama artık 8. ayın son haftasına gelmişim.
Ayyyy çok az kaldı. Gelecek ay bu zamanlarda belki kollarımda olacak.
heyecanlandım şimdi. Bi de çatlamasam.delikafadulden Fena taktım bu meseleye alışana kadar kafamda dolanacak.-tatlicadiarzu-
geçecek canım bu günler sen yeterki güçlü ol..ne o öyle yarım akılla doğuma gitmek aaa.beterin beteri var bak bebişin iyi sen de düzeliyorsun artık..
günaydın canım hoşgeldina.s.kızlar günaydın nasılsınız
çatlaklar bendede bela,1 haftadır çatlıyorum göbeşimin altı takmamaya çalışıyorum,anneme gösterdim annem dediki gurur duy kızım annelik nişanı onlar,hem kim görcekki allahaşkına taktığın şeye bak.evet ya dedim sonra anne olcam ben,bir hatırası kalmalı...
Bu kadar çıkarman normal mi ki? Biraz tuzlu kraker falan atıştır canım.
Başa sardın galiba.
yok güzelim öyle değil idrar olarak portakal suyu diyorum :) kum döküyom ya ilaç tesirini göstermeye başladı yani kaydirigubbakcemile3
Ah canım herşeyin hatırası kalırsa ben harita gibi olurum. Evlenirlen kolum yanmıştı. Daha onun izleri dururken şimdi çatlak çıktı başıma. Estetik benim için hayati değildir ama üst üste gelince insanın siniri de bozuluyor. Neyse ben birkaç reçete buldum. Bir de lierac ampul siparişi verdim. Gelince onu da kullanacam. İşe yarayan bişey olursa sana da yazarım. Hatıraların izlerini hafifletirsek ne ala.
güle güle git canım..iyi haberlerle dönersin inşaallah.Allah işlerini rast getirsin...:1hug:eşim geliyomuş beni almaya ,, ben kaçar .. hoş sohbetler size ...
benim kızımda aynısını yapıyor babası eline koyunca çıt çıkmıyor.eşim de kızıyorkaydirigubbakcemile3geçende o kadar konuştu tekmelesin diye gene çıt yok..eşim elini çekiyor başlıyor tekmelemeye..babasına naz yapıyor..kızımız babasını tanıyor artık önceden eşim elini koyunca kaçıyordu nadiren yakalayabiliyordu tekmelerini,şimdi önce bir güzel kızıyla konuşuyor babası sonra göbüşümü öpüyor ve inanmazsınız kızım öptüğü yerden aynı anda tekme atıyor mükemmel birşey denemeyen varsa mutlaka denesin çok güzel bir duygu:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?