2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

eşim geliyomuş beni almaya ,, ben kaçar .. hoş sohbetler size ...

Hadi canım iyi haberlerle dönersin inşallah.

Beyaz tenlilerde tedavi daha kolay. KK'de çatlaklarla ilgili bölümde birçok formül vermişler. Kahve limon gibi. Beyaz tenlilerde daha çok işe yaramış. Ben bütün önerileri toplamaya çalıştım. Bir ara burada özet geçeceğim. Hamilelikte yapması zor olduğu için aceleye gerek yok. Ama morken çatlak tedavisi daha kolaymış. Beyazlamasını beklememek lazım canım.

Olabilir canım ama sen yine de dikkat et.

Benim çıkmam lazım. Servisim gelmiş.

merabalar......

startus huri geçmiş olsun kızlar ...

benimde alerjim tuttu malesef üstüne bide baş ağrısı süper oluyor

sizler iysinizdir umarım

izne ayrılan anneler artık katılmıyor heralde

günaydın kızlar nasılsınız
ya şu izinle ilgili raporu 31. hafta içindemi yoksa
32 i içindemi açtırmak gerekiyordu...

günaydın kızlar nasılsınız
ya şu izinle ilgili raporu 31. hafta içindemi yoksa
32 i içindemi açtırmak gerekiyordu...

32 de canım, yani 31+0 ile 31+6 arasında, ben de bugün alıcam inşallah, özel hastaneden aldığımız raporlar da geçerli oluyor değil mi? ssk.lıyım bu arada

Ben devlet hastanesınden aldım aŞınacım ya Özel hastaneden de geÇerlı oluyordur mantıken

merhaba kizlar...
bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt

merhaba kizlar...
Bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt

ne güzel canım hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah oğluşunu

32 de canım, yani 31+0 ile 31+6 arasında, ben de bugün alıcam inşallah, özel hastaneden aldığımız raporlar da geçerli oluyor değil mi? Ssk.lıyım bu arada

hadiya cnm 32.haftada yaptırsak olmuyormu

ne güzel canım hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah oğluşunu

hadiya cnm 32.haftada yaptırsak olmuyormu

merhaba arkadaşlar. ben izne çıktım ve evde sürekli ders çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum. ben iznimi 32+0 da açtırdım. yani doktorum o zaman açtırmam gerektiğini söyledi. herkese başka bir şey söylüyorlar. ama sen 32. haftanda açtırabilirsin. bir sorun olacağını sanmıyor

ben iznimi 32+1 de açtırıcam bişi olmaz sanirim dimi

doktor bana dedi ki 32+0 da açmamız gerekiyor. açtırmazsan da bir şey değişmez yine 32+0 dan hesaplanır dedi. ama verdikleri raporda sadece 32 haftalık diye yazıyor. yani günü belirtilmiyor. o nedenle bence 32. hafta içerisinde herhangi bir gün alınabilir. tabi bu benim düşüncem. doktorunla konuş yine de.

Merhaba bende 31+5 olucam pazartesi günü üznimi açtırmaya gideceğim.32. haftada gel açalım demişti doktorum.Herhalde bir sorun olmaz değilmi?Yoksa 32+0 damı gideyim?

Merhaba bende 31+5 olucam pazartesi günü üznimi açtırmaya gideceğim.32. haftada gel açalım demişti doktorum.Herhalde bir sorun olmaz değilmi?Yoksa 32+0 damı gideyim?

az öncede dediğim gibi doktor kesin bir tarih vermediyse sorun olacağını sanmam. benim doktorum tam gün verdiği için o gün gitmek zorunda kaldım. ama gün vermeseydi haftanın sonunda gidip açtırırdım. böylece 5 gün daha kazanırdım. ama benimki olmaz dedi.

Kıslar selam stardust güsel haberlerle gelmişsin maşallah canım umarım ishal sorununda ortadan kalkar bol bol su iç canımcım vücudun susuz kalmasın
istirahat olayıda 32+0 ile 32+6 arasında açılıyor nettende araştırırsanız bu şekilde çıkar
ben 32+2 de açtırmıştım ben devlet hastanesinde açtırdım ssk anlaşmalı özel hastanelerde oluyor

bende doktorumun 2 gün için sorun çıkartacağını sanmıyorum illaki derse 32+0 da gel çarşamba günü yine giderim rapor için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…