eşim geliyomuş beni almaya ,, ben kaçar .. hoş sohbetler size ...
ah canım ya seninki gerçekten üstüste gelmiş,halkısın.çatlakların ilerde rengi açılıyormuş galiba şu an benimki kırmızı mor arası bir renk,beyaz tenliyim çatlaklar grileşirse çok farkedilmez diye umuyorum
kızlar günaydın herkese.ipekcim benimde normal de bacaklarımda vardır çatlak ama şuana kadar karnımda yok.banyodan sonra bebek yağı ve badem yağı sürüyorum okadar göbeğimde çok aşırı büyümedi acaba ondanmı çatlamadım.iç karın olayı bende genişmi acba.
olsa keşke.
Sibel'cim hiç moralini bozma canım. Bebeği protein büyütüyor.
1-Hergün 50 gr et yemelisin.
2-Hergün 500 gr süt içmelisin
3-Hergün 1 yumurta yemelisin
4-Hergün 1 kase yoğurdun üstüne dut pekmezi dök ve bi güzel ye.
5-Elma da bebeği besliyormuş ben de yeni öğrendim.
Bunları yap bir sonraki randevuna bile kalmadan ağırlaştığını sen de farkedeceksin.
Benim kızım öyle çok gelişkin falan değildi. En son 2 hafta öne geçmişti.
sağol cnm benim ,,hepsini denicem inşallah faydası olur...
günaydın kızlar nasılsınız
ya şu izinle ilgili raporu 31. hafta içindemi yoksa
32 i içindemi açtırmak gerekiyordu...
merhaba kizlar...
Bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt
32 de canım, yani 31+0 ile 31+6 arasında, ben de bugün alıcam inşallah, özel hastaneden aldığımız raporlar da geçerli oluyor değil mi? Ssk.lıyım bu arada
merhaba kizlar...
bugun cok heyecanliyim, oglumun odasi normalde cuma gunu geliyodu, sonradan haber geldiki bugun geliyomushihoyyyt
ne güzel canım hayırlı olsun güle güle büyüt inşallah oğluşunu
hadiya cnm 32.haftada yaptırsak olmuyormu
ben iznimi 32+1 de açtırıcam bişi olmaz sanirim dimi
Merhaba bende 31+5 olucam pazartesi günü üznimi açtırmaya gideceğim.32. haftada gel açalım demişti doktorum.Herhalde bir sorun olmaz değilmi?Yoksa 32+0 damı gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?