2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım

hoş geldiniz kızlarr vallahi bi uyusam tek derdim o gece uyuyorum ama sabah 7de gözümü açmış oluyorum nedensee-tatlicadiarzu-
ah keşke bende gece uyusamda sabah böle erken kalkabilsem kızımda yalnız kalmaz
gunaydın bugun hıc keyfım yok salonda ustum acık yatmısım heryerım agrıyo usuttum yıne...
canım geçmiş olsun inşallah hasta olmazzsın
o zaman hak etmiş ama bence yatağını ayırmaa ne olursa olsun canımm sırtını dön yine yatt
alkisalkisalkis
hayırlı olsun yeni evinde yeni yaşantınızda güle güle pislet inşallah ama hemen değilhihoyyyt
Günaydın kıslar umarım iyisinizdir
kikoleyim geçmiş olsun canım umarım herşey temiz çıkar kaşıntı olayı gerçekten zordur :teselli:
teşekkür ederim canım. inşallah nedeni belli olur tek derdim o valla

geçmiş olsun canım inşallah doğumun kocacığınlayken olur
benimde hep sağ kalçam acıyodu bide tutuluyodu ama magnezyumu düzenli kullanmaya başlayınca geçti çok şükür

Derincim Selam
Ben hastane çantasının annelibabalı birinin hazırlaması ne demek anlayamadım bizde öyle bir adet yok tatlım ya ne kullanacağımı ben bilirim ben hazırlıcam ama yanına birileri yardım edecekse mantıklı tabi
Yüz tülbenti annemler mermerşahtan yaptılar canım kenarını renkli iple dantellediler çok şirine oldu tülbentte olur ince sonuçtakaydirigubbakcemile5

bu arada bizimde ev böcek ler için ilaçlatılacak bende onu bekliyom 1 haftaya hallolacak inşallah
ondan sonra bende eşyalarımızı yıkıyıp ütüleyip çantalarımızı hazırlayacam inşallah geç olmaz
daha ev temizliğimde var ama ona daha erken galiba

ben bebeklıgımde kullandıgım ipek yüz örtumu kullanıcam bebegıme ınsaalah:asigim:

gaydincım selam canım dün arkadaşım yeni doğum yaptı o söyledi anneli babalı biri gelir hazırlar dedi ona arkadaşları gelip hazırlamış bende duymamıştım bakayım sorayım büyüklere bir zaten ben hazırladımki birtek bavula konması kaldı allahım daha neler duyacağız
yüzörtüsü mermerşah nasıl bişey bugün pazara gidince bakayım olmazsa bi tülbent alırım birde ondan

gamzecim benim annemlerde seninkilerden hazırlayacaklar .. ince olur hem iyi .gerçi yaz sıcak olacağı için nekadar örtülür onu da bilemiyiorumkaydirigubbakcemile3

gamzecim benim annemlerde seninkilerden hazırlayacaklar .. ince olur hem iyi .gerçi yaz sıcak olacağı için nekadar örtülür onu da bilemiyiorumkaydirigubbakcemile3

gaydincım selam canım dün arkadaşım yeni doğum yaptı o söyledi anneli babalı biri gelir hazırlar dedi ona arkadaşları gelip hazırlamış bende duymamıştım bakayım sorayım büyüklere bir zaten ben hazırladımki birtek bavula konması kaldı allahım daha neler duyacağız :asigim:
yüzörtüsü mermerşah nasıl bişey bugün pazara gidince bakayım olmazsa bi tülbent alırım birde ondanşakkıdı

ya arkadaşlar eskiden bu saatlerde burası dolar taşardı
şimdi noldu niye katılımlar azaldı yaaaa
şimdi son zamanlarımız asıl şimdi birbirimize ihtiyacımız var
sonra bebişlerden fırsat bulamıcaz:uhm:
lütfen topiğimiz elden gitmeden sahip çıkalım onasenağlama

GÜnaydın ılsucum evet Çok ŞÜkÜr kavuŞtuk annecıĞıme
dÜn bana aldıĞı cıcıŞlerı getırdıler
bu gÜn ÖykÜnÜn osadı gelecek nasıpse...
Çok keyıflıyım bu gÜn
Şımdı bı yandan kahvaltımı edıyorun bı yandan da sızınle konuŞuyorum
o kadarrr gÜzel Şeyler almıŞlarkı bakmaya kıyamıyorum
bebk arabamıda almıŞlar bu gÜn fırsat bulursam eklerım resımlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…