teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsun
ah keşke bende gece uyusamda sabah böle erken kalkabilsem kızımda yalnız kalmazhoş geldiniz kızlarr vallahi bi uyusam tek derdim o gece uyuyorum ama sabah 7de gözümü açmış oluyorum nedensee-tatlicadiarzu-
canım geçmiş olsun inşallah hasta olmazzsıngunaydın bugun hıc keyfım yok salonda ustum acık yatmısım heryerım agrıyo usuttum yıne...
alkisalkisalkiso zaman hak etmiş ama bence yatağını ayırmaa ne olursa olsun canımm sırtını dön yine yatt
hayırlı olsun yeni evinde yeni yaşantınızda güle güle pislet inşallah ama hemen değilhihoyyytgünaydın kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir . çok yorgunum taşındım şükür bitti işim heryer mis gibi halıları yıkamaya verdim gelsin onlarıda serdimmi oh işim bitti sayılır bitek kızımın kıyafetlerini yıkıyıp çantamı hazırlıycam . aklım hep sizlerdeydi yavaş yavaş geçmişe bakarım ben.
teşekkür ederim canım. inşallah nedeni belli olur tek derdim o vallaGünaydın kıslar umarım iyisinizdir
kikoleyim geçmiş olsun canım umarım herşey temiz çıkar kaşıntı olayı gerçekten zordur :teselli:
günaydın kızlar ben kalkalı çok olduda arkadaşım kahvaltıya gelecek kahvaltı hazırladım onu bekliyorum ben yedim tabi ki ...3 den sonra rahat rahat gelirim.bende hastane çantamı resmini çekip koyayım ya hiç aklıma gelmedi ben 3 hafta oldu nerdeyse çantamı hazırlayalı....odasıda bitti :) bebişimi bekliyorum iştek...hala kum döküyorum bu arada dün 2.5 lt su içmişim :)
birde kızlar eşim temmuzun 6 sından 24 üne kadar izizn kullanıyor doğumumda herşeyimde yanımda olmak için ama haziran son cumartesi pazarı ve temmuz 1-2-3-4-5 gececi.. umarım o gece işteyken sancılanmam beni hep o sakinleştiriyo herşeyde o yokken olursa ben napıcamdelikafadulden
bir şey daha var sağ kalçam acıyor sanki kramp gbi ama kramp değil sanki biri çimdikliyo gibi böyle bi değişik bişey ağrı desem değil acı desem değil sanki üstüne 5 kg yük varmış gibi kalçam acıyor :uhm:
günaydın kızlar kikoleyim inş testlerin temiz çıkar
bende yarın hastane çantamı hazırlayacaktım kendim dün arkadaşıma gittim o dediki anneli babalı biri hazırlar dedi ben kendim hazırlayacaktım yarın cuma saati birde yasin okuyacaktım
bugün bebeğime yüz örtüsü alıcam siz nasıl bişey aldınız tülbentmi alsam yoksa daha narin bir yüz örtüsü varmı acaba
ben bebeklıgımde kullandıgım ipek yüz örtumu kullanıcam bebegıme ınsaalah:asigim:
gnydn gzl annelr
nslsnz?hazırlıklar ne alemde?
sanada günaydın hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?