Mermerşah çok inceden bir bez pamuktan yapılmış oluyo sadece sinek sivri rahatsız etmesinden diye ortülmüş olucak gerçi benim beşiğinde karyolanında cibinliği var ama sanırım hastaneden çıkarken örtülmesi gerekiyo hani bu kusmuk bezide yaparlar incecik olur o beze mermerşah diyolar
Ayyyy kızlar zİl Çaldı
Çİlekten geldİler
ÖykÜmÜn odası geldİİİİİ
Günaydın herkese,bugün ve yarın işyerimdeki son günüm artık izne ayrılıyorum.Sizlere işyerinden fırsat buldukça takip etmeye ve yazmaya çalıştım.Bundan sonra evdeyim ve internet olmadığı için evde aranızdan ayrılıyorum.Belki arada bir yerlerden yazarım yine.Muhabbetlere fazla katılmasamda hepinizi yakından tanıyorum arkadaşlarım hergün işyerinde okumaya gayret ediyordum çünkü.Şimdi bir tarafım yok gibi olacak sizlere çok alışmıştım.Yarın belki fırsat bulamam diye şimdiden vedalaşmak istedim.Allah nasip ederse temmuzun 15 inde doğumum olacak.Allah hepimizede kolay doğumlar nasip etsin burada çok şey öğrendim sizlerden güzel paylaşımlarda bulundum.İnaşşalah hepimizde yavrularımıza sağlıkla mutlulukla kavuşuruz.Hoşçakalınnn
nurcum yeni eviniz hayırlı olsun .oh ne güzel tertemiz olmuştur evin .güle güle oturmak nasip olsun.
sağolun kızlar sizlere yeniden kavuşmak çok güzel a.s.
akdaşcım daha erken değilmi nts için zuzum geçen hafta girmişti ama onda bebiş tombik diye soktu doktoru genel kontrol değildi
ben 34. haftadayım henüz girmedim ctesi kontrolüm var o zaman sorucam canım ne zaman bağlanıcaz diye
Nasıl bişey anlatırmısın biraz
akdaşcım daha erken değilmi nts için zuzum geçen hafta girmişti ama onda bebiş tombik diye soktu doktoru genel kontrol değildi
ben 34. haftadayım henüz girmedim ctesi kontrolüm var o zaman sorucam canım ne zaman bağlanıcaz diye
Nasıl bişey anlatırmısın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?