2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Mermerşah çok inceden bir bez pamuktan yapılmış oluyo sadece sinek sivri rahatsız etmesinden diye ortülmüş olucak gerçi benim beşiğinde karyolanında cibinliği var ama sanırım hastaneden çıkarken örtülmesi gerekiyo hani bu kusmuk bezide yaparlar incecik olur o beze mermerşah diyolar

nazlı bahar hoş geldin canım daha önce biçok kez yazdım ama görmedin düzcenin neresinde oturuyorsun 10 sene yaşadım düzcede oyüzden

ne güzel melekcim yaaa , herşeyi tama oldu öykünün .eklersin resimlerini müsait olunca .odası gelince zevkle yerleştirirsin herşeyini. sen daha alma şu sıralar bişeyler bak annenlerde epeyce getirmiş :) artık saat bası giysi değşitirirsin hepsini giysin diye:)))

teşekkür ederim canım. bende normal yazmalardan bitanesini anneme oyalatacam beyaz olucak üstünde pembe çiçekleri olcak inşallah

Günaydın herkese,bugün ve yarın işyerimdeki son günüm artık izne ayrılıyorum.Sizlere işyerinden fırsat buldukça takip etmeye ve yazmaya çalıştım.Bundan sonra evdeyim ve internet olmadığı için evde aranızdan ayrılıyorum.Belki arada bir yerlerden yazarım yine.Muhabbetlere fazla katılmasamda hepinizi yakından tanıyorum arkadaşlarım hergün işyerinde okumaya gayret ediyordum çünkü.Şimdi bir tarafım yok gibi olacak sizlere çok alışmıştım.Yarın belki fırsat bulamam diye şimdiden vedalaşmak istedim.Allah nasip ederse temmuzun 15 inde doğumum olacak.Allah hepimizede kolay doğumlar nasip etsin burada çok şey öğrendim sizlerden güzel paylaşımlarda bulundum.ınaşşalah hepimizde yavrularımıza sağlıkla mutlulukla kavuşuruz.Hoşçakalınnn

gözünaydın melekcimm ne güzelldir şimdii.. resimlerini bekliyoruzz canımm...

canım izne ayrılmana sevindim ama aramızdan ayrılmasnada üzüldüm ama inşallah aralarda biyerlerden gene katıulırsın aramıza
sanada hayırlı doğumlar inşallah:teselli:

günaydın kızlar....nasılsınız? dr umuza gittik dün. allaha şükür herşey iyiNST ye giriyorum ben geçen 2 gidişimde de girdim aranızda hiç NST YE giren var mı kızlar?

MELEKCİM gözün aydın canım. nasıl keyiflisindir valla.. ÖYKÜ CÜĞÜN ODASI da gelmiş sağlıkla yatmayı nasip etsin allah canım.

Sehercim gene arada girmeye çalış heleki doğumundan sonra mutlaka haberdar et bizi canımcım
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin kendine ve bebeğine çok iyi bak canımcım Allaha emanet olun:1hug:

kızlar merhabalar biz geldik nasılsınız bugün bakalım...
ben yüz örtüsü yapmadım ya ağız mendillerinide havuzluhandan aldım..
beyazcım gözün aydın canım odanız gelmiş resimlerini bekliyoruz

akdaşcım daha erken değilmi nts için zuzum geçen hafta girmişti ama onda bebiş tombik diye soktu doktoru genel kontrol değildi
ben 34. haftadayım henüz girmedim ctesi kontrolüm var o zaman sorucam canım ne zaman bağlanıcaz diye
Nasıl bişey anlatırmısın biraz

sehercimm izne ayrılman güzell evde dinlenirsin ama bizden ayrı kalmana üzüldümm inşallahh fırsat bulur ve girersin yine arada.. kendine çook iyi bak canımm tabii bebişe de...

evet gaydın bencede erken beni drum 34 haftalık olduğum zaman çağırdı önce hastanede nstye bağlan dedi sonra özelime gel burda usgye girersin dedi anneyi karnından makineye bağlıyorlar bebeğin kalp atışı güp güp diye dışarıya yayılıyor koridorlarda bile duyuyosun bebğin kalp atışını eline bi alet veriyolarmış bebğin tekmelerini sayıyormuşsun geçen dra gittiğimde giren bir arkadaş söyledi

gaydıncım hafifi sancıların varsa katıyorlar ben geçen hafta girdim 20 dakika yatıyorsun karnına bi alet koyuyorlar ve bebişin kalp atışları ile senin sancını aynı anda ölçüyor

2 hafta önce dr a biraz ağrım var vajinamda deyinceNST DE bir bakalım dedi. bu hafta DA 32 -33 haftalık olduğum için hastane prensibiymiş bakılırmıç. yatağa uzanıyorsun. göbüşüne 2 tane kemer bağlıyorlar biri bebeşin kalp atışını diğeri kasılmaları tabi varsa onları çıkarıyo. birde eline bir düğme veriyorlar bebek hareket ettikçe ona basıyorsun. sayıyorlar yani... 15 dk falan yatıyorsun. soluna yatıyorsun ve tok karınla gitmen gerekiyor.dinleniyon yaniiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…