günaydın kızlar....nasılsınız? dr umuza gittik dün. allaha şükür herşey iyiNST ye giriyorum ben geçen 2 gidişimde de girdim aranızda hiç NST YE giren var mı kızlar?
MELEKCİM gözün aydın canım. nasıl keyiflisindir valla.. ÖYKÜ CÜĞÜN ODASI da gelmiş sağlıkla yatmayı nasip etsin allah canım.
günaydın kızlar....nasılsınız? dr umuza gittik dün. allaha şükür herşey iyiNST ye giriyorum ben geçen 2 gidişimde de girdim aranızda hiç NST YE giren var mı kızlar?
MELEKCİM gözün aydın canım. nasıl keyiflisindir valla.. ÖYKÜ CÜĞÜN ODASI da gelmiş sağlıkla yatmayı nasip etsin allah canım.
bugün bende doktora gidiyorum bakalım bağlıycakmı nst ye
Canım ben girdim NST ye geçen pazartesi günü... Hemen hemen hic sancı gözükmüyodu sadece 2 kez kasılma gözüktü, bebekte cok hareketliydi, doktor bir problem olmadıgını tam tersi iyi bile cıktıgını soyledi mutlu oldum ama bir daha sokarmı her gidişimde bilmiyorum...
anladım kıslar bende sancı olayı felan neyseki olmadı sanırım doktorum ondan dolayı bahsetmedi
Birde bi arkadaşıma doktoru soruyomuş bebeğin hareketleri nasıl hissediyomusun diye oda evet dediğinde bağlamıyomuş yani hareketlerde azalma yada hissedilmezse bağlıyolar galiba nts ye
ben de hiç bağlanmadım nst ye.. haziranın 4 ünde randevum belki o zaman beni de bağlarlar...
Kızlar hepİmİzİn Çok az kaldı 1-1,5 ay İÇİnde allahın İznİyle kavuŞÇaz mİnİk meleklerİmİze
benimde kasılma çıkmadı allahtan......ama bundan sonra her gidişimde alacaklarmış. 2 haftada bir.
evet hareketleri az ama != dan az hissettiğinde de bağlıyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?