2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben girdim canım

anladım kıslar bende sancı olayı felan neyseki olmadı sanırım doktorum ondan dolayı bahsetmedi
Birde bi arkadaşıma doktoru soruyomuş bebeğin hareketleri nasıl hissediyomusun diye oda evet dediğinde bağlamıyomuş yani hareketlerde azalma yada hissedilmezse bağlıyolar galiba nts ye

Canım ben girdim NST ye geçen pazartesi günü... Hemen hemen hic sancı gözükmüyodu sadece 2 kez kasılma gözüktü, bebekte cok hareketliydi, doktor bir problem olmadıgını tam tersi iyi bile cıktıgını soyledi mutlu oldum ama bir daha sokarmı her gidişimde bilmiyorum...

malum erkenciydimya uykumuda gece alamıyomyaaaa şimdi uyku gözümden akıyo
yüksek müsadenizle ben yatama gidiyom üzgünüm sohbet güzeldi ama dayanamıyom napam

Eyetkiner,gaydin iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Fırsat bulursam arada yine girmeye çalışırım.Doğum sonrasıda mutlaka haberdar ederim sizi

benimde kasılma çıkmadı allahtan......ama bundan sonra her gidişimde alacaklarmış. 2 haftada bir.

evet hareketleri az ama != dan az hissettiğinde de bağlıyorlar canım.

Çok teŞekkÜr ederım kızlar saĞolunnn ya heycandan elım ayaĞıma dolandı
bıtdın de eklerım resımlerııı

ben de hiç bağlanmadım nst ye.. haziranın 4 ünde randevum belki o zaman beni de bağlarlar...

ben de hiç bağlanmadım nst ye.. haziranın 4 ünde randevum belki o zaman beni de bağlarlar...

bağlarlar kesin canım. kaç haftalık olcan sanırım 35 in içinde....

Kızlar hepİmİzİn Çok az kaldı 1-1,5 ay İÇİnde allahın İznİyle kavuŞÇaz mİnİk meleklerİmİze

ayyy inşallah canım sağlıkla kavuşuruz. insan nasıl heyecanlanıyor yaaaa.....

benimde kasılma çıkmadı allahtan......ama bundan sonra her gidişimde alacaklarmış. 2 haftada bir.

evet hareketleri az ama != dan az hissettiğinde de bağlıyorlar canım.

Daha erken ama bizim icin benim bebiş bilas kilolu cıktı, bilasta şiş problemim vardı herseyimi inceledi, bisi cıkmadı cok sükür ama artık bi süre baglamaz bence akdascım daha ufagız bisssss delikafadulden

Derincimmm buralardayım ya cok giremiyorum ama takiptesinizzzzz şakkıdı Ajanımmm

Melekimmm Öykünün odasının gelmesinede cok sevindim agırlasmadan herbiseyini yaparsın sen simdi, güle güle kullanınnn iyi günlerde yatsınnn bebiş saglıkla insallah cnmmm

melekcim hadi gözünaydın canım odanız gelmiş resimlerini bekliyoruz artık
zuzuuumda gelmişne zamandır görüşemedik canım yaaa

Merhabalar arkadaşlar,uzun süredir giremedim biraz canım sıkkındı.ınşallah hepiniz iyisinizdir.Bugün oğlumu görmeye gideceğim heyecanla bekliyorum çok özledim onu.Öptüm hepinizi.

Melekcim hareketoli olması sağlıklı olduğunu bol oksijen aldığını gösterir canım ben 34. haftadayım benimkide hala kıpır kıpır yaramazım memnun olmalıyız hareketlerinden birde suyu bol olan bebiş hareketli olurmuş sen rahat ol dinlenmene bak canımcım
Son haftalara doğru aşağı inmeye başlıyo canımcım oda normal bak sende 32. haftadasın artık son viraja girdik rahat ol canımcım kaydirigubbakcemile5

Benim göbeğimde indi 2 gündür dışarıdan da fark ediliyor eskisi kadar dik değil yayıldı biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…