2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kuzeydeniz canımcım son dönemimiz artık rahat geçirmeye bakalım boşver takma sen şuan tüm sıkıntılardan muafsın başkaları düşünsün sonra gene derdin tasanın içine giricez biliyosun
gör bakalım paşanı kocaman olmuştur gelince anlatırsın nasılmış senin delükanlugamyoncuiremsu

canım evini taşımışsın misler gibi olmuş içinde sağlıkla ve huzurla oturun inş

canım benim çok sağol bitanem. bitti bitti ama bende bittim yani ne zor şeymiş taşınmak annemler olmazssa yapamazdım hep onlar yaptı sağolsunlar ama sonuş süper oluyo doğum temnizliğinde çıkıyo aradan

Kıslar Chicconun Anadolu yakasında outlet mağazası var Cuma günü saat 18:00-21:00 arası ve Cumartesi 09:00-12:00 saatleri arası satış yapılacakmış mağazalardan çok farklı oluyomuş fiyatlar bana çokkk uzak ama gidebilen olursa bilgisi olsun istedim adres telefon bilgisini verebilirim burdan yazmıyım sorun olmasınCADIARZU

cnm bana atarmısın özelden adresini

bağlarlar kesin canım. kaç haftalık olcan sanırım 35 in içinde....

ayyy inşallah canım sağlıkla kavuşuruz. insan nasıl heyecanlanıyor yaaaa.....

evet caanımm 35 haftalıkk olcazz.... :Saruboceq:

Merhabalar arkadaşlar,uzun süredir giremedim biraz canım sıkkındı.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bugün oğlumu görmeye gideceğim heyecanla bekliyorum çok özledim onu.Öptüm hepinizi.

güzell haberlerle gel cnm....

Benim göbeğimde indi 2 gündür dışarıdan da fark ediliyor eskisi kadar dik değil yayıldı biraz da

benim oğlumm hala yukarıda sanırımmm hep midemin oralarda harketlerii.... ne zaman aşağı iner acaba?

ay ne güzel ya buluşmalarınız olmuş bende olsaydım keşke pek anlayamadım ama iki grup farklı yerdemi buluştu kızlar

eyetkinercim ayaklarıda olabilir cnm başım aşağıda olup ayaklarını yukarıda hissetitiriyolar

bilmem kii hiç anlamıyorumm ben.... en son 29 haftalıkken gittim dr a o zaman normaldi başaşağı değildi minik kuzum...

ay ne güzel ya buluşmalarınız olmuş bende olsaydım keşke pek anlayamadım ama iki grup farklı yerdemi buluştu kızlar

canım senin tasınma olayın olduğu için gelemedin sonrakine gelirsin artık
evt iki ayrı yerde oldu malesef mekan konusunda sorun çıktı .

evet caanımm 35 haftalıkk olcazz.... :Saruboceq:

güzell haberlerle gel cnm....

benim oğlumm hala yukarıda sanırımmm hep midemin oralarda harketlerii.... ne zaman aşağı iner acaba?

ben daha 2 gündür fark ediyorum canım anca herhalde senin ki bide yapıyla alakalı olabilir

Merhaba ben geldim ama öğle arası olmuş herkes gitmiş.
Geçmişe bakayım dedim,
2 saya okuyabilidm.
Inşallah her şey güzeldir.

Off Çok ŞÜkÜr hemencık kurup gıttıler.......
Ama halı ve kambasını atmadım henÜz............
CıbınlıĞını taktırdım Çok Şeker oldu eklerım bırazdan

beni nts ye bağlamk 3 haziranda çağırdı.
sorna da hafta 1 kontorla gidecğeim inşallah.
bakalım nts sonucuna görede ben tedbirimi alacğaım.inşallah.
çok kasılma var diyorum.amatabi bunalr nts de belli oalcak.
daha 15 gün kadar var.
zaten doktorumda 25 mayıs ta geelcek kongreden .

Benim bebişin nerede olduğunu bilemiyorum sürekli yer değiştiriyor sanirim alanı geniş hala .aşağı inmedi sanirim cünkü baskı hissetmiyorum birde karnım yukarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…