2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sweetcim masallah 34. haftayı deviriyorsunuz çok az kaldı seninde .
calışma nasıl zor oluyor mu?
bende 33+6 ya kadar calışma kararı aldım.

Sağol canım.Çok takmamaya çalışıyorum zaten oğlum için.Bugün bakalım bizim paşa ne kadar olmuş anlatırım yarın.

Off Çok ŞÜkÜr hemencİk kurup gİttİler.......
Ama halı ve kambasını atmadım henÜz............
CİbİnlİĞİnİ taktırdım Çok Şeker oldu eklerİm bİrazdan

cabucak kurmuşlar tatlım gerçekten de hemen ekle kaç zamandir merak ediyorduk.demetinkiyle benzer sanirim seninki öyle hatırlıyrum

evet ılsucum demetınkıne benzıyor
Şımdılık boŞ oda tabı eŞyaları yerleŞtırınce eklerım tama olarak bakalım.....
Şımdı bu sayfaya Öylesıne bı eklıyımmm

slm kızlar
yaw bu nts nasıl bişi
akdaş açıklamış hareketlerini duyunca düpmeye basıyorsun falan. yandım ben o zaman benim oğlum öle gün içinde hareket etmiyor ki çok. akşamları yapıyor birazcık. biz her doktora gittiğimizde uyuyor doktor bile uyandıramıyor. napçaz biz senağlama

selam fıstık annişler ve onların misssssss kokulu kuzucuklarıııııŞeniz

eşim dün nöbetçiydi sabah geldi kahvaltıya gittik ve ancak geldimmmm hava kapalı ama çok iyi geldi serin serinnnnn:CüvCüv:

ama sanırım yine kanım düştü bi haftadır serum yemiyorum galiba zamanı gelmiş yine evde çok anlamıyorum ama dışarı çıktığımda nefesim daralıyor ve bayılacakmışım gibi oluyorrrr bu gece hemencecik bi şişe serum devirmem lazımmmmmcokacimcoook-tatlicadiarzu-

sehercim bizden ayrılmana üzüldüm canım seninle aynı gün doğum yapıcaz inşallahh arada olsun gel güzel haberlerini ver bize çok öpüyorum seniŞeniz

nur güle güle otur yeni evinde tatlımm oğlumda da ben 8. ayımda taşınmıştım yorucu oluyor ama süper oluyor yeni ev yeni bebekkkk:lepi: artık bizimle daha çok olursun inşallah tatlımmmmŞeniz

derinimmmm geldim tatlişkommmŞeniz
o çanta hazırlama işi bence saçma tabi herkesin adeti farklıdır ama ben kendim hazırladım gene de sen bilirsi canımmmm

melekimmmm odanız gelmişşşş hemen resimlerini istiyoruzzzdelikafadulden
güle güle sağlıkla uyusun oynasın büyüsün minik öykücükkk:1hug:

doktordan güzel haberlerle gelen tüm arkadaşlara maşallahhh

doktora gidecek olanlar da inşallah harika haberlerle gelirlerrr:1hug:

kızlar tek tek okuyamadım atladığım unuttuğum şeyler varsa şimdiden affedinnna.s.

nazlı bahar hoş geldin canım daha önce biçok kez yazdım ama görmedin düzcenin neresinde oturuyorsun 10 sene yaşadım düzcede oyüzden

cnm hıc gormedım yenı ızne ayrıldım 5 yasında da kızım var onlada ılgılenmekten fazla bı vaktım olmuyor
duzce merkez kalıcı konutlar
sen 10yıl iş mecburıyetınden mı?

Ee tabı Şımdı odası bomboŞ kusura bakmayın daha Çokeksık var
eŞyaları yerleŞtırınce tam olarak bırınce baŞlık aÇarım kızımın odası dıye

demett morlavanta hoşgeldiniz kızlarr....

melekcimm odanız çok güzell.. iyi günlerinde kullan huzurla uyusun büyüsün bebişin odasında.. .

Beyazcım canım çok güzelmiş odanız Allahım sağlıkla içinde yatırmayı nasip etsin inş

hoşgeldin demetiiimmm nasılsın canım çileğimiz iiimi evet canım banada saçma geldi dün arkadaş söyleyince amannn boşver ben yarın kendim hazırlayacağım
beyaz melek canım odanız çok güzelmiş sağlıkla büyüsün içinde öykücük inşallah benim naz kızımın yatağıda aynı öyle olacak demetin gibi odamız küçük komidinlerini koymayacağız ayak ucunadelikafaduldenalkisalkisalkis

bugün annemle babam mardine geleceklerdi izmirden kumfırtınası yüzünden uçak iptal oldu nasılda bekliyorduk dört gözlee diyarbakıra bile indirmemişler uçagı yaa direk iptal edilirmii:a015:gelemediler

sweetcim masallah 34. haftayı deviriyorsunuz çok az kaldı seninde .
calışma nasıl zor oluyor mu?
bende 33+6 ya kadar calışma kararı aldım.

yok canım çalışmak etkilemiyor.
sadece dün biraz sinirli ve ağlamaklı idim iş ve bebekle alaksı yoktu ama ,bebğim üzereine alında.çok kasıldı.magnezyum içtim.eve gidene kadar işkence gibi olsu.sonra rahatladı çok şükür.ama kasılmanın başladığı anlar hep benim stresimin arttığı dakikalardı.
ben şu anda patron gelme diyene kadar buradayım diye düşünüyorum ilsucuğum.
ama patron da galiab çok kalmamı istemiyor.
askerden oğlum geldi, masayı ona bırak havasınd a:))))
ama oğlu da daha iş öğrenecek bakalım.hayırlısı.
fakat ben istifa etmiyorum.ne yapar eer bilmem ama beni çıakracaksa tazminatımı öder diye düşünüyorum.
bana kendiğilimden doğum sonrası dönmeyeceğim dedirtmek için bayağı stres yapıyor ama demiyorum:))))))))))))
ben istifa etmiyorum siz kovuyorsunuz demek için bekliyorum. türk filmlerinin aksine:)))))))
yaşasın kötülükkkkkkkkk

melekimmmmm harika harikaaaaa:sm_cool:

dolabını kurmadılarmı tatlişkommm

yerleştirince de çekersin canımŞeniz

duvarların rengi harikakaydirigubbakcemile5 ayrıca storlarla mobilyanın rengide çok uyumlu olmuş birde güzel tül yaptırırsın tam süper olurrrr:lepi:
cibinliğine de bayıldımmmm
anneciğinde ciciler almış birsürüüüüü hepsini sağlıkla kullansın cici öykücük inşallahhhhha.s.

morlavanta hoşgeldin tatlım neyin var hayırdırrr:sm_confused:

demett morlavanta hoşgeldiniz kızlarr....

melekcimm odanız çok güzell.. iyi günlerinde kullan huzurla uyusun büyüsün bebişin odasında.. .

emelcim hoşbulduk canım nasılsınız bakalım ibrahim egemiz nasıl annesiyle keyif yapmaya alıştı mııı:teytey:

zuzummmmm burdasın görüyorummmmmm:sm_cool:

kovalamacadan bıktın şimdide saklambaç mı oynuyoruzzzzzzz:lepi::teytey:

ebeeeeeee ebeeeeeeee zuzummm ebeeeeeeeeeelülülülülülü göbüşünü gördümmm:lepi:

kızlarrrrrrrrrrr karen uğruyormuuuuu özledim onudaaaa...

diloşş nerdesin hiç sesin çıkmıyorrrrrrklava:

ilsuuuu gaydinnnnnnnn sizede abla sopası geliyooooo nerdesiniz bakiimmmmklava: ses verinnn:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…