cnm hıc gormedımyenı ızne ayrıldım 5 yasında da kızım var onlada ılgılenmekten fazla bı vaktım olmuyor
duzce merkez kalıcı konutlar
sen 10yıl iş mecburıyetınden mı?
demett morlavanta hoşgeldiniz kızlarr....
hoşbulduk güzelim
slm arkilerin nasılsınız umarım iyisinizdir benim moralim sıfırın altında :çok üzgünüm:
hoşgeldin demetiiimmm nasılsın canım çileğimiz iiimi evet canım banada saçma geldi dün arkadaş söyleyince amannn boşver ben yarın kendim hazırlayacağım
beyaz melek canım odanız çok güzelmiş sağlıkla büyüsün içinde öykücük inşallah benim naz kızımın yatağıda aynı öyle olacak demetin gibi odamız küçük komidinlerini koymayacağız ayak ucunadelikafaduldenalkisalkisalkis
niye üzgünsün canım ne oldu
morlavanta hoşgeldin tatlım neyin var hayırdırrr:sm_confused:
annemlerin mardin izmir uçagı tozbulutu yüzünden iptal oldu bugün ne güzel hazırlanmıştık kızlar yaa çok bozuldu moralim
sağoll demetcimm oğluşum da ben de çok iyiyizz maşallahh bize.. sadece kocişimii çook özledimm o kadarr ama az kaldıı inşallahh hayırlısıyla bi gelsee bi daha bırakmıcamm bi yere :))))....
annemlerin mardin izmir uçagı tozbulutu yüzünden iptal oldu bugün ne güzel hazırlanmıştık kızlar yaa çok bozuldu moralim
canım herşeyde vardır bir hayır bizim bilmediğimiz...
o yüzden kendini üzme geç olsun güç olmasın demişlerrrrŞeniz
oyyy kıyamam ben sanaaa:1hug:
seni çok iyi anlıyorum canım ben eşimi 3 sene bekledim 2 si askerlikte 1 i de nişan söz falan filandaaaasenağlama
kiii evliyken 1 kere ayrıldık 1 hafta benim memlekete gitmem gerekti teyzemin oğlunun düğünü vardı o da izin alamamıştı birdaha tövbe dedik ikimizde:1no2:
az kalmış tatlım sabırrrrrr hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallahhhŞeniz
Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı düşürmesinnnnn:Saruboceq:
öyle demi demetcim vardır bi hayır dielim işte insan çok hazırlanınca off nebilem işte bagladım duygusala bugün ayrı kalmak çok zor hakikaten
oyyy kıyamam ben sanaaa:1hug:
seni çok iyi anlıyorum canım ben eşimi 3 sene bekledim 2 si askerlikte 1 i de nişan söz falan filandaaaasenağlama
kiii evliyken 1 kere ayrıldık 1 hafta benim memlekete gitmem gerekti teyzemin oğlunun düğünü vardı o da izin alamamıştı birdaha tövbe dedik ikimizde:1no2:
az kalmış tatlım sabırrrrrr hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallahhhŞeniz
Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı düşürmesinnnnn:Saruboceq:
amin. allah kimseyi ayırmasın sevdiklerinden :Saruboceq:
hay allah üzüldüm. burası güzel oysaki mardin mi kötü? neyse be gülüm çok sıkma kendini bebişi düşün vardır bir hayır. belki bugün içinde tekrar yola çıkabilirler. geç olsun güç olmasın seni daha da üzecek bir şey olmasın. yarın yanında olurlar inşallah:1hug:
canım babam 10 sene orada başkomiserlik yaptı bende 8 yaşında düzceye geldik 18 yaşına kadar düzcede kaldık uzunmustafada oturuyorduk konak düğün salonuna yakındı evimiz tabii biz döneli18 sene oldu kimbilir ne kadar değişmiştir düzce :1hug:
hepİnİze Çooooooooook teŞekkÜr ederİm
daha baya eksİĞİmİz var yerleŞÇez yavaŞ yavaŞ bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?