2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

cnm hıc gormedım yenı ızne ayrıldım 5 yasında da kızım var onlada ılgılenmekten fazla bı vaktım olmuyor
duzce merkez kalıcı konutlar
sen 10yıl iş mecburıyetınden mı?

canım babam 10 sene orada başkomiserlik yaptı bende 8 yaşında düzceye geldik 18 yaşına kadar düzcede kaldık uzunmustafada oturuyorduk konak düğün salonuna yakındı evimiz tabii biz döneli18 sene oldu kimbilir ne kadar değişmiştir düzce :1hug:

hoşbuldumm bidenemmmmŞeniz

çileğimde bende iyiyiz şükür tatlımmm sizde iyisiniz inşallahhhhhalkisalkisalkis

valla çileğim artık dönemiyor diye sinir oluyor ugrasıyor ugrasıyor olmayınca bi geriniyoooo abooooow yırtacak sankim karnımıııkaydirigubbakcemile3
erkek fatma olcek benim kızımmmmmm:lepi:

sağoll demetcimm oğluşum da ben de çok iyiyizz maşallahh bize.. sadece kocişimii çook özledimm o kadarr ama az kaldıı inşallahh hayırlısıyla bi gelsee bi daha bırakmıcamm bi yere :))))....

ooooo kimleri görüyorummmmmmmmdelikafadulden

kocaman ekrandan bizi gözetleyen bir fıstıkkkkk:lepi:

star dustttttttttttŞeniz

nasılsın tatlişkommmm arasımız nasıl:1hug:

comebaby den haber varmı inşallah ikinizde iyisinizdirrrr:Saruboceq:Şeniz

sağoll demetcimm oğluşum da ben de çok iyiyizz maşallahh bize.. sadece kocişimii çook özledimm o kadarr ama az kaldıı inşallahh hayırlısıyla bi gelsee bi daha bırakmıcamm bi yere :))))....

oyyy kıyamam ben sanaaa:1hug:
seni çok iyi anlıyorum canım ben eşimi 3 sene bekledim 2 si askerlikte 1 i de nişan söz falan filandaaaasenağlama
kiii evliyken 1 kere ayrıldık 1 hafta benim memlekete gitmem gerekti teyzemin oğlunun düğünü vardı o da izin alamamıştı birdaha tövbe dedik ikimizde:1no2:
az kalmış tatlım sabırrrrrr hayırlısıyla kavuşacaksınız inşallahhhŞeniz

Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayrı düşürmesinnnnn:Saruboceq:

topikteki en geveze benim sanırımmmm-tatlicadiarzu-
ben gelince herkes susuyooooo bende sadece okuycam katılmıycam bundan sonra:1closedeyes:

tıppp:dilcikar:

ayyy demetimmm sorma tatlım benimkide bir hareketli ordan oraya dün hiç durmadı öğlen bir başladı gece yatana kadar kıpı kıpır kızım ne oldu sana bugün diyorum hiperaktifleştin birden babasıda elleme kızımı diyor gecede uyanıyorum wc için tık yok sabaha kadar uyudu heralde orktum bir ara niye oynamıyor diye banada yaranılmıyor oynasa dert oynamasa dert ben şimdi pazarımız var çarşıya iniyorum kendinize iii bakın eksiklerim var tamamlamam lazım hergün bişey çıkıyor gerçiŞeniz

cnm uzun mustafada ablam oturuyor benım babamda nufus muduruydu emeklı oldu babalarımız buyuk ıhtımal tanısıyordur o zamanlar
depremden sonra duzce cok deıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…