ayyy demetimmm sorma tatlım benimkide bir hareketli ordan oraya dün hiç durmadı öğlen bir başladı gece yatana kadar kıpı kıpır kızım ne oldu sana bugün diyorum hiperaktifleştin birden babasıda elleme kızımı diyor gecede uyanıyorum wc için tık yok sabaha kadar uyudu heralde orktum bir ara niye oynamıyor diye banada yaranılmıyor oynasa dert oynamasa dert ben şimdi pazarımız var çarşıya iniyorum kendinize iii bakın eksiklerim var tamamlamam lazım hergün bişey çıkıyor gerçiŞeniz
hepİnİze Çooooooooook teŞekkÜr ederİm
daha baya eksİĞİmİz var yerleŞÇez yavaŞ yavaŞ bakalım
DemetÇİm burdamısın tatlım
Bİraz da cİcİlerİnİ Çekİp eklİyeyİm kızımın
selam kızlar
demetcim naslsın canım ablacım ile telde konuşuyordum o yüzden çok yazamadım kimseye
Demetim yettim gari çeneye devam zuzumda birazdan gelir accık midesi bulanmış kötüymüş toparlansın gelir oda
Sende serumunu tak akşama toparlan canımcım sen direk damardan besleniyosun en güseli kaydirigubbakcemile3
kızlar ya resim ekleme sitesinin adresini bi yollayabilir misiniz ben giremiyorumda
Merhaba Güzel anneler
Nasılsınız??? Herkes iyidir inş. Bebişlerde iyidir inş. Uzun zaman dır girsem bile msj atamadım.İşler baya yoğundu...Yarın rapor alıp ayrılıyorum işten, şükür...Çok yorgun hissediyorum.Artık bebişle ilgilenip eksiklerimizi tamamlamak istiyorumm..Geçmişi sadece bugün olarak okuyabilicem nerede kaldığımı hatırlamıyorum bile...
sağol canım biraz yakın çekim birazda göbüşüm önde bugünlerdeNurrr maşallahın var canım kocaman olmuş yakın çekim diyemi bu kadar büyük çıktı maşallah sana ve yavrukuşuna
canım evde süt veya soda varsa biraz iç iyi gelir
AY BENDE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYOM O BİBERE YAAAAA AMA MALESEF SIRF O MİDE ACISINI ÇEKMEMEK İÇİN ELİME ALIP ALIP YERİNE KOYUYORUM
AMA Bİ DOĞURAYIM gör bak nasıl yiyecem sizi:sm_cool:
canım bide ben
bende buradayım........günaydın
kızlar dün sütüm gelmişdelikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir . çok yorgunum taşındım şükür bitti işim heryer mis gibi halıları yıkamaya verdim gelsin onlarıda serdimmi oh işim bitti sayılır bitek kızımın kıyafetlerini yıkıyıp çantamı hazırlıycam . aklım hep sizlerdeydi yavaş yavaş geçmişe bakarım ben.
herkese hayırlı sabahlar inşallah
bende tahlillerimi yaptırdım geldim bakalım yarın belli olacak
sizler nasılsınız
GÜnaydın kızlarr
saĞlık ocaĞından gelİyoruz bİzde kalp atıŞını dİnledİler kızımın ebe az kalmıŞ gİbİ dedİ sabaha kadar bel aĞrısından dÖndÜk durduk bÜyÜdÜkÇe aĞrılarımız artıyor
günaydın kızlar ben kalkalı çok olduda arkadaşım kahvaltıya gelecek kahvaltı hazırladım onu bekliyorum ben yedim tabi ki ...3 den sonra rahat rahat gelirim.bende hastane çantamı resmini çekip koyayım ya hiç aklıma gelmedi ben 3 hafta oldu nerdeyse çantamı hazırlayalı....odasıda bitti :) bebişimi bekliyorum iştek...hala kum döküyorum bu arada dün 2.5 lt su içmişim :)
birde kızlar eşim temmuzun 6 sından 24 üne kadar izizn kullanıyor doğumumda herşeyimde yanımda olmak için ama haziran son cumartesi pazarı ve temmuz 1-2-3-4-5 gececi.. umarım o gece işteyken sancılanmam beni hep o sakinleştiriyo herşeyde o yokken olursa ben napıcamdelikafadulden
bir şey daha var sağ kalçam acıyor sanki kramp gbi ama kramp değil sanki biri çimdikliyo gibi böyle bi değişik bişey ağrı desem değil acı desem değil sanki üstüne 5 kg yük varmış gibi kalçam acıyor :uhm:
günaydın kızlar kikoleyim inş testlerin temiz çıkar
bende yarın hastane çantamı hazırlayacaktım kendim dün arkadaşıma gittim o dediki anneli babalı biri hazırlar dedi ben kendim hazırlayacaktım yarın cuma saati birde yasin okuyacaktım
bugün bebeğime yüz örtüsü alıcam siz nasıl bişey aldınız tülbentmi alsam yoksa daha narin bir yüz örtüsü varmı acaba
gnydn gzl annelr
nslsnz?hazırlıklar ne alemde?
Günaydın herkese,bugün ve yarın işyerimdeki son günüm artık izne ayrılıyorum.Sizlere işyerinden fırsat buldukça takip etmeye ve yazmaya çalıştım.Bundan sonra evdeyim ve internet olmadığı için evde aranızdan ayrılıyorum.Belki arada bir yerlerden yazarım yine.Muhabbetlere fazla katılmasamda hepinizi yakından tanıyorum arkadaşlarım hergün işyerinde okumaya gayret ediyordum çünkü.Şimdi bir tarafım yok gibi olacak sizlere çok alışmıştım.Yarın belki fırsat bulamam diye şimdiden vedalaşmak istedim.Allah nasip ederse temmuzun 15 inde doğumum olacak.Allah hepimizede kolay doğumlar nasip etsin burada çok şey öğrendim sizlerden güzel paylaşımlarda bulundum.İnaşşalah hepimizde yavrularımıza sağlıkla mutlulukla kavuşuruz.Hoşçakalınnn
bugün bende doktora gidiyorum bakalım bağlıycakmı nst ye
Merhabalar arkadaşlar,uzun süredir giremedim biraz canım sıkkındı.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bugün oğlumu görmeye gideceğim heyecanla bekliyorum çok özledim onu.Öptüm hepinizi.
Kıslar Chicconun Anadolu yakasında outlet mağazası var Cuma günü saat 18:00-21:00 arası ve Cumartesi 09:00-12:00 saatleri arası satış yapılacakmış mağazalardan çok farklı oluyomuş fiyatlar bana çokkk uzak ama gidebilen olursa bilgisi olsun istedim adres telefon bilgisini verebilirim burdan yazmıyım sorun olmasınCADIARZU
slm guzel annisler nasilsiniz???[
Benim bebişin nerede olduğunu bilemiyorum sürekli yer değiştiriyor sanirim alanı geniş hala .aşağı inmedi sanirim cünkü baskı hissetmiyorum birde karnım yukarıda
slm kızlar
yaw bu nts nasıl bişi
akdaş açıklamış hareketlerini duyunca düpmeye basıyorsun falan. yandım ben o zaman benim oğlum öle gün içinde hareket etmiyor ki çok. akşamları yapıyor birazcık. biz her doktora gittiğimizde uyuyor doktor bile uyandıramıyor. napçaz biz senağlama
selam fıstık annişler ve onların misssssss kokulu kuzucuklarıııııŞeniz
eşim dün nöbetçiydi sabah geldi kahvaltıya gittik ve ancak geldimmmm hava kapalı ama çok iyi geldi serin serinnnnn:CüvCüv:
ama sanırım yine kanım düştü bi haftadır serum yemiyorum galiba zamanı gelmiş yine evde çok anlamıyorum ama dışarı çıktığımda nefesim daralıyor ve bayılacakmışım gibi oluyorrrr bu gece hemencecik bi şişe serum devirmem lazımmmmmcokacimcoook-tatlicadiarzu-
sehercim bizden ayrılmana üzüldüm canım seninle aynı gün doğum yapıcaz inşallahh arada olsun gel güzel haberlerini ver bize çok öpüyorum seniŞeniz
nur güle güle otur yeni evinde tatlımm oğlumda da ben 8. ayımda taşınmıştım yorucu oluyor ama süper oluyor yeni ev yeni bebekkkk:lepi: artık bizimle daha çok olursun inşallah tatlımmmmŞeniz
derinimmmm geldim tatlişkommmŞeniz
o çanta hazırlama işi bence saçma tabi herkesin adeti farklıdır ama ben kendim hazırladım gene de sen bilirsi canımmmm
melekimmmm odanız gelmişşşş hemen resimlerini istiyoruzzzdelikafadulden
güle güle sağlıkla uyusun oynasın büyüsün minik öykücükkk:1hug:
doktordan güzel haberlerle gelen tüm arkadaşlara maşallahhh
doktora gidecek olanlar da inşallah harika haberlerle gelirlerrr:1hug:
kızlar tek tek okuyamadım atladığım unuttuğum şeyler varsa şimdiden affedinnna.s.
bugün annemle babam mardine geleceklerdi izmirden kumfırtınası yüzünden uçak iptal oldu nasılda bekliyorduk dört gözlee diyarbakıra bile indirmemişler uçagı yaa direk iptal edilirmii:a015:gelemediler
yok canım çalışmak etkilemiyor.
sadece dün biraz sinirli ve ağlamaklı idim iş ve bebekle alaksı yoktu ama ,bebğim üzereine alında.çok kasıldı.magnezyum içtim.eve gidene kadar işkence gibi olsu.sonra rahatladı çok şükür.ama kasılmanın başladığı anlar hep benim stresimin arttığı dakikalardı.
ben şu anda patron gelme diyene kadar buradayım diye düşünüyorum ilsucuğum.
ama patron da galiab çok kalmamı istemiyor.
askerden oğlum geldi, masayı ona bırak havasınd a:))))
ama oğlu da daha iş öğrenecek bakalım.hayırlısı.
fakat ben istifa etmiyorum.ne yapar eer bilmem ama beni çıakracaksa tazminatımı öder diye düşünüyorum.
bana kendiğilimden doğum sonrası dönmeyeceğim dedirtmek için bayağı stres yapıyor ama demiyorum:))))))))))))
ben istifa etmiyorum siz kovuyorsunuz demek için bekliyorum. türk filmlerinin aksine:)))))))
yaşasın kötülükkkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrr karen uğruyormuuuuu özledim onudaaaa...
diloşş nerdesin hiç sesin çıkmıyorrrrrrklava:
ilsuuuu gaydinnnnnnnn sizede abla sopası geliyooooo nerdesiniz bakiimmmmklava: ses verinnn:sm_cool:
ooooo kimleri görüyorummmmmmmmdelikafadulden
kocaman ekrandan bizi gözetleyen bir fıstıkkkkk:lepi:
star dustttttttttttŞeniz
nasılsın tatlişkommmm arasımız nasıl:1hug:
comebaby den haber varmı inşallah ikinizde iyisinizdirrrr:Saruboceq:Şeniz
selam kızlar
kızlar ya resim ekleme sitesinin adresini bi yollayabilir misiniz ben giremiyorumda
Merhaba Güzel anneler
Nasılsınız??? Herkes iyidir inş. Bebişlerde iyidir inş. Uzun zaman dır girsem bile msj atamadım.İşler baya yoğundu...Yarın rapor alıp ayrılıyorum işten, şükür...Çok yorgun hissediyorum.Artık bebişle ilgilenip eksiklerimizi tamamlamak istiyorumm..Geçmişi sadece bugün olarak okuyabilicem nerede kaldığımı hatırlamıyorum bile...
kızlar taze taze göbüş size
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?