2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

demetcim naslsın canım ablacım ile telde konuşuyordum o yüzden çok yazamadım kimseye

Melekcim çok güsel odanız canımcım yerleşince çok daha güsel olucaktır Allah sağlıkla büyümesini kahkahalarını duymanızı nasip etsin çok güsel canımcım

Demetim yettim gari çeneye devam zuzumda birazdan gelir accık midesi bulanmış kötüymüş toparlansın gelir oda
Sende serumunu tak akşama toparlan canımcım sen direk damardan besleniyosun en güseli kaydirigubbakcemile3

kızlar ya resim ekleme sitesinin adresini bi yollayabilir misiniz ben giremiyorumda

Merhaba Güzel anneler

Nasılsınız??? Herkes iyidir inş. Bebişlerde iyidir inş. Uzun zaman dır girsem bile msj atamadım.ışler baya yoğundu...Yarın rapor alıp ayrılıyorum işten, şükür...Çok yorgun hissediyorum.Artık bebişle ilgilenip eksiklerimizi tamamlamak istiyorumm..Geçmişi sadece bugün olarak okuyabilicem nerede kaldığımı hatırlamıyorum bile...

Demetim hoşgeldin gevezem benim:)))
yemekteydim yeni geldim bende

melekcim odan çok çok güzel ,bayıldım ... öykü güle güle uyusun oynasın odasında

iyi alışverişler tatlım dikkat et çok yorulmaŞeniz

hepİnİze Çooooooooook teŞekkÜr ederİm
daha baya eksİĞİmİz var yerleŞÇez yavaŞ yavaŞ bakalım

DemetÇİm burdamısın tatlım

Bİraz da cİcİlerİnİ Çekİp eklİyeyİm kızımın

meleğim eksikler hiç bitmez hepsi yavaş yavaş tatlım
biliyorsun senle zevklerimiz aynı herşeyi çok güzel öykümüzün sağlıkla kullanır inşallah
cicilerinide ekle canımcım bekliyorumkaydirigubbakcemile5

selam canım hoşgeldin nasılsın bakalım göbüşünü görmüştüm maşallah çokk tatlıydınız

demetcim naslsın canım ablacım ile telde konuşuyordum o yüzden çok yazamadım kimseye

iyiyim canım sen nasılsın bakma bana sen öyle arada küserim sonra kendi kendime unuturum geriiii:lepi::teytey:

gamzecim kızıyorum napimmm eskisi gibi olun istiyorum özlüyorum eski sohbetlerimizi:1closedeyes:
aynı benimde zuzum gibi mide bulantılarım geri geldi valla napıcaz yahuuuu:sm_confused:

zuzummmmmmm şekercim al iki dondurma gel bizi anca dondurma iyileştirirrrrcokacimcoook:sm_cool::roflol:

kızlar ya resim ekleme sitesinin adresini bi yollayabilir misiniz ben giremiyorumda

ImageShack® - Image Hosting

burası canımkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin alelacele artık dinlenirsin inşallah kaydirigubbakcemile5

arkadasım geldi kızlar az mola banaaaaŞeniz

Zuzucum geçmiş oslun canım
mide bulantıların geri mi döndü seninde yoksa
biras dinlen bakalım geçer inş

Nurrr maşallahın var canım kocaman olmuş yakın çekim diyemi bu kadar büyük çıktı maşallah sana ve yavrukuşuna

canım evde süt veya soda varsa biraz iç iyi gelir

içtim canım dün , iyi de geldi , teşekürler tavsiyen için a.s.
AY BENDE ÖLÜP ÖLÜP DİRİLİYOM O BİBERE YAAAAA AMA MALESEF SIRF O MİDE ACISINI ÇEKMEMEK İÇİN ELİME ALIP ALIP YERİNE KOYUYORUM
AMA Bİ DOĞURAYIM gör bak nasıl yiyecem sizi:sm_cool:

hem neler yiiicesss , içççesss delikafadulden hayırlısıyla bi doğsunlar da :Saruboceq:

canım bide ben
bende buradayım........günaydın

kızlar dün sütüm gelmişdelikafadulden

günaydın sibelcim ..
beslenme olayına dikkat ediyorsun değil mi ..
bir ara benim dr.um da bebğimi haftasına göre ( 2 hafta kadar olmasada ) 1 hafta felan kçük bulmuştu .. rotein ağırlıklı beslen dedi . haftada 500 gr kırmızı-beyaz et , 2 öğün balık , hergün yumurta + 2 kibrit kutusu peynir , öğle öğünleri baklagil ağırlıklı olacak , 1kase yoğurt + 1 bardak ayran + 1 bardak süt ... buları tüketmemi söyledi 1 hafta boynca .. benim yoğurtla aram olmadığı için sütü de rahat içtiğimden ( ipeğiumuma selam ederim , onun tavsiyesi üzerine yerimseniben ) günde 500 ml süt içtim ve haftamızı yakaladık , hatta bir kontrolümüzde 2 gün öne bile geçmiştik canım .. inşalah senin kuzucuuun da toparlıyacak kendni annesi kaydirigubbakcemile5
bir de süt gelmesi öyle sevinlecek bir durum değil diye biliyorum .. sütn gelmesibi sağlayan rolaktin hormonu salgılanmaya başlayınca vücutta süt gelmeye başlıyor ama prolaktin aynı zamanda rahimde kasılmaya sebep olan oksitosin hormonunun da salgılanmasını tetiklermiş . o yüzden az miktarda süt gelmesi , yani çamaşırın azıcık krlenmesine sebep olacak kadar gelmesi sorun değil ama yine gelirmi gbilerinden sıkarsan okstosini tetikleyeilirmişsin , ammman dikkat :1shok:

yeni evinde güle güle otur canım :1hug:

herkese hayırlı sabahlar inşallah
bende tahlillerimi yaptırdım geldim bakalım yarın belli olacak
sizler nasılsınız

inşallah sonuçların temiz çıkar kikoşum :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ... e ağırlık arttıkça sıkıntılar da çıkıyor zannımca benneyaptımki

kum döküyorsan daha çok içmelsin 2,5 lt b şey değil .. ben de üni.deyke kum döktüğümde dr.bana en az 3 lt içeceksin demişti .. k bunu söylediğinde kış zamanıydı , havalar ısındıkça daha da aartıyor sıvı htiyacı , senin en az 3,5-4 lt içmen lazım .. bana 2 ay felan öncesinde rahimi en iyi su besler ve içebiliyorsan 3,5 lt iç demişti dr.um .. 4-4,5 ltyi bulyr enim içtiğim su .. ence az çiyorun , dr.una sor tabi yine de ...

yüz örtüsünü k.validem gelirken getirmeyi unutmuş , k.pederim getirecek , sağolsun hem kzına hem gelinlerine yaptırmış zamanında , onu kullanıcaz biz de ...ama nasıl bir ey bilmiyorum , anlattığına göre beyaz türbentin kenarını çok güzel bir iğne oyası modeliyle oyalatmış ..

gnydn gzl annelr
nslsnz?hazırlıklar ne alemde?

yoktun uzun zamandır canım , inşallah daha sık buralarda olursun .. hazırlıklar bizde ağır aksak devam ediyor . ben yatığım için eksiklerimizin siparişlerini eşime veriyorum , o alıyor .. daha çanta hazırlamak için br kaç eksiğimiz var ve zamanımız da var henüz .. bizden böyle yani yerimseniben

keşke daha çok kalabilseydin canım ...
e doğurdutan sonra 2009un temmuz anneleri gibi bir başlığımız olacak inşallah , o zaman o topikte devam edersin paylaşımlarına ..
şimdiden hayırısıyla kolay bir doğumla ve elbetteki zamanında bebeğin kucaklamanı dilerim ...
sağlıkla kal ...

bugün bende doktora gidiyorum bakalım bağlıycakmı nst ye

inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle dönersin canımm Şeniz

Merhabalar arkadaşlar,uzun süredir giremedim biraz canım sıkkındı.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Bugün oğlumu görmeye gideceğim heyecanla bekliyorum çok özledim onu.Öptüm hepinizi.

işallah canının sıkıldığı şeyden kurtulmuşsundur canım ..
bugün bayaa görüşe giden var kaydirigubbakcemile3 gzel ve sağlıklı haberlerini bekliyoruz ..
e bir de daha çok katılım please kaydirigubbakcemile5

gaydıncım , gidecek misin sen ?? öyle bir düşüncen varsa erken git ..
müthiş kalabalık oluyormuş , dışarıda bekleyenler felan , bir nevi izdiham , talan durumu olabiliyormuş .. gidenlerin yalancısıyım yerimseniben
o yüzden erken gitmekte vayda var demişlerdi ..

slm guzel annisler nasilsiniz???[

hoşgeldin bayan kaçak .. bu sıralar daha sık görüşüyoruz , bu da bi şeydir .. odanız yerleşti mi yerimseniben

Benim bebişin nerede olduğunu bilemiyorum sürekli yer değiştiriyor sanirim alanı geniş hala .aşağı inmedi sanirim cünkü baskı hissetmiyorum birde karnım yukarıda

ne güzel işte ilsucum , zate bu haftalarda inmemesi gerekir diye okumuştum , 32-33ten sonra insin mümkünse yerimseniben

karnın tok olsun canım , bir de çikolata - dondurma felan ye , kakaolu süt iç usg öncesi 15-20 dak önce , bak nasıl hareketli olacak :)))

ooooo demet hanımlar gelmiş cıstak cıstakkkk kaydirigubbakcemile2

odanız çok güzelmiş melek , kızın güle güle kullansın ve büyüsün içinde ..

bugün annemle babam mardine geleceklerdi izmirden kumfırtınası yüzünden uçak iptal oldu nasılda bekliyorduk dört gözlee diyarbakıra bile indirmemişler uçagı yaa direk iptal edilirmii:a015:gelemediler

canım çok klasik olacak ama geç gelmelerihiç gelmemelerinden iyidir .. vardır br hayır , gelecekler nasıl olsa , bugün olmasa da en yakın zamanda :teselli:

patron milletinin anladığım kadarıyla hepsi klava:
en iyisini yaparsın canım , hiiiiiiç istifini bozma adam yıldırmaya çalışıyor besbelli , sanki toraman oğlu 3-5 günde öğrenebilecek mi yapılan işleri kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrr karen uğruyormuuuuu özledim onudaaaa...

diloşş nerdesin hiç sesin çıkmıyorrrrrrklava:

ilsuuuu gaydinnnnnnnn sizede abla sopası geliyooooo nerdesiniz bakiimmmmklava: ses verinnn:sm_cool:

canım karen eskişehirde annesinde ya , sanırım gelen giden felan çok oluyordur , rahatlıkla giremiyordur kendi evinde olduğu gibi :sm_confused:
beni ararsa yada ben bi aradığımda söylerim merak ettiğini kaydirigubbakcemile5

ahahahahahaha :roflol:
Allah iyiliiini versin emiiiii
ekran açık kalmış ,k.validemle sohbet ediyorduk ve ğluşumuza aldığımız ciclerimizi - oyuncaklarımızı vs. gösteriyordum, sonra bir kaç tel görüşmesi geçmişten gelip yazınca da bayaa zaman alıyor bilirsin yerimseniben
ben yatıyorum , ctesi kontrolde dr. alttan bakmadı halen sıu sızıntısı var mı yok mu diye , oraya her bakmamız müdahale ve kuşku duyduğumuz haller dışında meraktan bakmamız doğru olmaz dedi .. ama suyu bol bolmuş ontrol sırasında kasılma yoktu ama oluyor gün içerisinde sıklıkla , tabi bana tarif ettiği şeyse ,kasılma böyle olur diye evet , oluyor gün içinde fazlaca benneyaptımki bizde o zamanlar kasılma önleyiciyi sık aralıkla alıp solumuza yatıyoruz .. Aras paşanın artık ciğer geliştirici iğneyi de tınladığı yok , full ekşın devam :))))) 1035 g ve 36 cm olduğunu öğrendik ctesi günkü kontrolde
dr. 31.haftaya kadar yatak istirahatı devam , 34e kadar da fitilleri kullanırız , 35-36dah sonra ör bak herşeyi serbest kılcam sana dedi :)))) ay benim derdm gezme tozma değil artık rahat rahat oturarak yemek yemek , balkonda kahvaltımı yapmak felan istiyorum benneyaptımki
neyse ona da az kaldı :Saruboceq:

selam canım hihoyyyt

imageshack.us yerimseniben

evet yoktun ne zamandır , inşallah herşey yolundadır canım yerimseniben

kızlar taze taze göbüş size
]

maaşallah canım

ben de ekliiim ev halimi :)))
ama alıntı yapmazsak olur mu , çünkü şortlu mortlu biraz cıbılım , eşimin bu konudaki fikrini blmedğimden sorun olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…