2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ilsucum teşekkürler canım...
stur dustcım yanmanın geçmesine sevindim nasılsın bugün

yserez teşekkürlr canım 34 haftalığız canım...
stur dust teşekkürler hadi eklede senide görelim

aşk olsun kızlar yaaaaa
insan bi dürter kalk artık diye
tam 3 saar uyumuşum şimdi ben gece napacam
nöbet tutacam geneee kafamçokkarıştı

Kızlar cıcıler bÖlÜmÜne ekledım kızımın son eŞyalarını bakabılırsınız...
GÖbÜŞlere maŞallahhhhhhhhhhhh
bende eklıyım hemen

Ay ben ne yazıcaımı sasırdımmm, iyiyim kızlar cok teşekkür ederim kanım düşmüş bilas gerci 10.5 ti degerim ama en son, doktorumda ferplex flo diye bi tüp halinde kullanılan ilaç verdi aç karnına içilen ondan midem bulandı hic yaramadı bana, ogle yemegi bile yiyemedim simdi iyiyim cok sükür hatta bomba gibiye gidiyorummm....

Demet donduuuuuuuummaaaaa vaaaa mııı donduuuuumaaaa daha iyi olabilerimmmm kaydirigubbakcemile3

Melekcimmmm Öykünün odası cok güsel, geniş ve havadar güle güle kullanın fıstık kızınla cnmmm :1hug:

Nur göbek sahane valla göbek deligini bilemmm gördümmm iste gördümmmmm :icecream:

Derincimmm ben sana laf atana kadar sen gitmişsinnnn cnm ya özlemiştimmmmm :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım...
aman dikkatli ol canım

ay geçmişi okumak uzuzn sürdü....
sakinleştirdiniz beni valla ...
beyaz melek odan süper çok güzel hoşuma gitti....bende şimdi hastane çantamı çekip koyacağım albümüme....
geçmişi okuyunca biraz kafam karıştı son haftalarda sıcaklarda artık zorlanıyoruz ...hayırlısıyla bebişlerimizi alsak kucağımıza rahatlıycaz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…