- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
ayy biz size göre pek küccügüz 32 gelince nasıl olcem acep zira nasıl olcak bu dogum diye yavaştan yusuflanıyom gibi
ay bızde öyleydık ama hep böle olmuyokı
bıseylerı paylasamadıgımızın farkına vardık en sonunda
sureklı bılgısayarın basında yeter artık dedık karar aldık eskısı kadar takılmıyoruz
artık aksamları uzanarak beraber televızyon ıslıyoruz sohbet edıyoruz:asigim:
aman tadını çıkar hıh 2 ay sonra onuda yapamayacaksın kaydirigubbakcemile3 ne zaman yattı kalktığı belli olmayan ne zaman ne için ağladığı belirsiz bebeğimiz geliyor bırak pc yi kocalarımızı bile gözümüz görmeyecek kaydirigubbakcemile
dun hastane cantalarımızın resımlerını cektım eklerım bırazdanalkisalkisalkis
günaydın güzel annişler ve bebişleri..gece kızım hiç uyutmadı beni.sanki karnımı yırtıyor gibiydi..Ahlaya vahlaya sabahladım.huri ve hüzün gördüğünüz garip rüyaları anlatmışınız.ben de aynı öyle saçma sapan rüyalar görüyorum..bu ayda olurmuş öyle...
gerçekten etkileniyor insan.ben de gece gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala.öyleymiş zaten rüyayı kale bile almıyorum ama işte etkileniyor insan
günaydın canım hoşgeldin sen ve Öykü nasılsınız bakim?GÜnaydınn annİŞler
günaydın canım hoşgeldin sen ve öykü nasılsınız bakim?
hüzün_yılı
valla doğum yapanlar bunları görse ay ne kadar çok şey koymuşsun hiç gerek yok derler ki benim çantam seninkinden az ama bana bile ay ne gerek var bu kadar çok şeye diyolar....nolur nolmaz kardeşim allah korusun bişey olur 4-5 gün hastanede kalmamız gerekir ben kimseye güvenemem kendimi garantiye almam lazım ben kılıfı hazırlıyım da minaresi olur ::)
afiyet olsun canım..ee artık biraz uyuma zamanı izindesin..Öykü gelince pek uyuyamıyacaksıniyiyiz tatlım napalım kahvaltı ediyoruz bi yandan öykümle beraber
anca uyandık
günaydın kızlar
bugün saat 11.30 gibi doktora gidiyorum.:)) oğluşumu göreceğim ondan sonra işte de son günüm. hihoyyyt bodruma gidiyorum tatil yapmaya geldikten sonrada arada sırada geleceim işe evde oğlumun odasını yapacağım cicilerini yıkayıp yerleştireceğim. hepiniz yaptınız bişiler sıra bize geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?