2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ayy biz size göre pek küccügüz 32 gelince nasıl olcem acep zira nasıl olcak bu dogum diye yavaştan yusuflanıyom gibi

aman tadını çıkar hıh 2 ay sonra onuda yapamayacaksın kaydirigubbakcemile3 ne zaman yattı kalktığı belli olmayan ne zaman ne için ağladığı belirsiz bebeğimiz geliyor bırak pc yi kocalarımızı bile gözümüz görmeyecek kaydirigubbakcemile

ay olsun ben yınede askımla ılgılenırımkaydirigubbakcemile3

ay dün akşam uyuya kalmışım ya bi rüya gördüm ödüm koptu, ya azraildi yada şeytan ama zor uyudum gece ayyy kocamda cumartesi gececi galiba yaaa delikafadulden

günaydın güzel annişler ve bebişleri..gece kızım hiç uyutmadı beni.sanki karnımı yırtıyor gibiydi..Ahlaya vahlaya sabahladım.huri ve hüzün gördüğünüz garip rüyaları anlatmışınız.ben de aynı öyle saçma sapan rüyalar görüyorum..bu ayda olurmuş öyle...

dun hastane cantalarımızın resımlerını cektım eklerım bırazdanalkisalkisalkis

çek çek bakalım

öyleymiş zaten rüyayı kale bile almıyorum ama işte etkileniyor insan

hüzün_yılı
valla doğum yapanlar bunları görse ay ne kadar çok şey koymuşsun hiç gerek yok derler ki benim çantam seninkinden az ama bana bile ay ne gerek var bu kadar çok şeye diyolar....nolur nolmaz kardeşim allah korusun bişey olur 4-5 gün hastanede kalmamız gerekir ben kimseye güvenemem kendimi garantiye almam lazım ben kılıfı hazırlıyım da minaresi olur ::)

günaydın kızlar

bugün saat 11.30 gibi doktora gidiyorum.:)) oğluşumu göreceğim ondan sonra işte de son günüm. hihoyyyt bodruma gidiyorum tatil yapmaya geldikten sonrada arada sırada geleceim işe evde oğlumun odasını yapacağım cicilerini yıkayıp yerleştireceğim. hepiniz yaptınız bişiler sıra bize geldi

hurıcım valla ne olur ne olmaz lazım olmayan kalsın cantada zararı yok nasılsa kaydirigubbakcemile5

canım ınsallah ıyı haberlerle gelırsın bende yarın gıdıcem ınsallah cok özledım çınarımı:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…