- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
günaydın canım hoşgeldin.doktordan iyi haberlerle dönersin inşaallah...günaydın kızlar
bugün saat 11.30 gibi doktora gidiyorum.:)) oğluşumu göreceğim ondan sonra işte de son günüm. hihoyyyt bodruma gidiyorum tatil yapmaya geldikten sonrada arada sırada geleceim işe evde oğlumun odasını yapacağım cicilerini yıkayıp yerleştireceğim. hepiniz yaptınız bişiler sıra bize geldi
günaydın kızlar . dün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş maşallahama kordonu hala boynundaymış kurtulamamış gevşek duruyo dedi doktor ama yinede canım sıkıldı geri kalan herşeyi iyiydi çok şükür. bugünde doktora gidicekler iyi haberlerle dönün iinş.
nurcum masallah kocaman olmus melegın ayyy bende yarın gıdıcem ınsallah benım oğlusumda baya kılo almıstır:asigim:
günaydın kızlar . Dün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş maşallahAma kordonu hala boynundaymış kurtulamamış gevşek duruyo dedi doktor ama yinede canım sıkıldı geri kalan herşeyi iyiydi çok şükür. Bugünde doktora gidicekler iyi haberlerle dönün iinş.
maşallah canım allah nazarlardan saklasın
kızlar işte çınarımın cicileri artık eksıklerımız bıttı söz verdıgım gıbı hepsını eklıyorum:1hug:a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/257603-canim-oglum-cinarin-cicileri.html
canım cicileriniz çok güzel güle güle giyersiniz inşallah
vatanına hoşgeldin canım istanbul dedin dedin kavuştun sonunda bak hadi gözün aydınkac gundur gırememıstım. malum artık turkıyedeyız:) dunyanın en gusel sehırlerınden ıstanbuldaa... cok mutluyum anneme babama kavustum. gercı kısa surelı esım yalnız kaldı bıraz buruguz ama olsun cok yakında o da yanımda olcak..
gecmısı henuz okuyabılmıs dıılım. cok fazla birikmis... ıns hepinız cok iyisinizidr kıslar... bizde bı problem yok. gercı ucak yolculugmuz cok keyiflı diildi ama sorunsuz gecırmıs olmamıza mutluyuz... hayırlı cumalar hepınızeee
maşallah kızına doğuma kadar inşallah kordonda çıkar orlardangünaydın kızlar . dün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş maşallahama kordonu hala boynundaymış kurtulamamış gevşek duruyo dedi doktor ama yinede canım sıkıldı geri kalan herşeyi iyiydi çok şükür. bugünde doktora gidicekler iyi haberlerle dönün iinş.
nurrr34 kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar . dün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş maşallah ama kordonu hala boynundaymış kurtulamamış gevşek duruyo dedi doktor ama yinede canım sıkıldı geri kalan herşeyi iyiydi çok şükür. bugünde doktora gidicekler iyi haberlerle dönün iinş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?