2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım cok tesekkur ederım ınsallah guzel haberlerle gelırsın:1hug:

günaydınnnnnnŞeniz

Bu güzel cuma gününde dilerim herkesin en büyük arzusu neyse o olurrrrr:Saruboceq:

Kuzucuklarımızı zamanında kucağımıza sağlıkla alırız inşallahhhh:Saruboceq:

Herkesin evinden huzur, sağlık ve mutluluk eksik olmaz inşallahhhh:Saruboceq:

şimdi geçmişe bi bakayım geliyorummmmkaydirigubbakcemile5

bi yandan da mama yiyorumcokacimcoook

günaydınnnnnn demetcımmmmmmm hoşgeldınnnŞeniz

senınde cuman mubarek olsun aminnnnnnn:Saruboceq::1hug:

Nurcum maşallah kızına çok güsel kilo almış sağlıkla gelsin inş. doktor kordonu sorun değil diyosa dert etme canımcım kareninde kızının boynunda dolanmıştı sanırım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş. canımcım

Hüzüncüm sanada hayırlı cumalar canım duaların kabul olsun inş.:)

tatlım sennde duaların kabul olsun bu gün inş:)

afiyet olsun canım..

Nurcum masallah tombul sosise 2500 kg olmuş baksana :) kordonda inş boynundan çıkar seninde için rahat eder böylelikle.

Aminnn Demetcim...
afiyet olsun gamyoncuiremsu

hoşbulduk ilsucum..:) tuana hanım nasıl ne zamndır denk gelemdik sennle..sırt agrıların ne alemde..?

nurr34 masallah bebegine canım..kordon bnm bebiştede var gaydinn dedii gibi..gevsek ve b kat olarak duruo.dert etme canım ama doguma yakın takibi yapılmalı dogum seklini belirleyebilio..:)saglıkla gelsin kuzucuklarımız inş..

cnm çok sağol amin inş hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

canım saoll iyi dileklerin için allah hepimize sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.kaydirigubbakcemile3

Nurcum masallah tombul sosise 2500 kg olmuş baksana :) kordonda inş boynundan çıkar seninde için rahat eder böylelikle.

nurr34 masallah bebegine canım..kordon bnm bebiştede var gaydinn dedii gibi..gevsek ve b kat olarak duruo.dert etme canım ama doguma yakın takibi yapılmalı dogum seklini belirleyebilio..:)saglıkla gelsin kuzucuklarımız inş..[/QUOTE]

çok sağolun kızlar . rahatsız ouyodur sıkıntı veriyodur yavru kuşuma diye üzülüyorum .

normal doğum çok istiyodum ama sanki doktorum kordon yüzünden sezeryana kaydırıcak diye korkuyorum

oh masallah tuana hanımın keyfi yernde belli :)..
artık iyice hssedersin popisini falan .sende 31 haftann icindesin artık ..,
sırt agrıları bendede devam yane..serra da tekme atcak yer arıo sabah uyandırıo saolsun:)yattıgım yerden kalkmak ancak b kişinn yardımı ile gercekleşebilio..olsun napalım annesi.katlancaz bu preenseslere.:)az kaldı yaa..bnm safak 40 gun bugun.

ay terler içindeyim kızımın cicilerinin resmini çekiyorum çok yoruldum birazdan koyarım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…