2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hayırlı cumalar herkese bu mubarek cuma saatinde inş hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız herkesin ne dileği varsada kabul olsun inşallah:Saruboceq:
hüzünyılı maşallahcanım çınarın giysilerine iyi günlerde giysin oğluşun
demetim hoşgeldin canımmm bu saatte ne maması inş öğle yemeğidir kahvaltı değildir yoksa geliyor oklavaklava:
bende bugün buzdolabının içini boşalttım herşeyini yıkadım şimdi birtek içini silip yerleştireceğim hiçde canım istemiyor ama aklımdan çıksın diye yavaş yavaş yapıyorum

teşekkürler canım valla çok güzel geçti bu adam her geçen gün biraz daha aşık ediyor kendine beniiii:asigim:
evde olmayınca giremedim tatlım ama yokluğumu hissetmene sevindimmmmŞeniz

kızım da çok iyi teyzesi salı yada çarşamba kontrolümüz var kızımla görüş günüm yanikaydirigubbakcemile3

huricim inşallah vaktinde ve sağlıla gelir bebişin çantanda da bi eksik yok maşallah güle güle kullanın canımkaydirigubbakcemile5

bak bakkkk süper bi gündü deseneeeekaydirigubbakcemile5
bende diyorum bu kız nerdeeee inşallah iyidirrrr:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
o tatil hatırası kızını da yerim yerrrrrcokacimcoookŞeniz

geçmiş olsun hüzüncüm benim pc ye de olmuştu ama lap top değil böyle bi kablo yanığı gibi koku geliyodu sonra pc kendiliğinden kapanıyodu meğerse fanı arızalanmış ve de anakartı yaktı yani pc gitti tekrardan ana kart aldık dünya masraf oldu falan filannnnn çok zorlama o yüzden hemen gösterin derim ben canıma.s

teşekkürler canım benimmmmŞeniz
gez bosver bakma sen bana anneciğinle olmanın tadını çıkarŞeniz
biz hep burdayızzzzkaydirigubbakcemile5

diloşşşşşşşşşşşşş gezenti seniiiiklava:

kızımızı yolda doğuracan bu gidişle ya da misafire çay verirken alttan pırt diye çıkacakkkdelikafadulden

bizi ihmal ediyorsun bakk çok fenaa bozuluyoruzzzzz:dilcikar::mymeka:

sehercim geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar tam hastalık havalarııı:teselli:
artık izinde boll boll dinlenirsin canımŞeniz

ayy hoşgeldin sılaaaaaadelikafadulden

gözün aydın tatlım bak gün sayıyordunnnn delikafadulden

demek ki neymişşşşşşşşşşşşşşş sayılı gün çabuk geçermişşşşşş:içelim:

inşallah kuzucuklarımızı da alıcaz sağlıkla kucaklarımızaaaaaaaaa:Saruboceq:

kızlarr güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahhhhhhhkaydirigubbakcemile5

amatistcim tatile kafandaki huzursuz edici olayları götürme emi canımmm evde bırak giderken veeeeee harika bir tatil geçir kuzucuğunla ve koncacınlaaaaaaŞeniz

tü tü tüü maşallahhh prensesineeeeeeeeŞeniz
nurrrrr bizde görcez mi o kadar olduğunu yaaaaa ayy çok heyecanlandım ciddi ciddi yakında doğcaklar inşallahhhhhdelikafadulden

o kordon içinde endişelenme tatlım 1 kere dolanması sorun yaratmıyormuş bebek için sıkma canını tatlımŞeniz

günaydınnnnnn demetcımmmmmmm hoşgeldınnnŞeniz

senınde cuman mubarek olsun aminnnnnnn:Saruboceq::1hug:

Hüzüncüm sanada hayırlı cumalar canım duaların kabul olsun inş.:)

tatlım sennde duaların kabul olsun bu gün inş:)

afiyet olsun canım..

Aminnn Demetcim...
afiyet olsun gamyoncuiremsu

canım saoll iyi dileklerin için allah hepimize sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canlarımmmŞeniz
hepimizin duaları kabul olur inşallah kızlarrrrŞeniz

Son düzenleme:

derinimmmmmmŞeniz

amin canım aminnnnnnnn:Saruboceq:

kahvaltı canım vurma banaaaaaa:tomato:

gece uyuyamadım hiç tatlım sabahı sabah ettim sol tarafım çok ağrıyor artık yatamıyorum zaten sağ yada sırt üstü mümkün değil yatamıyorum öyle gezindim durdummmsenağlama

sabah nasıl olduysa uyumusummmm o yüzden kahvaltııııcokacimcoookŞeniz

hüzüncüm çınarımızın giysileri harika canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş

demet ya ..kız bal akıo agzından walla..ne tatlı dillisin sen ole..eşin sana boşuna asık olmamış

benm az b utum kaldı onları da yapayım bugun . arada takılırım size..çok opuorum hepinizi :)

hüzüncüm çınarımızın giysileri harika canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş

cok tesekkıur ederım kızlar saglıkla gıydırmekte nasıp olur ınsallah:1hug:

iyiyiz canım ilayda hanımla uğraşıyoruz içerde hiç durmuyor teyzesi...
çileğimiz nasıl

demet ya ..kız bal akıo agzından walla..ne tatlı dillisin sen ole..eşin sana boşuna asık olmamış

benm az b utum kaldı onları da yapayım bugun . arada takılırım size..çok opuorum hepinizi :)

ayy durmasınlar valla nurcum "anne ben iyiyim merak etme" olarak algılıyorum ben o tekmeleriii:lepi:
yerim ben onların minicik ayaklarını yaaa:asigim:

karenimm o senin güzelliğin canım benim güzel bakınca güzel görünüyor işteeeeŞeniz
ayy neden bilmiyorum ama duygulandım şincik gözlerim dolduuuuu ne kaa sulu göz oldum ben yaaakaydirigubbakcemile
seviyorum sizi iyiki varsınız canımŞeniz
kolay gelsin benimde yeni toplandı çamaşırım gene birsürü ütü çıktıı:mymeka:

bende o işi geçen gün hallettim buzdolabımın fişini çektim az soğutmaya başlamıştı meğerse arkası donmuş:mymeka:
ay bende bi panik bozuldu sandım daha da yeni dolap içinde kar buz görünmeyince insan anlamıyor tebi:1closedeyes: meğerse özel bi bölmesi varmış arkasında ordaki devir daim yapan su donmuş allahtan o gün eridi bide güzel temizledik annemle yerleştirdik akşamda taktım fişini şeytan kulağına kurşun ilk günkü gibin olduu:sm_cool:

kolay gelsin canım valla zor ve ince iş biz şiş göbüşlere göre birazcık ağır kendine dikkat ettttttŞeniz

geliyor oklava çocuk açlıktan öldü içeride kızzzklava:ben bu sabah 6 da uyandığımda nasıl karnım zil çalıyordu ama o saattede yiyememki 930u bekledim artık neyse affettim gece uyuyamamışsın canımŞeniz

demet ve nur sağolun kızlar anien büyüyüp kilo alıyolar heyecan bastı yine az kaldı ya hepimize doğumumu çok merak ediyorum nasıl olucak süprizzzzz

kızlar bu takımı aldım özdilekten ipek gibi bir pikesi var ve ipek saten de çarşaf ve yastıkları:asigim:
kırmızı gibi çıkmış aba fuşya-beyaz çok severek aldım hemdeeeee düşündüğümden çok çokkkk ucuzzzzz:lepi:

sizce nasıllllhihoyyyt

canım çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan inş

güle güle kullan çok güzelmiş cnm kaça aldın nettenmi sipariş verdin

canım çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan inş

güle güle kullan çok güzelmiş cnm kaça aldın nettenmi sipariş verdin

teşekkür ederim kızlarr daha güzelleri sizin olsunnnnŞeniz

yok nurcum izmit özdilekten aldım anneler günü için indirimdeydiler.şanslıyım yani:teytey:

yataşta beğenmiştim oda pike çarşaf ve yastıklardan oluşuyordu 150 TL idi ben bunu 69 TL ye aldım valla süper oldu :lepi:

ya kızlar ben bu duvarlara yapıştırılan sticerlardan arıyorum nerden bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…