hoşbuldum canım iyiyim.bu aralar yoğunum okulda o yüzden pek giremiyorum..sen de pek gözükmedin bu ara topikte özledim seniŞeniz.evlilik yıldönümün nasıl geçti?ben ve kızım iyiyiz canım.senin prenses nasıl?
teşekkür ederim hepinize göbişlerimiz bazen bizi zorlasada böyle sergilemek çok hoş öyle değil mi :) şimdi hastane çantamın içini bi dökeyim ortaya bakalım.....
[
oh be uğraştım ama oldu....heralde eksik yoktur bir tek terlik eksik onuda hallederim bugün yarın...şimdi ocağa gidip bir yemek koyayım geleyim
selam kızlar..bugün 16 yıllık arkadasımla bulustuk onunla 2 ay arayla evlendik.aynı anda hamile kaldık ve ilk gebeliklerimiz malesef aynı hafta sonlanmıstı.simdi beni hamiş gordu ve o da aska geldi hazır tatile gidioken bebiş istiorum dio:)bnm bebek de tatil bebegi olmustu izmirden hatıra:)
gecmişi de okumadım sizler napıosunuz? umarım herkes iyidir..
herkese selam nasılsınız güzel hamişler:
laptopum bozuldu malesef sabahtan berı sınır oldum esım geldı bı ara bılgısayarcıya göturdu fanı bozulmus yanıyomus az kalsın nasıl farkedemedım anlamıyorum:1shok:
sımdılık ıdare edıcem aztık en kısa zamanada servıse yollıcak esım ınsallah ozamana kadar yıne sorun cıkarmaz
amannııınnn kacırmısım bugunku sohbeti..gobusler foraymıs yani nur ve gaydin melek...maşallahınızı hemen yapıştırıyorum
Demetcimmm.... stardustcıgıımın dedigi gibi annemlerin masallah geleni gideni eksik olmuo bazen uzak kalıyorum sizden ama osledim valla..prensesinn ve senn ii olmana sevndm tatlım..bnm kız da artık yer arıyo b tekme savuracak.-tatlicadiarzu-.Canım ayrıca Allah evliliginizin tadını her an daha da cok artırsın mutlu saglıklı ve huzurulu nice yıldonumlerinde sizlere omur versin sevdiklerinizle..a.s.
hosgeldin huzuncum..kaydirigubbakcemile5
selam kızlar bende geldim anneme gittim ödemeler vardı onları hallettim akşama kadarda annemde oturdum kaldım geldim bi yandan yemek yapıyorumm özledim hepinizi:1hug:
yarında yokumm halamın oğlu geldi asker mevlütü varmış oraya gidicemma.s
Günaydın hüzün yılı bugün en erkenci biz varız galiba.ışyerindeki son günüm artık izne ayrılıyorum ama bgün çok fenayım yaaa bir halsizlik yorgunluk var üzerimde anlatamam.Midem bulanıyor üşüttüm galiba kahvaltıda yapmak canım istemiyor üff külçe gibi yığıldım kaldım koltukta
kac gundur gırememıstım. malum artık turkıyedeyız:) dunyanın en gusel sehırlerınden ıstanbuldaa... cok mutluyum anneme babama kavustum. gercı kısa surelı esım yalnız kaldı bıraz buruguz ama olsun cok yakında o da yanımda olcak..
gecmısı henuz okuyabılmıs dıılım. cok fazla birikmis... ıns hepinız cok iyisinizidr kıslar... bizde bı problem yok. gercı ucak yolculugmuz cok keyiflı diildi ama sorunsuz gecırmıs olmamıza mutluyuz... hayırlı cumalar hepınızeee
günaydın kızlar
bugün saat 11.30 gibi doktora gidiyorum.:)) oğluşumu göreceğim ondan sonra işte de son günüm. hihoyyyt bodruma gidiyorum tatil yapmaya geldikten sonrada arada sırada geleceim işe evde oğlumun odasını yapacağım cicilerini yıkayıp yerleştireceğim. hepiniz yaptınız bişiler sıra bize geldi
Günaydın kıslar Hayırlı cumalar
Yarın bizim kontrolümüz var paşamı görücez inş. bakalım nasılmış neler yapıyomuş aklımda bir sürü sorularım var doktora soracağım gelince yazarım sizlerede kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar bugün 5 tede benim randevum var doktorm çalıştığım hastanede olacağımız için ancak nöbetten döndüken sonra yazabilirim size inşallah kızım kilo almıştır 3 hfta önce 1400 gramdı.hayırlısı bakalım.
hüzüncüm cicileriniz harika sağlıklı günlerde giymesi dileğiyle.
günaydın kızlar . dün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş maşallahama kordonu hala boynundaymış kurtulamamış gevşek duruyo dedi doktor ama yinede canım sıkıldı geri kalan herşeyi iyiydi çok şükür. bugünde doktora gidicekler iyi haberlerle dönün iinş.
günaydınnnnnn demetcımmmmmmm hoşgeldınnnŞeniz
senınde cuman mubarek olsun aminnnnnnn:Saruboceq::1hug:
Hüzüncüm sanada hayırlı cumalar canım duaların kabul olsun inş.:)
tatlım sennde duaların kabul olsun bu gün inş:)
afiyet olsun canım..
Aminnn Demetcim...
afiyet olsun gamyoncuiremsu
canım saoll iyi dileklerin için allah hepimize sağlıcakla kuzucuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş.kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar herkese bu mubarek cuma saatinde inş hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız herkesin ne dileği varsada kabul olsun inşallah:Saruboceq:
hüzünyılı maşallahcanım çınarın giysilerine iyi günlerde giysin oğluşun
demetim hoşgeldin canımmm bu saatte ne maması inş öğle yemeğidir kahvaltı değildir yoksa geliyor oklavaklava:
bende bugün buzdolabının içini boşalttım herşeyini yıkadım şimdi birtek içini silip yerleştireceğim hiçde canım istemiyor ama aklımdan çıksın diye yavaş yavaş yapıyorum
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım....
nurcum maşallah kuzucuğuna
hoşgeldin nurcumalkisalkisalkis
iyiyiz şükür sen ve fıstığın nasılsınız
hayırlı cumalar herkese bu mubarek cuma saatinde inş hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız herkesin ne dileği varsada kabul olsun inşallah:Saruboceq:
demetim hoşgeldin canımmm bu saatte ne maması inş öğle yemeğidir kahvaltı değildir yoksa geliyor oklavaklava:
bende bugün buzdolabının içini boşalttım herşeyini yıkadım şimdi birtek içini silip yerleştireceğim hiçde canım istemiyor ama aklımdan çıksın diye yavaş yavaş yapıyorum
hüzüncüm çınarımızın giysileri harika canım allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş
iyiyiz canım ilayda hanımla uğraşıyoruz içerde hiç durmuyor teyzesi...
çileğimiz nasıl
demet ya ..kız bal akıo agzından walla..ne tatlı dillisin sen ole..eşin sana boşuna asık olmamış
benm az b utum kaldı onları da yapayım bugun . arada takılırım size..çok opuorum hepinizi :)
derinimmmmmmŞeniz
amin canım aminnnnnnnn:Saruboceq:
kahvaltı canım vurma banaaaaaa:tomato:
gece uyuyamadım hiç tatlım sabahı sabah ettim sol tarafım çok ağrıyor artık yatamıyorum zaten sağ yada sırt üstü mümkün değil yatamıyorum öyle gezindim durdummmsenağlama
sabah nasıl olduysa uyumusummmm o yüzden kahvaltııııcokacimcoookŞeniz
kızlar bu takımı aldım özdilekten ipek gibi bir pikesi var ve ipek saten de çarşaf ve yastıkları:asigim:
kırmızı gibi çıkmış aba fuşya-beyaz çok severek aldım hemdeeeee düşündüğümden çok çokkkk ucuzzzzz:lepi:
sizce nasıllllhihoyyyt
kızlar bu takımı aldım özdilekten ipek gibi bir pikesi var ve ipek saten de çarşaf ve yastıkları:asigim:
kırmızı gibi çıkmış aba fuşya-beyaz çok severek aldım hemdeeeee düşündüğümden çok çokkkk ucuzzzzz:lepi:
sizce nasıllllhihoyyyt
canım çok güzelmiş güle güle sağlıklı günlerde kullan inş
güle güle kullan çok güzelmiş cnm kaça aldın nettenmi sipariş verdin
ya kızlar ben bu duvarlara yapıştırılan sticerlardan arıyorum nerden bulabilirim
koçtaşta vardı canım hemde çok çeşitleri vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?