2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

demetcim çok güzelmiş gerçekten de çok zevklisin arkadasım güle güle kullanın

nurcum koçtas ta bende görmüştüm, yada googla duvar sticker yazarsan modelleri falan çıkıyor .sipariş siteleri var

sağol canım bi bakayım bebişimin odasının duvararına yapacam

çok da güzel olurr:içelim:

bende yeni bir klozet takımı örüyorum inşallah doğuma kadar yetiştirebilirimmmfisfisfis

birde özdilekte bi havlu beğendim kızlar 13 90 dı fiyatı dümdüz havlunun uç kenarlarına renkli iplerle yuvarlaklar örmüş dikmişler başka hiçbi özelliği yoktu bende aynı havluların düzünden aldım renk renkde iplik aldım bi yandanda onlardan yapıyorum bitince gösteririm sizedekaydirigubbakcemile3 hemde yarı fiyatına çıkıyo:lepi:

arkadaş çaya çağırdı 3. katta nası çıkacaksammmm -tatlicadiarzu- erken gelebilirsem görüşürüz hepinizi öptümmmmmŞeniz

Demetcım Çok ballısın valla gerÇekten Çok uygun olmuŞ fıyatı gÜle gÜle kullan

nurcum koçtas ta bende görmüştüm, yada googla duvar sticker yazarsan modelleri falan çıkıyor .sipariş siteleri var

Demetcİm Çok ballısın valla gerÇekten Çok uygun olmuŞ fİyatı gÜle gÜle kullan

teşekkür ederim fıstıklar çok ballıyım demi hürremcimmmmsositososito ballı şişko patatisim bennnnsositososito:lepi: ikinizide öpüyorum kızlar Şeniz

bakj yaa şişko patatis deyince gene zuzum geldi aklıma offfffff bi yatcas kalkcas diyen zuzumuz bilenem yuk artıkın terkedildikkkkkkkkkksenağlamasenağlama

lululuuu zuzuuuuu:dilcikar:

ne hamarat hatunsun maşallah kocişin çok şanslı valla

teşekkürler canım yarın görümceme kartala gidecem orda büyük bi koçtaş vardı oray bakayım

selamlaaaaaaaarrrr hihoyyyt
h.sonu geldi bilem , çalışanlar saat sayıyor değil mi:))
ay alıştım ben izin-rapor vs. bir senedir yatmaya , seneye de ücretsiz izin almayı düşünüyorum , sonraki sene ilk zamanlar bayaaa zor gelecek çalışma hayatı :))))
biraz geçmişe göz atayım ben en iyisi yerimseniben

canım hoşgeldın kımsenın sesı cıkmıyo nedensekaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk hatta çok kötüyüm
bugün kontrole gittim dr. benim gayet ii oldugumu bebeğiminde gelişimin 2 hafta önde oldugunu we gayet iyi oldugunu söyledi sonra kalbine bakmaya başladı bebeğimin kalbinde ritim bozuklugu warmış ve ben yıkıldım hemen üniversite hastanesine gidin dedi bizde yarın izmire gidicez moralim çok bozuk çok kötüyüm ne olur dua edin kızlar bişey çıkmasın yanlış görmüş olsun ne olur dua edibn senağlama

yserez canım gönlünü ferah tutmaya çalış dua ederiz tabikide şuana kadar böyle bişiy fark edilmedimi canım sürekli kalp atışlarını dinletiyolar halbuki nasıl oldu bir anda:uhm:

starımmm ticker için çok teşekür ederim canımm gel bi öpemm Şeniz ayy ogluşumun adınıda yazmışsın Şeniz

rica ederim canım , beğendiğine sevidim Şeniz

ülkene hoşgeldin canım Şeniz
inşallah doğumdan sonra da 2009 temmuz anneleri buradaaaa gibi bir topkte devam edicez paylaşımlarımıza kaydirigubbakcemile5

benim de göbek deliği civarını zorluyor bu tosbaaaam yaaa benneyaptımki
bazen diyorum ki oradan mı çıkmayı düşünüyor yada dışarıyı mı görneye çalışıyor kaydirigubbakcemile3

çantanız hazırmış , ne güzelll , inşallah zamanı gelince kullanmak nasip olur canım .. çınarın dolabını götürseydin komple kaydirigubbakcemile3
şaka şaka , ne olur ne olmaz , tedbirli olmalı kaydirigubbakcemile5bu arada diğer linkteki cicilerinize de baktım , Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin ...

canım inşallah iyi haberler almışsındır dr.dan ..
ohhhh süper yaaaa hihoyyyt tatil iyigelecektir sana da oğluşuna da ...
ben de daha hazırlamadım bişii çanta namına , 30u görelim inşallah , haftaya hazırıycasss biz de delikafadulden

nurcum masallah kocaman olmus melegın ayyy bende yarın gıdıcem ınsallah benım oğlusumda baya kılo almıstır:asigim:

kızlar inşallah sağlıklı , üzel haberlerle dönersiniz kontrollernizden yerimseniben

maşşallah prensesineeee
inşallah kordonundan da kurtulur bir sonraki kontrole kadar .
ben de dr.umuza sorayım haftaya , bizim kordon ne alemde acaba :uhm:

canım duana aminnnnnnnn diyorum en içten :Saruboceq:
ike takımını çok beğendim, yi günlerde kullanın canım ..
ve be de istiyorummmmm delikafadulden
ay sen ne hamarat çoıktın başımıza yaaa , senn yaptığın , ördüğün şeyler müthiş gaza getiriyo beni , bilesin :roflol:

canım hoşgeldın kımsenın sesı cıkmıyo nedensekaydirigubbakcemile3

sağol canım , pek kmse de kalmamış , erkenden kaçışmılar sanırım ..
k.validem bende olduğu için çok sık girmiyorum , bazen oturma odasında uzanıyorum onun yanında , kahvaltı - sohbet - ara öğün - öğle yemeği derken en erken 3ü buluyor buraya gelmem ..
geçmişi takip etmeden de olmuyor , okuması da zaman alıyor biraz .. belki çoğu benim gibi yaptığından ve çalışıkları için iş yerlerinde sayfaları açık da olsa her an burada olamıyorlar haliyle yerimseniben

bu arada bunları yazıcam derken alarmını kurduğum telefonu kapatıp ilacımı 1 saat geç içtim , afffffffferin bana yane alkisalkisalkis :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…