- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
sağol canım bi bakayım bebişimin odasının duvararına yapacam
demetcim çok güzelmiş gerçekten de çok zevklisin arkadasım güle güle kullanın
nurcum koçtas ta bende görmüştüm, yada googla duvar sticker yazarsan modelleri falan çıkıyor .sipariş siteleri var
Demetcİm Çok ballısın valla gerÇekten Çok uygun olmuŞ fİyatı gÜle gÜle kullan
çok da güzel olurr:içelim:
bende yeni bir klozet takımı örüyorum inşallah doğuma kadar yetiştirebilirimmmfisfisfis
birde özdilekte bi havlu beğendim kızlar 13 90 dı fiyatı dümdüz havlunun uç kenarlarına renkli iplerle yuvarlaklar örmüş dikmişler başka hiçbi özelliği yoktu bende aynı havluların düzünden aldım renk renkde iplik aldım bi yandanda onlardan yapıyorum bitince gösteririm sizedekaydirigubbakcemile3 hemde yarı fiyatına çıkıyo:lepi:
arkadaş çaya çağırdı 3. katta nası çıkacaksammmm -tatlicadiarzu- erken gelebilirsem görüşürüz hepinizi öptümmmmmŞeniz
demetcim çok güzelmiş gerçekten de çok zevklisin arkadasım güle güle kullanın
nurcum koçtas ta bende görmüştüm, yada googla duvar sticker yazarsan modelleri falan çıkıyor .sipariş siteleri var
alçak dioş bugunde yok dogurana kadar gezmeye kararlı pes etmıcek bı turlukaydirigubbakcemile3
diloş gezerken doğuracak kesin
selamlaaaaaaaarrrr hihoyyyt
h.sonu geldi bilem , çalışanlar saat sayıyor değil mi:))
ay alıştım ben izin-rapor vs. bir senedir yatmaya , seneye de ücretsiz izin almayı düşünüyorum , sonraki sene ilk zamanlar bayaaa zor gelecek çalışma hayatı :))))
biraz geçmişe göz atayım ben en iyisi yerimseniben
starımmm ticker için çok teşekür ederim canımm gel bi öpemm Şeniz ayy ogluşumun adınıda yazmışsın Şeniz
kac gundur gırememıstım. malum artık turkıyedeyız:) dunyanın en gusel sehırlerınden ıstanbuldaa... cok mutluyum anneme babama kavustum. gercı kısa surelı esım yalnız kaldı bıraz buruguz ama olsun cok yakında o da yanımda olcak..
gecmısı henuz okuyabılmıs dıılım. cok fazla birikmis... ıns hepinız cok iyisinizidr kıslar... bizde bı problem yok. gercı ucak yolculugmuz cok keyiflı diildi ama sorunsuz gecırmıs olmamıza mutluyuz... hayırlı cumalar hepınızeee
evet canımm.. bıde zaten hep yazıyordum burda da ben hıc bı hazırlık yapmadım hepsını ıstanbule gelınceye bıraktım. sızler tum hazırlıkları bıtırdınız ben yenı baslıyorum desem yerı. gercı annane babanneler herseyı almıs nerdeyse amaa sıkılcak fırsat bulamayabılırdım de yanıkaydirigubbakcemile3
ama sızlerden haber alamayınca kotu oluyo durum. ole alısmısım kı sankı cok yakınen tanıyorum sızleri. allahım ıns hepımız hayırla saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı daa yıne gorusmeye devam edelım. burdan haberleselım ıns:asigim:
günaydın güzel annişler ve bebişleri..gece kızım hiç uyutmadı beni.sanki karnımı yırtıyor gibiydi..Ahlaya vahlaya sabahladım.huri ve hüzün gördüğünüz garip rüyaları anlatmışınız.ben de aynı öyle saçma sapan rüyalar görüyorum..bu ayda olurmuş öyle...
evet resımlerımızı ekledım kızlar bakabılırsınıza.s.
2009 temmuz hamişleri hastane çantanız hazırmı? - Sayfa 7 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
günaydın kızlar
bugün saat 11.30 gibi doktora gidiyorum.:)) oğluşumu göreceğim ondan sonra işte de son günüm. hihoyyyt bodruma gidiyorum tatil yapmaya geldikten sonrada arada sırada geleceim işe evde oğlumun odasını yapacağım cicilerini yıkayıp yerleştireceğim. hepiniz yaptınız bişiler sıra bize geldi
Günaydın kıslar Hayırlı cumalar
Yarın bizim kontrolümüz var paşamı görücez inş. bakalım nasılmış neler yapıyomuş aklımda bir sürü sorularım var doktora soracağım gelince yazarım sizlerede kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar bugün 5 tede benim randevum var doktorm çalıştığım hastanede olacağımız için ancak nöbetten döndüken sonra yazabilirim size inşallah kızım kilo almıştır 3 hfta önce 1400 gramdı.hayırlısı bakalım.
hüzüncüm cicileriniz harika sağlıklı günlerde giymesi dileğiyle.
nurcum masallah kocaman olmus melegın ayyy bende yarın gıdıcem ınsallah benım oğlusumda baya kılo almıstır:asigim:
günaydın kızlar . dün doktordaydım kızım 2,5 kilo olmuş maşallahama kordonu hala boynundaymış kurtulamamış gevşek duruyo dedi doktor ama yinede canım sıkıldı geri kalan herşeyi iyiydi çok şükür. bugünde doktora gidicekler iyi haberlerle dönün iinş.
günaydınnnnnnŞeniz
Bu güzel cuma gününde dilerim herkesin en büyük arzusu neyse o olurrrrr:Saruboceq:
Kuzucuklarımızı zamanında kucağımıza sağlıkla alırız inşallahhhh:Saruboceq:
Herkesin evinden huzur, sağlık ve mutluluk eksik olmaz inşallahhhh:Saruboceq:
şimdi geçmişe bi bakayım geliyorummmmkaydirigubbakcemile5
bi yandan da mama yiyorumcokacimcoook
kızlar bu takımı aldım özdilekten ipek gibi bir pikesi var ve ipek saten de çarşaf ve yastıkları:asigim:
kırmızı gibi çıkmış aba fuşya-beyaz çok severek aldım hemdeeeee düşündüğümden çok çokkkk ucuzzzzz:lepi:
sizce nasıllllhihoyyyt
çok da güzel olurr:içelim:
bende yeni bir klozet takımı örüyorum inşallah doğuma kadar yetiştirebilirimmmfisfisfis
birde özdilekte bi havlu beğendim kızlar 13 90 dı fiyatı dümdüz havlunun uç kenarlarına renkli iplerle yuvarlaklar örmüş dikmişler başka hiçbi özelliği yoktu bende aynı havluların düzünden aldım renk renkde iplik aldım bi yandanda onlardan yapıyorum bitince gösteririm sizedekaydirigubbakcemile3 hemde yarı fiyatına çıkıyo:lepi:
arkadaş çaya çağırdı 3. katta nası çıkacaksammmm -tatlicadiarzu- erken gelebilirsem görüşürüz hepinizi öptümmmmmŞeniz
canım hoşgeldın kımsenın sesı cıkmıyo nedensekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?