2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım hemen telas yapma yanlıs görmustur doktor sımdıye kadar bı sorun yoksa kötu bısey olmaz merak etme ınsallah bebısın gayet saglıklıdır tatlım:Saruboceq::teselli:

geldim kızlar yarın çok misafirim var ,annem başıma iş açtı birazcık hazırlanmam lazım bu akşam kocamla alış verişe gidicez girmeye çalışıcam kaydirigubbakcemile3

dualarımız seninle canım , inşallah İmirden hayırlı haberlele döneceksin memleketine ..Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun .. üzülmemeye çalış , stres ok kötü etkiliyor anne karnındaki bebekleri bililyorsun .. sağlıklı haberlerini dört gözle bekliycez canım .. yolunuz şimdiden açık olsun ...

sırf kötü haber almamak ıcın doktora gıtmek ıstemıyorum acıkcası:1closedeyes:

maalesef o bende de var , kizleirmden birinin gelişminin durduğunu öğrendiğimiz o 10. haftadan beri benneyaptımki ve malesefki hep öyle oldu .. her gitmemizde bir olumsuz şey duyar olduk dr.umuzdan , düşün o haftadan beri , hatta keselerin ikiye çıktığını öğrendiğimiz günden beri hep bi diken üstünde oturttu beni temkinli olmak adına ve ağzıı hayra açtığı nadir oldu .. halen bana 31i görelim sonra 34 bitecek , 37de gör bak serbestsin stdiğin yere git , istediğini yap diycem sana dedi en so ... halbuki aynı dr. daha 17. haftadayken ben " sen bi 37i gör , ben daha Allahtan bi şey istemiycem " demişti yüzüme Çok üzgünüm çoook
neyse , az kaldı .. inşallah bundan sonra duyacaklarımız daha iyi olur diyelim kaydirigubbakcemile5

ben çıkıyorum , arasımın karyolası için uyku seti bakıcam netten , bir de dönence ve oyun halısı .. babamız da alacak , işin en zevkli kısmını o yapacak yaaa , keşke gezip dolaşıp görüp beğendiğimi alabilsedim .. neyse artık buna da şükür yerimseniben

aynen bende de ılk bebegımden kaldı bu korku 7 aylık gıttıgımde kalp atılları yok dedıgınde şok gecırmıstım donup kalmıstım masada o gun bugun hastanelerden doktorlardan uzak durmaya calısırım hep
bana kalsa hıc gıtmıcem ama mecbur ıste dua edıyoruz bol bol ınsallah hepsı saglıklıdır elımızden baska bırsey gelmıyor cunkukaydirigubbakcemile5

görusuruz canım sımdıden hayırlı olsun oglusunun cıcılerı resımlerını beklıyoruz:1hug:

Yserezcım umarım dr un gÖrdÜĞÜ bır yanlıŞlıktır gÜzelım .ıÇınız rahat etsın baska yere de gÖrÜnÜn.

Canımmm sakın üzülme nolurrrr, benim arkadasıma bebeginin beyni ile ilgili bi sürü problem cıkarıp ki bu istanbulun en iyi doktorlarından biri, aldırması icin %50 şans verdiler 24.haftasında, bebicik dogdu topalak gibi ve cok saglıklı beyninde de bi problem yok. Emin ol senin bebişinde de cıkmıcak yanlıs gordu büyük ihtimal kaldı ki cnm diyelimki allahım esirgesin ama cıktı onda dahi metanetli olmalısın benim en az bu problemi yasayan 3-4 arkadasım var ve bu onların ne gelişiminde nede yaşama en az bizim kadar saglıklı devam etmelerinde bi engel diil, allahım ikinisi de korusun ve güsel haberler getirin bizeee :teselli:

geçmiş olsun canım içini ferah tut inşaallah yanlış görmüştür doktorun.dualarımız senin ve bebeğin için:Saruboceq:

sağolun destekleriniz için kızlar 15 gün önce 4 boyutlu usgye girdim ozman yoktu inşallah yanlış görmüştür dr

yserez canım üzülme stres daha çok etkiler bebeğini rahat ol eminimki bişey çıkmayacak şimdiden hayırlı yolculuklar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…