selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk hatta çok kötüyüm
bugün kontrole gittim dr. benim gayet ii oldugumu bebeğiminde gelişimin 2 hafta önde oldugunu we gayet iyi oldugunu söyledi sonra kalbine bakmaya başladı bebeğimin kalbinde ritim bozuklugu warmış ve ben yıkıldım hemen üniversite hastanesine gidin dedi bizde yarın izmire gidicez moralim çok bozuk çok kötüyüm ne olur dua edin kızlar bişey çıkmasın yanlış görmüş olsun ne olur dua edibn senağlama
stardust sen şuan raporlumusun yoksa çalışmıyomusun memurmusun canımcım
bugün kontrole gittim dr. benim gayet ii oldugumu bebeğiminde gelişimin 2 hafta önde oldugunu we gayet iyi oldugunu söyledi sonra kalbine bakmaya başladı bebeğimin kalbinde ritim bozuklugu warmış ve ben yıkıldım hemen üniversite hastanesine gidin dedi bizde yarın izmire gidicez moralim çok bozuk çok kötüyüm ne olur dua edin kızlar bişey çıkmasın yanlış görmüş olsun ne olur dua edibn senağlama
rica ederim canım , beğendiğine sevidim Şeniz
çantanız hazırmış , ne güzelll , inşallah zamanı gelince kullanmak nasip olur canım .. çınarın dolabını götürseydin komple kaydirigubbakcemile3
şaka şaka , ne olur ne olmaz , tedbirli olmalı kaydirigubbakcemile5bu arada diğer linkteki cicilerinize de baktım , Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin ...
kaydirigubbakcemile3 amin canım cok tesekkur ederım ne olur ne olmaz dıye koydum ıste:1hug:
geldim kızlar yarın çok misafirim var ,annem başıma iş açtı birazcık hazırlanmam lazım bu akşam kocamla alış verişe gidicez girmeye çalışıcam kaydirigubbakcemile3
sırf kötü haber almamak ıcın doktora gıtmek ıstemıyorum acıkcası:1closedeyes:
maalesef o bende de var , kizleirmden birinin gelişminin durduğunu öğrendiğimiz o 10. haftadan beri benneyaptımki ve malesefki hep öyle oldu .. her gitmemizde bir olumsuz şey duyar olduk dr.umuzdan , düşün o haftadan beri , hatta keselerin ikiye çıktığını öğrendiğimiz günden beri hep bi diken üstünde oturttu beni temkinli olmak adına ve ağzıı hayra açtığı nadir oldu .. halen bana 31i görelim sonra 34 bitecek , 37de gör bak serbestsin stdiğin yere git , istediğini yap diycem sana dedi en so ... halbuki aynı dr. daha 17. haftadayken ben " sen bi 37i gör , ben daha Allahtan bi şey istemiycem " demişti yüzüme Çok üzgünüm çoook
neyse , az kaldı .. inşallah bundan sonra duyacaklarımız daha iyi olur diyelim kaydirigubbakcemile5
ben çıkıyorum , arasımın karyolası için uyku seti bakıcam netten , bir de dönence ve oyun halısı .. babamız da alacak , işin en zevkli kısmını o yapacak yaaa , keşke gezip dolaşıp görüp beğendiğimi alabilsedim .. neyse artık buna da şükür yerimseniben
kızlar bi uyumuşum 3 saat
geçmiş olsun canım içini ferah tut inşaallah yanlış görmüştür doktorun.dualarımız senin ve bebeğin için:Saruboceq:selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk hatta çok kötüyüm
masallah canım uyuya uyuya bebışı buyutuyosun ne guzelkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?