2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canımcım yanlışmı gördü acaba ya çünkü hiç bişiyi yoktu bir anda çıkması ilginç umarım yoktur yarınmı gidiysunuz şimdi

amin canım inşallah güzel haberlerle dönerim

Derinimmm ya bi görüşemedik senle, simdi de tam iş çıkışı haftamı bitirdimmmm uçarakkkk ceylan gibi sekerek evime gitcem insallah kaydirigubbakcemile3 Pazartesi görüşelimmm artık valla soğutmadannnn kuzucummmm

canımcım yanlışmı gördü acaba ya çünkü hiç bişiyi yoktu bir anda çıkması ilginç umarım yoktur yarınmı gidiysunuz şimdi
yarın sabah gidicez canım 9da giricem muayeneye ya 9 mayısta 4 boyutlu usg ye girdim bişi çıkmadı anlamadım 10 günde nasıl böyle bişey oldu

canım ne olur stres yapıp kendini de bebişi de üzme doktor yanlış görmüştür canım benimde suyumda azalma var demişlerdi test yapıldı diğer doktor hiç bir şey yok dedi

selam kızlarr ben geldimm daha doğurmadım merak etmeyinn nerde doğuracağımıda bilmiyorum bu gezmeyel ya sokakta ya oturmada ya evde ya merdivelerde anca eve girdimmmdelikafaduldendelikafadulden

nurr34 maşallah canım bebişinee güzel beslemişsin kuzuyuu yerim ben onuucokacimcoook

yserez canım bebişin inşallah sağlıklı doğacak bir çok bebişte bu ortaya çıkıyo sakın kendini üzme bebişide etkileme moralini yüksek tut:teselli:

görusuruz canım sımdıden hayırlı olsun oglusunun cıcılerı resımlerını beklıyoruz:1hug:

alalım da bir omndan sonra ben yatak hapsinden çıkınca eklerim resimleri , içerde hayat zor biliyo mısun , temiz çorap , fanila getiren de yok kaydirigubbakcemile3.
ya aslında bissürü şey almıştım taaa kıştan beri , bi türlü ekleyememiştim , üşengeçlkten :))) hepsini bir eklerim ben d bir başlığa en olmadı yerimseniben

kızlar bi uyumuşum 3 saat

maşşşallah nurcum , akşam naapıcan , uyuyabiliyor musun geceleri böyle gündüz uyuynca ???
benim dün gece bir kaçtı uykum , 3 gibiydi herhalde yatığımda ve 6 gibi uyandım -uyudum derken 7,30da kalktım , daha da yatmadım uyuyamam gece diye .. ilginçtir uykum da gelmedi :uhm:

ya birde istersen benim doktorumada başvurabilirsin. dokuz eylül üniversitesinde prof kendisi.istersen telefonlarını da veririm canım.problemli gebelikler üzerine ihtisası var kendisinin.

hoşgeldin canım , nasıl geçti dr. kontrolünüz ???

hoşgeldin canım
bak biliyosun başına gelcekleri , peşin yazmışsın dimiee :))))
ya diloş ne diicem , kıs sen diil miydin pembemsi suyu gelen ?? dr.un az kır bacaaanı da evde otur demedi mi ? bak zorluyosun şansını tatlım yaaa :1hug:

diloşşşşşşşşşşşş nıhayet geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
ama ben cıkıcam bırazdan esım gelıcekÇok üzgünüm çoook

daha gelmez eşinn :) bugün cuma trafik çokk bende yemek yapmadımm yapamıcamda öçok yoruldum kahvaltı türü felan atışrırırız artık zaten ben aç değilim sağ olsun halalaımm tıka basa yedirdiler banalaelaelaelaelae

hoş bulduk tatlımm vallahi öyle dedi ama can çıkmayınca huy çıkarmı allaha emanett yine dikkatli geziyorum ama ne yapalım az zman kalkdı eve tıkılcaz zatiinaniknanik

sen nasılsınn tatlımmŞeniz paşamız nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…