Canımmm sakın üzülme nolurrrr, benim arkadasıma bebeginin beyni ile ilgili bi sürü problem cıkarıp ki bu istanbulun en iyi doktorlarından biri, aldırması icin %50 şans verdiler 24.haftasında, bebicik dogdu topalak gibi ve cok saglıklı beyninde de bi problem yok. Emin ol senin bebişinde de cıkmıcak yanlıs gordu büyük ihtimal kaldı ki cnm diyelimki allahım esirgesin ama cıktı onda dahi metanetli olmalısın benim en az bu problemi yasayan 3-4 arkadasım var ve bu onların ne gelişiminde nede yaşama en az bizim kadar saglıklı devam etmelerinde bi engel diil, allahım ikinisi de korusun ve güsel haberler getirin bizeee :teselli:
yarın sabah gidicez canım 9da giricem muayeneye ya 9 mayısta 4 boyutlu usg ye girdim bişi çıkmadı anlamadım 10 günde nasıl böyle bişey olducanımcım yanlışmı gördü acaba ya çünkü hiç bişiyi yoktu bir anda çıkması ilginç umarım yoktur yarınmı gidiysunuz şimdi
inşallah senağlamacanım hemen telas yapma yanlıs görmustur doktor sımdıye kadar bı sorun yoksa kötu bısey olmaz merak etme ınsallah bebısın gayet saglıklıdır tatlım:Saruboceq::teselli:
inşallah senağlama
inşallah canım bişey çıkmaz senağlamayserez canım üzülme stres daha çok etkiler bebeğini rahat ol eminimki bişey çıkmayacak şimdiden hayırlı yolculuklar sana
inşallah canım bişey çıkmaz senağlama
inşallah canım yanlış görmüştür sakin olmak elde değil 6 sattr gözümün yaşı kurumadı bir türlü çok kötymysarez çok üzüldüm canım.umarım yanlış teşhisdir.lütfen sakin ol olurmu
yserez kullanıcısından alıntı
selam kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk hatta çok kötüyüm
bugün kontrole gittim dr. Benim gayet ii oldugumu bebeğiminde gelişimin 2 hafta önde oldugunu we gayet iyi oldugunu söyledi sonra kalbine bakmaya başladı bebeğimin kalbinde ritim bozuklugu warmış ve ben yıkıldım hemen üniversite hastanesine gidin dedi bizde yarın izmire gidicez moralim çok bozuk çok kötüyüm ne olur dua edin kızlar bişey çıkmasın yanlış görmüş olsun ne olur dua edibn
canım ne olur stres yapıp kendini de bebişi de üzme doktor yanlış görmüştür canım benimde suyumda azalma var demişlerdi test yapıldı diğer doktor hiç bir şey yok dedi
selam kızlarr ben geldimm daha doğurmadım merak etmeyinn nerde doğuracağımıda bilmiyorum bu gezmeyel ya sokakta ya oturmada ya evde ya merdivelerde anca eve girdimmmdelikafaduldendelikafadulden
nurr34 maşallah canım bebişinee güzel beslemişsin kuzuyuu yerim ben onuucokacimcoook
sağol cnm ay bi doğsun sağlıkla heryerini ısırıcam
görusuruz canım sımdıden hayırlı olsun oglusunun cıcılerı resımlerını beklıyoruz:1hug:
kızlar bi uyumuşum 3 saat
ya birde istersen benim doktorumada başvurabilirsin. dokuz eylül üniversitesinde prof kendisi.istersen telefonlarını da veririm canım.problemli gebelikler üzerine ihtisası var kendisinin.
selam kızlarr ben geldimm daha doğurmadım merak etmeyinn nerde doğuracağımıda bilmiyorum bu gezmeyel ya sokakta ya oturmada ya evde ya merdivelerde anca eve girdimmmdelikafaduldendelikafadulden
nurr34 maşallah canım bebişinee güzel beslemişsin kuzuyuu yerim ben onuucokacimcoook
yserez canım bebişin inşallah sağlıklı doğacak bir çok bebişte bu ortaya çıkıyo sakın kendini üzme bebişide etkileme moralini yüksek tut:teselli:
diloşşşşşşşşşşşş nıhayet geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnŞeniz
ama ben cıkıcam bırazdan esım gelıcekÇok üzgünüm çoook
sağol cnm ay bi doğsun sağlıkla heryerini ısırıcam
ısırılmazmı tatlımm ben dıştan yemeye başladım daha doğmadan eşimde diyo çocuğu dışardanda olsa mıncıklıyosunndelikafadulden
hoşgeldin canım
bak biliyoun başına gelcekleri , peşin yazmışsın dimiee :))))
ya diloş ne diicem , ıs sen diil miydin pembemi suyu gelen ?? dr.un az kır bacaaanı da evde otur demedi mi ? bak zorluyosun şansını tatlım yaaa :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?