kızlar hepınız hosgeldınız :1hug:
ecetuba84, nnuris, nur_84+, star_dust piştt ordamısınızzzz kıslarrr...
yalnızsan yolıyım sana hemen vişne suyu:) aş ermek iyidr ya dünde yanımda hep yiyeceklerden konuştular şiştim artık patladım sabahtan beri yiyeceklerden konuşuyorsunuz yeter ama yaaaa dedim dumur oldular delikafaduldenvişne suyu arkadasmız nickini görünce canım cok fena vişne suyu cektı.kaydirigubbakcemile3
benim aşerme hic gecmedı kıslar doguma kadarda gecmeyecek sanırım.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
valla heralde bu aralar kardeş kardeş olduğumuzdan dolayıdır galiba daha bi çekici geliyo pislik alkisalkisalkisslm kızlar evet burdayım huricim geçmişi okuyordum. seninle aynı durumdayım biliyor musun? son günlerde eşime bi düşkünlük anlatamam. hiç ayrı kalmaya tahammülüm yok. sürekli ilgi bekliyorum.
niye kimse bırsey yazmıyor herkes bakıp kacıyor sanırım.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2
iyigeceler melekcim...
37.haftaya kadar çalışabilir raporu heyet raporumu olacak yoksa altında doktorun imzası kaşesi falan olan sıradan bir belgemi bilen varmı?
ya kızlar msjları okuduğumda görüyorum da bebişler pek bi hareketliymiş, anneleri uyutmayacak hatta canlarını acıtacak kadar. benim oğluşum pek bi sakin. hareketlerini bile zor hissediyorum. dr ultrasonda baktığında normal diyor ama bu yazılanları okuyunca endişeleniyorum. 32deyiz biz de.hiç öyle güçlü bi şekilde hissettirmedi varlığını. ha bi de hıçkırdığından bahsetmişsiniz. onu falan nasıl anlıyorsunuz?
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?