2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

vişne suyu arkadasmız nickini görünce canım cok fena vişne suyu cektı.kaydirigubbakcemile3
benim aşerme hic gecmedı kıslar doguma kadarda gecmeyecek sanırım.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ecetuba84, nnuris, nur_84+, star_dust piştt ordamısınızzzz kıslarrr...

slm kızlar evet burdayım huricim geçmişi okuyordum. seninle aynı durumdayım biliyor musun? son günlerde eşime bi düşkünlük anlatamam. hiç ayrı kalmaya tahammülüm yok. sürekli ilgi bekliyorum.

niye kimse bırsey yazmıyor herkes bakıp kacıyor sanırım.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

vişne suyu arkadasmız nickini görünce canım cok fena vişne suyu cektı.kaydirigubbakcemile3
benim aşerme hic gecmedı kıslar doguma kadarda gecmeyecek sanırım.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
yalnızsan yolıyım sana hemen vişne suyu:) aş ermek iyidr ya dünde yanımda hep yiyeceklerden konuştular şiştim artık patladım sabahtan beri yiyeceklerden konuşuyorsunuz yeter ama yaaaa dedim dumur oldular delikafadulden

slm kızlar evet burdayım huricim geçmişi okuyordum. seninle aynı durumdayım biliyor musun? son günlerde eşime bi düşkünlük anlatamam. hiç ayrı kalmaya tahammülüm yok. sürekli ilgi bekliyorum.
valla heralde bu aralar kardeş kardeş olduğumuzdan dolayıdır galiba daha bi çekici geliyo pislik alkisalkisalkis

niye kimse bırsey yazmıyor herkes bakıp kacıyor sanırım.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2

yok buraya yazıyorum sonra forumda ek besinler yeni doğum yapanlar falan onları okuyorum aradfa bakıyoru buraya ek besinlere 4. aydan başlanıyor ya ne yediriliyor onları inceliyorum cokacimcoook

huricim iyi yapıyorsun dıger baslıkları dolasarak.
bebişler dogunca cok fazla vaktımız olmayacak cünkü.

kesinlikle forum çok geniş her telden bilgi var herşey var burası tenhayken o konulara takılıyorum fazla bilgi göz çıkarmaz değil mi

ya kızlar msjları okuduğumda görüyorum da bebişler pek bi hareketliymiş, anneleri uyutmayacak hatta canlarını acıtacak kadar. benim oğluşum pek bi sakin. hareketlerini bile zor hissediyorum. dr ultrasonda baktığında normal diyor ama bu yazılanları okuyunca endişeleniyorum. 32deyiz biz de.hiç öyle güçlü bi şekilde hissettirmedi varlığını. ha bi de hıçkırdığından bahsetmişsiniz. onu falan nasıl anlıyorsunuz?

iyigeceler melekcim...
37.haftaya kadar çalışabilir raporu heyet raporumu olacak yoksa altında doktorun imzası kaşesi falan olan sıradan bir belgemi bilen varmı?

demresu sanırım sadece drunun verdiği bir belge. benim de bu hafta almam lazım ama kesin bi bilgim yok. öğrenince beni de bilgilendirirsen sevinirim.

bu hareketler her zaman olmuyor canım genellikle uzandığımızda dinlendiğimizde oluyor bütün gün tepişmiyolar tabiki arada bizimkilerde sakinleşiyor bizde diyoruız bugün benimki hiç oynamadı diye :) sende hareketli yerinde duramıyorsan hep uzan dinlen yat onunla konuş o zaman oda sana tepki verir.hele ki doktor normal diyorsa sakın ha içini karartma bazı bebekler biraz tembel,sakin olabiliyor....
bende 7 ayına kadar hareketlerini zor hissediyordum şu 3-4 haftadır keyfini çıkarıyorum her bebiş bir olmuyor...
hıçkırığını bende çözemiyordum zaten 2 kere hıçkırdı...karnın hafif vuruşlarla aşağı yukarı oynuyor,ritmik bir şekilde kalp atışı gibi ama kalp atışı değil çünkü bebeğin kalbi hızlı atıyor hıçkırık daha seyrek yavaş oluyor...yani karnın hopladığı zaman peş peşe bilki hıçkırıyor...zira bebeklerin kalbi o kadar yavaş atmaz....bazıları hıçkırdığınıda hissediyorum diyor ama bende o yok çünkü ben 21 kilo aldım o kadar yağdan hareketlerini hissetmem bile iyi yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok saol canım ya inanılmaz rahatlattın beni, cahillik işte. meğer bebişim bu sabah hıçkırarak uyandırmış annesini:1hug: yalnız çok almışsın. kilo benim en korkulu rüyam. geçmişim çok kötü olduğu için hamilelik beni bu anlamda çok korkutuyordu.61le kaldım, şuan 72yim. ama şuan herşeyden önemllisi bebişlerimizin sağlığı tabiki.sen kaçsın?

ben 66 kg la hamile kaldım geçen hafta pazar günü 87 idim...şu an kaç oldum bilmiyorum,kafayada takmıyorum,neden takmadığımıda bilmiyorum manyadım hiç umrumda değil hatta aynaya baktığımda kendimi çok güzel hissediyorum eşimde söylüyor doğurunca 6 ay emzirmekle geçer ya alırsın ya verirsin sonra spora gidersin daha hızlı verirsin yeterki kızımız iyi olsun ...belkide onun bu sözleri beni çok rahatlattığı için canım ne isterse azına ne gelirse yiyiyorum çok keyifli oluyor ömrü hayatımda böyle birşey yapamayacağım şimdi bir sebebimiz var....:CüvCüv:.

demresu canım aktarma raporu diyorlar çalışmaya devam edebilir diye onu dr un sekreteri yazıyor dr da imzalıyor birde başhekim imzası lazım bukadar onun fotokopisini işyerinin personel özlük işlerine bırakıyorsun. ben 37 ye kadar dayanamıyıcam diye 35 e kadar aldım oluyormuş sgk yı arayıp sormuştum.olur dediler.bu haftam son artık.

takma bencede huriş eşinde sende rahatsız olmuyorsan takma ilk hamilelikte olurmuş böyle kilolar ve daha çabuk verilirmiş.sende 2.de dikkat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…