2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

sende dersanede doğurucan ha kaydirigubbakcemile3

ben hep burdayım kıs mahallede gelin çıkıyorda benim kocişkomda uyuyordu hem geline bakıyom hemde camları kapadım kocişkom korna sesine uyanmasın diye hehehehe neyse gitti gelin açtım cam kapı geldim ....kaydirigubbakcemile2

doğum öykülerini okuyorum hepsinde ağlıyorum manyadım ben bugün ya doğurmak istiyorum artıkın ya :jeyyar:

gözlerim şişti ama bugün kimse yok bende bol bol doğum hikayelerini okuyup ağlayacağım karar verdim bugün kızımla duygusal anlar yaşıyoruzzz kaydirigubbakcemile3

kikoleyim slm hemşeriymişiz antalyanın neresindensin ben alanyadayım.ama antalyayada sık gidip geliyoruz.eşimin açıköğretim sınavları için
slm canım ben karadenizliyim aslen .eşimin işi gereği burdayız.konyaaltına bağlı illaki bilirsin burayı.bende antalyalı tekim diyodum bizde çiftlendik ne güzel
slm kızlar

kikoleyim testlerin temiz çıkmış sevindim gözün aydın
teşekkür ederim canım

bebişinin ve senin iyi olmana sevindim canım inşallah eşininde bebişininde şafakları birbir biter

maşallah öykü hanıma.meraklanma kordon için zaten kordon dolanması normal doğumlar için bi tehlike sen zaten sezeryan istiyodun ölede olacakmış baksana

doğum öykülerini okuyorum hepsinde ağlıyorum manyadım ben bugün ya doğurmak istiyorum artıkın ya :jeyyar:

bende dün okudum ay bi tuhaf oldum gözlerim doldu doldu sildim oysa benim bu ikinci ama gene duygulanıyo insan

aşırı bir sıcak var çatlıyorum şimdi pazardan geldim herkez denize giriyor arabasına atlayan bebeğini alan denize giriyor ne yapayım 11 sene çok girdim denize bu senede evde oturayım

ya ben bu gecede uyuyamadım .inanmıcaksınız sabah 9 da uyudum onuda zoru zoruna e malum 10 dada bizimkiler kalktılar biri anne anne der biri hadi der ay anlatamadımda derdimi neyse öle böle derken 12 de kalktım ama şimdi çok kötüyüm
uyursam gece gene uyuyamam diye korkuyom öf yaaaa

aşırı bir sıcak var çatlıyorum şimdi pazardan geldim herkez denize giriyor arabasına atlayan bebeğini alan denize giriyor ne yapayım 11 sene çok girdim denize bu senede evde oturayım

e sende gir şekerim bi zararı olmazki zaten yüzmekte hamilelikte çok öneriliyo bi riskli durumun yoksa hiç durma derim valla

kikoleyim canım risk yok ama ben korkarım 12 senede bulmuşum yavrumu mikrop kaparım ayağım kayar nemelazım bu senede oturayım artık

sizde dadandınız galiba forumun başka bölümlerine arada burayada bakın yahu :)

yok huricim ben bi taraftan temizlik yapıyorum bi taraftan da ara ara sayfaya takılıyorum. e sen de üzme kızını bu kadar, ferahlamaya çalış. bugünlük bu kadar hikaye yeter, başka alanlara takıl yapacak başka bi şeyin yoksa:dance:

bazen duygusallık iyi oluyor ferahlıyon bi yük kalkıyor üstünden hem okudukça aslında rahatlıyorum doğuma hazırlıyorum kendimi inanın gözümde hiç büyümüyor...Allahım inşallah istediğim gibi bir doğum olur çarşamba günü muayneye gidiyorum bakalım doktorum ne diyecek gel 38. hafta gel :)

kikoleyim canım risk yok ama ben korkarım 12 senede bulmuşum yavrumu mikrop kaparım ayağım kayar nemelazım bu senede oturayım artık

eh napalım haklısın galiba bu senede girmeyiver madem seneye bol bol acısını çıkarırsın kızınla onuda bindirirsin ördek simite ikinizde çıpır çıpır yüzersiniz inşallah

ne yalan söyleyim ben doğumdan çok korkuyorum, sezeryan düşünüyorum bu yüzden. 38 dediğine göre sen de sezeryan olacaksın heralde. tam bir hafta var aramızda. allahım hepimizi kolaylıkla kurtarıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

cık ben sezeryan düşünmüyorum aksine normal düşünüyorum kafamda çok farklı planlarım var allahım nasip ederse onu uygulayacağım....:Saruboceq::Saruboceq:
38.haftada normal doğuma elverişli olup olmadığımın kontorlü yapılacak yani 38.den önce çatımın normale uyup uymadığı anlaşılmıyormuş...eğer normal doğurabilirsin herşey normal sağlıklı kilosu falan filan herşeyi yerinde ise suni sancı ile normal doğum talebinde bulunacağım ....aynı sezeryana gider gibi akşam saatinde gidicem hastaneye sabaha kadar suni sancıyı çekip 4cm açılmada epidurali taktırıp doğurmak istiyorum....belki hayal kuruyorum bilmiyorum ama olmaz diye bişey olmaz..CADIARZU.yok illa zamanını bekleyeceksin ne zaman sancın gelirse o zaman derlerse artık sancımın eşim yanımdayken akşam 11 gibi falan gelmesi için dua edeceğim :)

tek istediğim bişey var :doğumumda yanımda eşimden başka kimseyi istemiyorum,kimseye haber vermeyi düşünmüyoruz,ikimiz gidip ,ikimiz doğurup,bebek kucağımızda odaya geldiğimizde annemlere kayınvalidemlere haber vermeyi düşünüyoruz..kaydirigubbakcemile5:1hug:..umarımda öyle olur bunu zaman gösterecek kızlar...

kızlar ne sorucam ben ya hep unutuyorum
BÜYÜK HARFLERLE SORAYIM DA ES GEÇMESıN KıMSE :)
ŞıMDı BU BEBEK MEVLÜTÜ NASIL OLUYOR ,NE ZAMAN OKUTULUYOR,40 I ÇIKARKEN Mı,40 I ÇIKMADAN DOĞUNCA MI,40 INDAN SONRA MI ?
SORMA SEBEBıM EĞER KIZIM 10 TEMMUZDA DOĞARSA 40 ÇIKTIĞININ ERTESı GÜNÜ RAMAZAN BAŞLIYOR VE BENıM MEVLÜT RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRAYA KALIYOR......O YÜZDEN SORUYORUM....BıRDE MEVLÜT NASIL OKUNUYOR NE ıKRAM EDıLıYOR NELER YAPILIYOR.V.S.

öncelikle allah gönlüne göre versin. mevlüde gelince bi bilgim yok, bu kısımla genelde büyükler ilgilendiği için. ama duyduğuma göre kimi 40ından sonra, kimi 40ından önce, kimi tam 40ında yapıyor. makbulü nedir bilmiyorum. ikramlar da heralde yöreye, adetlere, kişiye göre farklılık gösterir diye düşünüyorum. yine bu sitede bununla iligili formlar görmüştüm. burdan araştır istersen.

hahaha bizde büyükler sadece yeme işiyle ilgilenirler canım yapmaya pek karışmazlar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…