2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ben kaçıyorum kızlar biraz uzanayım siz gezmeye devam akşam görüşücem ben sizinle gezginciler sizzziii

günaydın canım nasılsın?

canım gunaydın hosgeldın cok tesekkur ederım yalnız bıraz zor olucak ama artık bıtırsek ıyı olucak...

evet herkez gunaydın deyıp kacmıs :1closedeyes:

iyiyim Allaha şükür ve hoşbuldum demek için biraz geç kalmışım sanırım

hosbulduk hüzüncüm.
doktor kontrollerınız kac güne bir düştü kıslar?
bizim bu cumaya kontrolumuz var ona göre yola cıkıcaz.insallah birseyckler cıkmaz.:Saruboceq:

benim hala 15te bir , son birkaç kontroldür 10 ünde 1 gidiyordum sanırım bir süre daha 15te 1 gidicem .. senin nasıl ???

nnuriscim kalp atışı gibi küçük pıt pıtlar hisediyorsun ritmik bir şekilde , saysan 20-30u buluyor bu vuruşlar bazen .. ciğerlerini çalıştırıyormuş bu hıçkırık ..

kikoşcum aynı sendrom bende de oldu , direndim , uyumadım .. inan farketmedi , o gece uyuduğum uyku saat olarak bir gece öncekinden pek farklı sayılmazdı benneyaptımki

aaaa hala burda kimsecikler yok inanmıyorum size yoksa bu güneşte bu sıcakta sokaklardamısınız sizdelikafadulden

slm huricim mevlit işi nirişin dediği gibi değişebiliyor ama en erken zamanda yapmakta fayda var ben kızımda yapmamaıştım ev de kuran okunması iyi olur yapmakta fayda var ben istanbulluym orda doğdum büyüdüm ve biz mevlütte tavuk pilav veya et pilav işkram ederiz arkasından tatluuu ama bazı yörelerde pide flnda yaptırılıyo veya gün gibi kurupasta tatlı slaata fşn gibi de olabiliyor yakınındaki büyükler ayarlar genelde bunu sen zaten başa çıkamazsın hem bebek hem misafir zor olur . doğsunlarda k. annen varsa veya annen fln ayarlar bizde öle ilgilenen olmamışrı senağlamao yüzden malesef olamamıştı inş. oğluşuma yapalilirim

herkese merhaba gecmısı okuyamadım ınsallah herkez ıyıdır
bızde gezmeye gıttık esımle taksımeyuruyus yaptım sutyen aldım kendıme ama kucuk gedı sınır oldum degıstırıcem
mıdem cok fena onun harıcınde kasılmalarım var malesef hatta kasıklarım cok agrıyodu du aldım az önce ıyı gldı bıraz uzanıyorum sımdı

ya kızlar negüzel maç başladı şimdi bütün kızlar dökülür dedim ama yoksunuz gene
sizdemi maç izliyonuzzzzdelikafadulden

yok yok bugün bişey var bu sitede allahım ya herkes geliyor hani yoksunuz diyor kaçıyor ben tek başıma konuşup duruyorum burda benimkocam yok bu gece ben hep burdayım anacığımmmmm

ya huri kk dasın belli ama sayfayıda açık tutsana ben mesela bizim sayfayı öle açık bırakıp googleden tekrar kk ya giriyom ordan gezip duruyom
hüzün kız gene noldu anacım sizde bi rahat dursanıza.

ya ben bişeyi merak ettim şimdi bu haftalarda herkes diyoki hareketleri çok yavaşladı korkuyom diyolar
tıbbende bakıldığında bu haftalarda artık hareketleri kısıtlanır ve duyulmaması normal
ama benimki daha bi çoğaldı anam bu çocuk hiç durmuyo ya
şimdi bende tam tersi endişelendim
kısıtlanması gerekirken buna noluyo şimdiki acaba:1shok:

canım bende de öyle hareketler tam hız devam ediyor.biraz çelimsiz olduğundan sanırım bebeğim:ecrin_bebek:

bendede tam gaz devam ediyor oturunca aşağı aşağı vuruyor ,sola dönüyom sola sağa dönüyom sağa vuruyo heheh...
hüzün noldu gene kızım ya :)

selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:

kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.

tatlımm canım yaa üzüldüm şimdi ama sen yinede kendini salma istiratini yap ilaçlarını düzenli kullan 36 haftaya kadar sık dişini en azından inşallah herşey yoluna girer canım bol bol yat uzan proteğin ağırlıklı beslen bebişin güçlensin erken doğuma karşı dirençli olurr:teselli:

canım benim kızda değişiyoo bi bakıyorum çok hareketli bi bakıyorum durgun herhalde duruş pozizyonlarıdan dolayıı düzensizleşiyo hereketler:bbo:

hepınızden dua beklıyorum arkadaslarr... kızım saglıkla sıhhatele vaktınde dogsun ıns...

çok geçmiş olsun canım bebeğinin maşallahı var ama baksana oda çok sabırsızlanmış
sen şimdi yoldan geldin tempoluydun bide kocişini özledinya stres yapmışsındır inlenince inşallah herşey yoluna girer canım:teselli:

hepınızden dua beklıyorum arkadaslarr... kızım saglıkla sıhhatele vaktınde dogsun ıns...

sılacığım üzme kendini diyelim ki doktor bebeğinin gelişimi geriliyor kilosu 1 kg yada sakat v.s. gibi şeyler çıksaydı delikafadulden yada 30 hafta değilde 27-28 haftalık olsaydındelikafadulden en kötü ihtimallere göre senin sadece erken doğum RİSKİN var sadece risk yat dinlen sadece tuvalet ihtiyacın için kalk....cuma günü git bak göreceksin yoluna girmiş olacak bir çok şey bol bol süt iç bebeğin biraz daha büyüsün,kilosu haftası artık dünyaya ayak uyduracak,yaşayabilecek durumda üzme canını...en fazla bir kaç gün küvezde kalır ama o birkaç gün sonra bebeğin kollarında gayet sağlıklı olur....
umarım onada gerek kalmaz,doktorun sözünü dinle yorma kendini hatta yerinden bile kıpırdama herşey güzel olacak dualarım seninle üzme canım yeni nesil bebişlerimiz böyle malesef erkenciler doğan bebişlere baksana hepsi erkenci alkisalkisalkis streste tetikler lütfen sıkma canını....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…