- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
günaydın canım nasılsın?
canım gunaydın hosgeldın cok tesekkur ederım yalnız bıraz zor olucak ama artık bıtırsek ıyı olucak...
evet herkez gunaydın deyıp kacmıs :1closedeyes:
hosbulduk hüzüncüm.
doktor kontrollerınız kac güne bir düştü kıslar?
bizim bu cumaya kontrolumuz var ona göre yola cıkıcaz.insallah birseyckler cıkmaz.:Saruboceq:
ya kızlar msjları okuduğumda görüyorum da bebişler pek bi hareketliymiş, anneleri uyutmayacak hatta canlarını acıtacak kadar. benim oğluşum pek bi sakin. hareketlerini bile zor hissediyorum. dr ultrasonda baktığında normal diyor ama bu yazılanları okuyunca endişeleniyorum. 32deyiz biz de.hiç öyle güçlü bi şekilde hissettirmedi varlığını. ha bi de hıçkırdığından bahsetmişsiniz. onu falan nasıl anlıyorsunuz?
ya ben bu gecede uyuyamadım .inanmıcaksınız sabah 9 da uyudum onuda zoru zoruna e malum 10 dada bizimkiler kalktılar biri anne anne der biri hadi der ay anlatamadımda derdimi neyse öle böle derken 12 de kalktım ama şimdi çok kötüyüm
uyursam gece gene uyuyamam diye korkuyom öf yaaaa
slm huricim mevlit işi nirişin dediği gibi değişebiliyor ama en erken zamanda yapmakta fayda var ben kızımda yapmamaıştım ev de kuran okunması iyi olur yapmakta fayda var ben istanbulluym orda doğdum büyüdüm ve biz mevlütte tavuk pilav veya et pilav işkram ederiz arkasından tatluuu ama bazı yörelerde pide flnda yaptırılıyo veya gün gibi kurupasta tatlı slaata fşn gibi de olabiliyor yakınındaki büyükler ayarlar genelde bunu sen zaten başa çıkamazsın hem bebek hem misafir zor olur . doğsunlarda k. annen varsa veya annen fln ayarlar bizde öle ilgilenen olmamışrı senağlamao yüzden malesef olamamıştı inş. oğluşuma yapalilirimkızlar ne sorucam ben ya hep unutuyorum
BÜYÜK HARFLERLE SORAYIM DA ES GEÇMESİN KİMSE :)
ŞİMDİ BU BEBEK MEVLÜTÜ NASIL OLUYOR ,NE ZAMAN OKUTULUYOR,40 I ÇIKARKEN Mİ,40 I ÇIKMADAN DOĞUNCA MI,40 INDAN SONRA MI ?
SORMA SEBEBİM EĞER KIZIM 10 TEMMUZDA DOĞARSA 40 ÇIKTIĞININ ERTESİ GÜNÜ RAMAZAN BAŞLIYOR VE BENİM MEVLÜT RAMAZAN BAYRAMINDAN SONRAYA KALIYOR......O YÜZDEN SORUYORUM....BİRDE MEVLÜT NASIL OKUNUYOR NE İKRAM EDİLİYOR NELER YAPILIYOR.V.S.
selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.
ya ben bişeyi merak ettim şimdi bu haftalarda herkes diyoki hareketleri çok yavaşladı korkuyom diyolar
tıbbende bakıldığında bu haftalarda artık hareketleri kısıtlanır ve duyulmaması normal
ama benimki daha bi çoğaldı anam bu çocuk hiç durmuyo ya
şimdi bende tam tersi endişelendim
kısıtlanması gerekirken buna noluyo şimdiki acaba:1shok:
selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.
hepınızden dua beklıyorum arkadaslarr... kızım saglıkla sıhhatele vaktınde dogsun ıns...
hepınızden dua beklıyorum arkadaslarr... kızım saglıkla sıhhatele vaktınde dogsun ıns...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?