tatlımm canım yaa üzüldüm şimdi ama sen yinede kendini salma istiratini yap ilaçlarını düzenli kullan 36 haftaya kadar sık dişini en azından inşallah herşey yoluna girer canım bol bol yat uzan proteğin ağırlıklı beslen bebişin güçlensin erken doğuma karşı dirençli olurr:teselli:
çok geçmiş olsun canım bebeğinin maşallahı var ama baksana oda çok sabırsızlanmış
sen şimdi yoldan geldin tempoluydun bide kocişini özledinya stres yapmışsındır inlenince inşallah herşey yoluna girer canım:teselli:
sılacığım üzme kendini diyelim ki doktor bebeğinin gelişimi geriliyor kilosu 1 kg yada sakat v.s. gibi şeyler çıksaydı delikafadulden yada 30 hafta değilde 27-28 haftalık olsaydındelikafadulden en kötü ihtimallere göre senin sadece erken doğum RİSKİN var sadece risk yat dinlen sadece tuvalet ihtiyacın için kalk....cuma günü git bak göreceksin yoluna girmiş olacak bir çok şey bol bol süt iç bebeğin biraz daha büyüsün,kilosu haftası artık dünyaya ayak uyduracak,yaşayabilecek durumda üzme canını...en fazla bir kaç gün küvezde kalır ama o birkaç gün sonra bebeğin kollarında gayet sağlıklı olur....
umarım onada gerek kalmaz,doktorun sözünü dinle yorma kendini hatta yerinden bile kıpırdama herşey güzel olacak dualarım seninle üzme canım yeni nesil bebişlerimiz böyle malesef erkenciler doğan bebişlere baksana hepsi erkenci alkisalkisalkis streste tetikler lütfen sıkma canını....
selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.
canım geçmiş olsun canını sıkma.sen doktorun dediklerine dikkat et..her şey yoluna girer.Beyaz meleğin de öyle olmuştu..hastanede yattı bir süre bebek tekrar yukarı çıktı..sen istirat edince seninki deçıkar yukarı.sıkma canını biliyorsun herşeyin başı stres...selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
kızım 40 cm. ve 1 kılo 750 gr. gayet normal bu anlamdaa. ancak dogum kanalına yerlestırmıs kafasını. cok cok asagılarda dedı doktor. servısk uzunluguna bakmam lazım dedı. o da baya kısalmıs. sora nst ye bagladı. dusensız kesık kesık ama rahımde hareketlenme var dedı. yanı tum bunlar erken dogum belırtılerı malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ve benım bebegım daha cok kucuk.. henuz 30+3 uz..
alttan muayene etmem lazım dedı acılma var mı dıe. baktı acılmam yok hamd olsun. ancak cok yumusamıs dedı... nıdılat verdı bana. gunde 4 kere kullancam ıns.
bır hafta kesın yatak ıstırahatı verdı. hıc bı yere kıpırdamak yok. cuma gunu tekrar gorucek benı. eger degısme yoksa serum tedavısı belkıde yatırırıs hastaneye dedı.
selam kıslar bıs geldık... ıyı haberlerle donmedık pek doktorumuzdann... cok uzgunumm saatlerdır aglıyorum...:çok üzgünüm:
canım çok geçmiş olsun dinlenrsin ve ilacınıda alırsın düüzelir sen sadece moralini yüksek tut canım
canım geçmiş olsun canını sıkma.sen doktorun dediklerine dikkat et..her şey yoluna girer.Beyaz meleğin de öyle olmuştu..hastanede yattı bir süre bebek tekrar yukarı çıktı..sen istirat edince seninki deçıkar yukarı.sıkma canını biliyorsun herşeyin başı stres...
canım kendini üzüp de daha fazla sıkıntı yapma. sen bebeğin için elinden geleni yap. bak göreceksin o da annesinin onun için yaptıklarını fark edecek ve dünyaya zamanında gelmek için çaba sarf edecektir. doktorunun söylediklerini yapmayı ihmal etme ve mutlaka dinlen.her şey güzel olacak bebeklerimiz için.
slm kızlar
sılacım üzme kendini dinlen bol bol doktorun dediklerini yap cnm inş zamanında gelir bebişin
günaydınn hüzün hoş geldin canımm nasılsın rahatsızdın iyimisim şimdi kasılman felan geçtimi:teselli:
Günaydın cici annişler...
Sağlık durumu iyi olmayanlara Geçmiş olsun...
Çalışan Pazartesi sendromu yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin...
Bebekleriniizn hareketleri ve sağlık durmumu umarım normaldir...
42 gün sonra kollarımda Deniizm :)
GÜNAYDIN CİCİ ANNELER
BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM BAŞKASINA DİĞER DOKTORUN SÖLEDİKLERİ DOĞRUMU DİYE TEYİT ETMEYE ÇOK MORELİM BOZULDU BEBEĞİMİN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GİDERSE İYİ DEDİ DOKTOR YOKSA KENDİ GELİR YADA BİZ ALIRIZ DEDİ BAKIRKÖY DOĞUM EVİNE SEVK ETTİ ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDİ senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?