2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

cok cok tesekkur ederım arkadaslar.. gusel dileklerınız ıcın.. bana moral verdınız ınanın. ıyıkı varsınız...:1hug:

canım çok geçmiş olsun dinlenrsin ve ilacınıda alırsın düüzelir sen sadece moralini yüksek tut canım

canım geçmiş olsun canını sıkma.sen doktorun dediklerine dikkat et..her şey yoluna girer.Beyaz meleğin de öyle olmuştu..hastanede yattı bir süre bebek tekrar yukarı çıktı..sen istirat edince seninki deçıkar yukarı.sıkma canını biliyorsun herşeyin başı stres...

canım kendini üzüp de daha fazla sıkıntı yapma. sen bebeğin için elinden geleni yap. bak göreceksin o da annesinin onun için yaptıklarını fark edecek ve dünyaya zamanında gelmek için çaba sarf edecektir. doktorunun söylediklerini yapmayı ihmal etme ve mutlaka dinlen.her şey güzel olacak bebeklerimiz için.

bugün çok yoruldum eksiklerimi tamamladım marketten alıcaklarımı aldım . uyku seti aldım çilekten ama çileğin yatağını beğenmedim istikbalin daha güzel geldi ordan aldım siz nasıl yatak aldınız kızlar

canım çok geçmiş olsun dinlenrsin ve ilacınıda alırsın düüzelir sen sadece moralini yüksek tut canım

slm kızlar

sılacım üzme kendini dinlen bol bol doktorun dediklerini yap cnm inş zamanında gelir bebişin

allah razı olsun kıslar.. duanızdan eksık etmeyın...senağlama

Günaydın cici annişler...
Sağlık durumu iyi olmayanlara Geçmiş olsun...
Çalışan Pazartesi sendromu yaşayan arkadaşlara Allah kolaylık versin...
Bebekleriniizn hareketleri ve sağlık durmumu umarım normaldir...
42 gün sonra kollarımda Deniizm :)

bende cumartesi eminönüne gidemedim kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü sersem gibiydim kalabalığa girmeye gözüm almadı doktoru aradım 4 kadar gelebilirsin arada bakarım dedi bende gittim kızımı gördüm yüzünüde gördüm çok şekerdi maşallah kocaman olmuş çok şaşırdımm:asigim:herşeyi iyi dedi haziranın 10 na doğru tekrar gel dedi gittiğimde sezaryan için gün vercek:1rolleyes:

GÜNAYDIN CıCı ANNELER
BEN CUMARTESı DOKTORA GıTTıM BAŞKASINA DıĞER DOKTORUN SÖLEDıKLERı DOĞRUMU DıYE TEYıT ETMEYE ÇOK MORELıM BOZULDU BEBEĞıMıN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GıDERSE ıYı DEDı DOKTOR YOKSA KENDı GELıR YADA BıZ ALIRIZ DEDı BAKIRKÖY DOĞUM EVıNE SEVK ETTı ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDı senağlama

canım geçmiş olsun inşallah bebişin dayanacak moralini bozma yat dinlen bol bol su iç işe yarar inşallahh:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…