gunaydın gusel temmuz anneleri... nasılsınız bakalım?
günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inş
GÜNAYDIN CıCı ANNELER
BEN CUMARTESı DOKTORA GıTTıM BAŞKASINA DıĞER DOKTORUN SÖLEDıKLERı DOĞRUMU DıYE TEYıT ETMEYE ÇOK MORELıM BOZULDU BEBEĞıMıN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GıDERSE ıYı DEDı DOKTOR YOKSA KENDı GELıR YADA BıZ ALIRIZ DEDı BAKIRKÖY DOĞUM EVıNE SEVK ETTı ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDı senağlama
gunaydın gusel temmuz anneleri... nasılsınız bakalım?
canım aman cok dıkkat et.. sora benım gıbı yatarsın allah korusun.. yorma kendını..dun cok yoruldum heralde dılos ondan kasılmam cok oldu henu yenı kalkım gectı heralde
bırazdan kahvaltı yapıcam cok acıktım bu aralar nedense hıcbısey yıyemıyorum
masallah kızına canım... ayy senın baya az kaldı.. ne buyuk heyecan...bende cumartesi eminönüne gidemedim kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü sersem gibiydim kalabalığa girmeye gözüm almadı doktoru aradım 4 kadar gelebilirsin arada bakarım dedi bende gittim kızımı gördüm yüzünüde gördüm çok şekerdi maşallah kocaman olmuş çok şaşırdımm:asigim:herşeyi iyi dedi haziranın 10 na doğru tekrar gel dedi gittiğimde sezaryan için gün vercek:1rolleyes:
canım bol sıvı tuket.. ıns saglıkla tamamlarsın. uzme kendını.. vaktınde gelsın tum bebısler ıns...GÜNAYDIN CİCİ ANNELER
BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM BAŞKASINA DİĞER DOKTORUN SÖLEDİKLERİ DOĞRUMU DİYE TEYİT ETMEYE ÇOK MORELİM BOZULDU BEBEĞİMİN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GİDERSE İYİ DEDİ DOKTOR YOKSA KENDİ GELİR YADA BİZ ALIRIZ DEDİ BAKIRKÖY DOĞUM EVİNE SEVK ETTİ ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDİ senağlama
bende cumartesi eminönüne gidemedim kahvaltıdan sonra tansiyonum düştü sersem gibiydim kalabalığa girmeye gözüm almadı doktoru aradım 4 kadar gelebilirsin arada bakarım dedi bende gittim kızımı gördüm yüzünüde gördüm çok şekerdi maşallah kocaman olmuş çok şaşırdımm:asigim:herşeyi iyi dedi haziranın 10 na doğru tekrar gel dedi gittiğimde sezaryan için gün vercek:1rolleyes:
hosbulduk canımm.. yok malesef zaten bıkac gundur uykusuzluk vardı. dun tavan yaptı...:1closedeyes:hoş geldin sılacım uyumadınmı kızz sen gece 2ye kadar burdaymışsın bide erkenden kalktın-tatlicadiarzu-
dılos pazar gunu benımde tansıyonuma bısey oldu evde bısey yapmadık
cıktık taksıme gıttık yuruyus yaptık bıraz sonra eve geldık....
canım aman cok dıkkat et.. sora benım gıbı yatarsın allah korusun.. yorma kendını..
masallah kızına canım... ayy senın baya az kaldı.. ne buyuk heyecan...
canım bol sıvı tuket.. ıns saglıkla tamamlarsın. uzme kendını.. vaktınde gelsın tum bebısler ıns...
dılos masallah kızına bende bu cumartesı gıdıcem bakalım ınsallah hersey yolundadır:Saruboceq:
teşekkür ederim kızlar doktora sordum bol su içmem düzeltirmi dedim su içme ile alakası yok dedi
10 Mayıs Pazar günü olan fotoğrafımız...
10 Mayıs Pazar günü olan fotoğrafımız...
Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?