2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir inş

gunaydın gusel temmuz anneleri... nasılsınız bakalım?

gunaydın kızlar hosgeldınıza.s.
jasmıncım merak etme 36.haftaya kadar dayanır melegın zaten surda ne kaldıkı:1hug:

dun cok yoruldum heralde dılos ondan kasılmam cok oldu henu yenı kalkım gectı heralde
bırazdan kahvaltı yapıcam cok acıktım bu aralar nedense hıcbısey yıyemıyorum
canım aman cok dıkkat et.. sora benım gıbı yatarsın allah korusun.. yorma kendını..
masallah kızına canım... ayy senın baya az kaldı.. ne buyuk heyecan...
canım bol sıvı tuket.. ıns saglıkla tamamlarsın. uzme kendını.. vaktınde gelsın tum bebısler ıns...

dılos masallah kızına bende bu cumartesı gıdıcem bakalım ınsallah hersey yolundadır:Saruboceq:

dılos pazar gunu benımde tansıyonuma bısey oldu evde bısey yapmadık
cıktık taksıme gıttık yuruyus yaptık bıraz sonra eve geldık....

sıcaklardan oluyo canım bi iniyo bi çıkıyo bide aç bekleyemeye gelemiyorum bişeyler atıştırcam 2,5 saatte bir acıkıyorum ben-tatlicadiarzu- bu kız obur yaptı benikaydirigubbakcemile3

az kaldı canım 1 ay var çok şükür bu günlere geldik:asigim:

kızlar doğuma az kaldı heyecan ve doğum korkusu iyice başladı sizinde aynı korku var mı düşünüyorum da 6 hafta sonra oğlumu kucağıma alacağım ALLAH'ın izniyle hepimiz alırız inş

Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...

canımm gunaydınn.. ıns vaktınde gelır senın bebısındee.. bak hem buyuk bı artın var.. gelısımı onden gıdıyo masallahh.. bende ıyı besleneyım bundan sora...

maşallah canım bebişinee sonuçta sağlığı yerinde önemli olan o daha iyi seni bekletmicek kuzucuk önden gidiyo sağlıklı gelsin kuzucuğun doktorun iğne yapmasıda iyi olmauş ne olur ne olmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…