2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Öylede kızlar yinede insanda bir korku oluyo, sekerim düşük, beslenme derseniz inanın ekstra bir sey yedigim yok bol bol dondurma dısında, nası bu kadar oldu bende anlamadımmm saglıgı cok sükür allahıma cok iyi 32+3 ken ben o 34+1 haftalık bebekler kadar gelişmiş, artık hayırlısı olsun hepimiz icin ama sanırım ben artık temmuz annesi olamıcammm, allah hepimizi bir nefeste kurtarıp güzel yavrularımıza kavustursunnnn :Saruboceq:

canım üzülme eminim bebeğin zamanında gelir. benim bebeğim de 3 hafta önden gidiyor dedi.ama benim doktorum erken doğabilir demedi. bu gidişimde ben de sorayım. ama eminim ki sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alacağız hepimiz.

canım ben 32+0 da gittim doktora 35 haftalık çıktı bebeğim. çok kafana takma bunları

Yok burcucumm oyle fazla takmam ben bliyosunnn en azından üzüntü yaratmam ama sona yaklastıkca iste ister istemez bir gerginlik, heyecan korku oluyo, doktorum banada sadece boyle bir ihtimal oldugunu soyledi, cunku bebegin gelisimi de cok onemliymis gelişimini tamamlayan cıkmaya calısıyomus, soyle düşün dedi her bebek aynı zamanda dogardı, sat daha onemli olsaydı kimi 35 te kimi 42 de doguyo.. Sendede ufakta olsa vardır bi ihtimal cnm sen yinede bütün planlarını buna gore yap bence, cunku ne olcaı belli olmas sonucta erken dogmaları saglıksız oldukları anlamına gelmiyo, tam tersi zaten gelişmiş gününü doldurmuş ki cıkıyo kendince velettt kaydirigubbakcemile3

amınn cnm ıns.. benımkı de 30+4 ama gelısımı 31+4 .. tekl sevındıren yanı bu.. en az 40 gun daha dogmassa sanırım sora rısklı olmazsenağlama

Kızlar günaydınn. Zuzucum bende c.tesi doktora gittim benimde bebğimin gelişimi 10 gün önde çıktı ve doğum tarihim öne alınacak ona göre artık bende haftada bir gidicem. Benim oğluşumda 2.500 kilo olmuş..

zuzucum masallah kızına kocaman olmuş yaw..
testlerin normal çıktıysa hiç dert etme canım ,demekki yediğin herşey yarıyor annesi ..

Sılacığım açılman yoksa tedirgin olma .dr un verdiği o nidilatı kullan erken doğumlarda çok iyi geliyormuş diye duydum o ilaca .inş zamanlıca gelir kızın.

canım maşallah bebişinee aramızda 3 gün var ama doktorum bana önde gidiyo felan demedi hiç bende cumartesi gittim 34+1 çıktı usg de 2500 kilo boy 47 cm çıktı ayy bendemi erken doğurucam :1shok: bana haziranın 10 kadar gel gün vericem dedi sadece o günde yine usg giricem ona göre gün verecekCADIARZU

ılsucummm su içsem yarar bana zaten kaydirigubbakcemile3 bende tombulmusum bebekken bana benzicek kuzucum galiba, bi resmi var eklicem bilastan gerci gobek kordonu gelmiş yüzüne cok net diil ama bakalım tanıcakmısınızzzz -tatlicadiarzu-

Meneksecim sılacımmm teşekkür ederim kızlar allahım cidden güc versin bize, bende hayatım boyu belirsizlikten nefret ederim su tarih diyebilse biri inanılmaz rahatlarım ama iste cok mucize bi olay kimse bisi diyemiyo bu sefer basla gerilmeye -tatlicadiarzu-

günaydınlar.

ay maşallah bebişlere ya önden önden gidiyolar hep benimkide öyle 10 gün önde ama doktor bu doğum tarihini etkilemez dedi

Kızlar bis temmuz derken hepimiz haziranda dökülces pıtır pıtır valla yaz bebekleri acele ediyolarrrr kaydirigubbakcemile2

haklısın. ben bu hafta içinde her şeyini tamamlamayı planlıyorum. annem de geldi her şeyi o yapıyor zaten. ama benim de şöyle bir derdim var: 27 haziranda sınavım var. benim için çok önemli. bütün yıl hem iş hem kurs yoğun bir tempo içerisindeydim bu sınav için. ama bebeğimin de o zamanlarda gelme ihtimali çok yüksek. benim de stres nedenim bu. bunu düşünmekten doğum korkusunu bile yaşayamıyorum. umarım oğlum bekler de annesi sınavına girer:1closedeyes:

GÜnaydın herkese
geÇmıŞı okuyamıyoprum.
Hatta artık yazamayacaĞımda galıba sıze.
Patronun oĞlu geldı.
ıŞ ÖĞretıyorum.masada her dakıka beraber olacaĞız.
Vakıt bulrusam gırer bakar selam verırım.
Kendınzıe Çok ıyı bakın.
GÖrÜŞmek Üzere.

kolay gelsin canım arada yaz bizeeŞeniz

cnm bende o zamana doğururrum diye başvurmadım kps sınavına çok riskli günler bizim için bide tuvalet sorunu yüzünden cesaret edemedim 10 dk da bir girdiğim için ama yinede inş girer çıkarsın sınavına öyle doğar

Sılacığım açılman yoksa tedirgin olma .dr un verdiği o nidilatı kullan erken doğumlarda çok iyi geliyormuş diye duydum o ilaca .inş zamanlıca gelir kızın.

cok sukur acılmam yok ılsucum.. bakalım alıyorum ılacı 6 saatte bır. ıns sifa olur...duandan eksık etmee:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…