Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
Öylede kızlar yinede insanda bir korku oluyo, sekerim düşük, beslenme derseniz inanın ekstra bir sey yedigim yok bol bol dondurma dısında, nası bu kadar oldu bende anlamadımmm saglıgı cok sükür allahıma cok iyi 32+3 ken ben o 34+1 haftalık bebekler kadar gelişmiş, artık hayırlısı olsun hepimiz icin ama sanırım ben artık temmuz annesi olamıcammm, allah hepimizi bir nefeste kurtarıp güzel yavrularımıza kavustursunnnn :Saruboceq:
Öylede kızlar yinede insanda bir korku oluyo, sekerim düşük, beslenme derseniz inanın ekstra bir sey yedigim yok bol bol dondurma dısında, nası bu kadar oldu bende anlamadımmm saglıgı cok sükür allahıma cok iyi 32+3 ken ben o 34+1 haftalık bebekler kadar gelişmiş, artık hayırlısı olsun hepimiz icin ama sanırım ben artık temmuz annesi olamıcammm, allah hepimizi bir nefeste kurtarıp güzel yavrularımıza kavustursunnnn :Saruboceq:
Kızlar günaydınn. Zuzucum bende c.tesi doktora gittim benimde bebğimin gelişimi 10 gün önde çıktı ve doğum tarihim öne alınacak ona göre artık bende haftada bir gidicem. Benim oğluşumda 2.500 kilo olmuş..
Yok burcucumm oyle fazla takmam ben bliyosunnn en azından üzüntü yaratmam ama sona yaklastıkca iste ister istemez bir gerginlik, heyecan korku oluyo, doktorum banada sadece boyle bir ihtimal oldugunu soyledi, cunku bebegin gelisimi de cok onemliymis gelişimini tamamlayan cıkmaya calısıyomus, soyle düşün dedi her bebek aynı zamanda dogardı, sat daha onemli olsaydı kimi 35 te kimi 42 de doguyo.. Sendede ufakta olsa vardır bi ihtimal cnm sen yinede bütün planlarını buna gore yap bence, cunku ne olcaı belli olmas sonucta erken dogmaları saglıksız oldukları anlamına gelmiyo, tam tersi zaten gelişmiş gününü doldurmuş ki cıkıyo kendince velettt kaydirigubbakcemile3
Kızlar bis temmuz derken hepimiz haziranda dökülces pıtır pıtır valla yaz bebekleri acele ediyolarrrr kaydirigubbakcemile2
GÜnaydın herkese
geÇmİŞİ okuyamıyoprum.
Hatta artık yazamayacaĞımda galİba sİze.
Patronun oĞlu geldİ.
İŞ ÖĞretİyorum.masada her dakİka beraber olacaĞız.
Vakİt bulrusam gİrer bakar selam verİrİm.
Kendİnzİe Çok İyİ bakın.
GÖrÜŞmek Üzere.
Kızlar bis temmuz derken hepimiz haziranda dökülces pıtır pıtır valla yaz bebekleri acele ediyolarrrr kaydirigubbakcemile2
haklısın. ben bu hafta içinde her şeyini tamamlamayı planlıyorum. annem de geldi her şeyi o yapıyor zaten. ama benim de şöyle bir derdim var: 27 haziranda sınavım var. benim için çok önemli. bütün yıl hem iş hem kurs yoğun bir tempo içerisindeydim bu sınav için. ama bebeğimin de o zamanlarda gelme ihtimali çok yüksek. benim de stres nedenim bu. bunu düşünmekten doğum korkusunu bile yaşayamıyorum. umarım oğlum bekler de annesi sınavına girer:1closedeyes:
Sılacığım açılman yoksa tedirgin olma .dr un verdiği o nidilatı kullan erken doğumlarda çok iyi geliyormuş diye duydum o ilaca .inş zamanlıca gelir kızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?