canım maşallah bebişinee aramızda 3 gün var ama doktorum bana önde gidiyo felan demedi hiç bende cumartesi gittim 34+1 çıktı usg de 2500 kilo boy 47 cm çıktı ayy bendemi erken doğurucam :1shok: bana haziranın 10 kadar gel gün vericem dedi sadece o günde yine usg giricem ona göre gün verecekCADIARZU
cnm bende o zamana doğururrum diye başvurmadım kps sınavına çok riskli günler bizim için bide tuvalet sorunu yüzünden cesaret edemedim 10 dk da bir girdiğim için ama yinede inş girer çıkarsın sınavına öyle doğar
ınadım ınat temmuzda dogurucam çınar ne kadar cıkmak ıcın dırensede bende temmuzda dogurmak ıcın dırenıcem bakalım hangımızın laz inatı tutacak:1closedeyes:
Ya Dilaracım beni nst ye soktu c.tesi artık haftalık gel bebek 36. haftasında dedi. artık her hafta gidicem..
ınadım ınat temmuzda dogurucam çınar ne kadar cıkmak ıcın dırensede bende temmuzda dogurmak ıcın dırenıcem bakalım hangımızın laz inatı tutacak:1closedeyes:
Valla KPSS sınavı dedigin gibi bilas gerebilir cnm ya hic belli olmas gerci ne desek boş suannn umarımm hrsey gonlunce olurda ya dogumdan once rahatlıkla girersin yada dogum sonrasına gelirrr hafif hafif tüy gibi gidersinnn kaydirigubbakcemile3
İLSU cum eklicem simdi fotosunu tombalak karpuzumunnnnnkaydirigubbakcemile2
Meneksecim bende nst ye giriyorum ama bosuna bence braxton hicks bilem gozukmuyoooo, c yolunda gozukuyo hersey sadece para vermeye yarıyo o kadar -tatlicadiarzu-
bence bebeğinle fazla inatlaşma çünkü bu konuda o senden daha inatçıdır. o gelmek istedikten sonra kimse tutamaz:lepi:
canım bu yılın bebekleri aceleci şimdi ıkınsak çıkmayız demezler fırlarlar dışarıdelikafaduldensen çınarla konuş tabi dinlerseedelikafadulden
günaydın arkadaşlar. bugün böyle bir sıkıntıyla uyandım, bir de msjları okuyunca güne iyi başlayamadım. problem çıkan annelere çok üzüldüm, allah hepinizin yardımcısı olsun. bütün planlarımızı herşey normal olacakmış gibi yapıyoruz ama süreç öyle gelişemeyebiliyor. şuan bebişimde herşey yolunda çok şükür ama yarın erken doğum ihtimali bende de oluşursa ne yaparım bilmiyorum.
1.si doktorum burda değil, yaza geldiği için memleketten ayarladım(bu avuç içi kadar yerde iyi bi dr yok ne yazıkki, burdakiler de ankaraya gidiyor)
2.si bebiş olunca tayin istedik apar topar memleketlere yakın olalım diye.tam doğuma 2-3 hafta kala ev taşıma yerleştişme işi, en azından stresi olacak. zaten şuan nereye çıkacak endişesi beni mahvediyo, bebişimde içerde mahvoldu annesinin sıkıntılarından. cuma günü belli oluyor, ya sevinç ya da büyük bi hüzün olucak benim için:teselli:
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
bugün işyerinde son günümüz olabilir yarın dr randevumuz var rapor açtıracam..
artık sık sık giremeyeceğim evde net yok:1no2:
ara ara girer bakarım artık kim doğurmuş diye
sizi çok özleyeceğiz arkadaşlar ara ara yazışırız artık...:a015:
günaydınlar sıla jasmincin inşallah zamanında gelir kuzucuklar stres yapmayın yalnız çok etkilermiş
zuzuuum inş senin topalak kızında vaktinde gelir maşallah ona yaaaa hadi resmini bekliyoruz
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
bugün işyerinde son günümüz olabilir yarın dr randevumuz var rapor açtıracam..
artık sık sık giremeyeceğim evde net yok:1no2:
ara ara girer bakarım artık kim doğurmuş diye
sizi çok özleyeceğiz arkadaşlar ara ara yazışırız artık...:a015:
canım allah kolaylık versin inşallah herşeyin yolunda gider ve bebişin zamanında gelir:Saruboceq:
cnm ara ara gir habersiz bırakma ne güzel işte bak dinlen son haftalar eksiklerini tamamla
canım hakkında hayırlısı olsunn bol bol dinlen arada gir görüşelim haberleşelim:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?