2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ınadım ınat temmuzda dogurucam çınar ne kadar cıkmak ıcın dırensede bende temmuzda dogurmak ıcın dırenıcem bakalım hangımızın laz inatı tutacak:1closedeyes:

Ya Dilaracım beni nst ye soktu c.tesi artık haftalık gel bebek 36. haftasında dedi. artık her hafta gidicem..

ben kursa yazıldıktan sonra hamile olduğumu öğrendim. bir ara vazgeçmeyi düşündüm ama sonra dedim ki bebek doğduktan sonra hiç şansım olmayacak. onu bırakıp kursa gidemem dedim ve devam etmeye karar verdim. bir de oğlum sabrederse sanırım bu işi tamamlarız. ben de çok sık tuvalete gidiyorum hepiniz gibi. ama denemelerde beni çok zorlamıyor. o saatlerde fazla su içmeyince çok sorun yaşamıyorum. tabi oğlum baskı yapmazsa.

Ya Dilaracım beni nst ye soktu c.tesi artık haftalık gel bebek 36. haftasında dedi. artık her hafta gidicem..

beni geçen gün soktu nts ye kasılmam vardı suyunda problem vardı iyi çıktı çok şükür inşallah haziranın 10 kadar dururuz bari:)15 gün içinde gelirsin dedi bu arada suyun kanaman bide tansiyonlarına çok dikkat et dedi aşırı tansiyonun düşme yükselme olunca hiç bekleme gel dedi artık gidişimde gün verir yada doğuma alır:jeyyar:

Valla KPSS sınavı dedigin gibi bilas gerebilir cnm ya hic belli olmas gerci ne desek boş suannn umarımm hrsey gonlunce olurda ya dogumdan once rahatlıkla girersin yada dogum sonrasına gelirrr hafif hafif tüy gibi gidersinnn kaydirigubbakcemile3

ıLSU cum eklicem simdi fotosunu tombalak karpuzumunnnnnkaydirigubbakcemile2

Meneksecim bende nst ye giriyorum ama bosuna bence braxton hicks bilem gozukmuyoooo, c yolunda gozukuyo hersey sadece para vermeye yarıyo o kadar -tatlicadiarzu-

ınadım ınat temmuzda dogurucam çınar ne kadar cıkmak ıcın dırensede bende temmuzda dogurmak ıcın dırenıcem bakalım hangımızın laz inatı tutacak:1closedeyes:

canım bu yılın bebekleri aceleci şimdi ıkınsak çıkmayız demezler fırlarlar dışarıdelikafadulden
sen çınarla konuş tabi dinlerseedelikafadulden

günaydın arkadaşlar. bugün böyle bir sıkıntıyla uyandım, bir de msjları okuyunca güne iyi başlayamadım. problem çıkan annelere çok üzüldüm, allah hepinizin yardımcısı olsun. bütün planlarımızı herşey normal olacakmış gibi yapıyoruz ama süreç öyle gelişemeyebiliyor. şuan bebişimde herşey yolunda çok şükür ama yarın erken doğum ihtimali bende de oluşursa ne yaparım bilmiyorum.
1.si doktorum burda değil, yaza geldiği için memleketten ayarladım(bu avuç içi kadar yerde iyi bi dr yok ne yazıkki, burdakiler de ankaraya gidiyor)
2.si bebiş olunca tayin istedik apar topar memleketlere yakın olalım diye.tam doğuma 2-3 hafta kala ev taşıma yerleştişme işi, en azından stresi olacak. zaten şuan nereye çıkacak endişesi beni mahvediyo, bebişimde içerde mahvoldu annesinin sıkıntılarından. cuma günü belli oluyor, ya sevinç ya da büyük bi hüzün olucak benim için:teselli:

süper olur aslında. oğlum doğmuş olsa ben de rahat rahat şöyle bir 8-9 kilo azalmış bir şekilde girsem sınava çok güzel olurkaydirigubbakcemile3

bence bebeğinle fazla inatlaşma çünkü bu konuda o senden daha inatçıdır. o gelmek istedikten sonra kimse tutamaz:lepi:

canım bu yılın bebekleri aceleci şimdi ıkınsak çıkmayız demezler fırlarlar dışarıdelikafadulden
sen çınarla konuş tabi dinlerseedelikafadulden

valla konusuyorum artık ne kadar ıcerde kalırsa ama fazla kalmaya nıyetı yok anası gibi inat veled
babasına da dıyorum çınara söyle sabırlı olsun daha cok var dıye oda konusuyo ama bakalım ne kadar dınlerse artık hıc oralı degıl sıpa

canım allah kolaylık versin inşallah herşeyin yolunda gider ve bebişin zamanında gelir:Saruboceq:

günaydınlar sıla jasmincin inşallah zamanında gelir kuzucuklar stres yapmayın yalnız çok etkilermiş
zuzuuum inş senin topalak kızında vaktinde gelir maşallah ona yaaaa hadi resmini bekliyoruz

ben şimdilik çıkıyorum. bebeğimin kıyafetlerini yıkadım. asalım ki kurusun. bir de eksiklerimi almaya gideceğim. sonra görüşürüz. kendinize iyi bakın.

günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
bugün işyerinde son günümüz olabilir yarın dr randevumuz var rapor açtıracam..
artık sık sık giremeyeceğim evde net yok:1no2:
ara ara girer bakarım artık kim doğurmuş diye
sizi çok özleyeceğiz arkadaşlar ara ara yazışırız artık...:a015:

cnm ara ara gir habersiz bırakma ne güzel işte bak dinlen son haftalar eksiklerini tamamla

canım hakkında hayırlısı olsunn bol bol dinlen arada gir görüşelim haberleşelim:a015:

canım allah kolaylık versin inşallah herşeyin yolunda gider ve bebişin zamanında gelir:Saruboceq:

saol dilaracım inşallah senin bebişinde zamanında gelir. bu kadar strese ben bu hamileliği zamanında tamamlarsam mucize gibi:1no2: allah hepimizin yardımcısı olsun...

cnm ara ara gir habersiz bırakma ne güzel işte bak dinlen son haftalar eksiklerini tamamla

canım hakkında hayırlısı olsunn bol bol dinlen arada gir görüşelim haberleşelim:a015:

evet haklısınız ama dinlenirken canım çok sıkılacakmış gibi geliyor
galiba eşimi kandırmam lazım net konusunda ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…