saol dilaracım inşallah senin bebişinde zamanında gelir. bu kadar strese ben bu hamileliği zamanında tamamlarsam mucize gibi:1no2: allah hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun canım..inşaallah herşey yolunda gider bebeğin zamanında gelir...GÜNAYDIN CİCİ ANNELER
BEN CUMARTESİ DOKTORA GİTTİM BAŞKASINA DİĞER DOKTORUN SÖLEDİKLERİ DOĞRUMU DİYE TEYİT ETMEYE ÇOK MORELİM BOZULDU BEBEĞİMİN SUYUNUN AZALDIĞI DOĞRUYMUŞ VE 36 HAFTAYA KADAR SUYUNUN AZALMASI NIRMAL GİDERSE İYİ DEDİ DOKTOR YOKSA KENDİ GELİR YADA BİZ ALIRIZ DEDİ BAKIRKÖY DOĞUM EVİNE SEVK ETTİ ORASI BU KONUNUN UZMANI DEDİ senağlama
zuzum maşallah kızına tombiş patitis olmuş...ne güzel beslemişsin kuzunu..sen de inşaallah zamanında hayırlısıyla doğum yaparsın...Herkese günaydınnn, haftasonu garip bi zaman gecirdim dogrusu, cumartesi tekrar kontrole gittim, bebegim 2 hafta önde geliştiği için erken doğum ihtimalim olma durumuna karsı artık hafta 1 gidicem... Bebişimmm 2.409 gr., 44-45 cm. olmuş büyümüş kocaman aybala bi suratı olmus ama sanırım bekledigimizden cok daha erken kavusabiliris. Doktorum SAT imin onemli oldugunu ama bebegin gelişimi ne zaman tamamlanırsa o zaman dünyaya gelmeye calısacagını söyledi... Testlerimde hicbir problem cıkmadı, şeker, protein, albümin ona cok sükür... Ama doktorum erken izne ayrılmam gerektigini soyledi dolayısıyla bir sonraki haftasonu artık calısma hayatımdan bir süreligne uzaklasıyorum. Celestone diye bi igne yaptırdı cumartesi, pazar umarım bi daha olmam cok canım yandıı, erken dogum ihtimaline karsı akciger gelisimi içinmişş, gıkımı cıkaramadımmm... Boyle bir durum iste iyice korkmaya basladımm, belirsizlikte baya bi geriyomus insanı cidden...
ne ilginç bir rüya tam bir hamile rüyası:roflol::roflol:ayy bugecede kendimi gördüm doktor iyi muayne edememiş beni eve geliyo senini ölçümlerini yanlış yaptım diyoo bide evde usg var hay alalhım yaa rüyaya bakkaydirigubbakcemile3 diyo bana uzan tekrar bakıcam diyoo bende uzanıyorum ölçüyoo ediyoo aa diyo senini zamnın gelmiş açılmanda var 4 cm seni hemen doğuma almalıyım diyo bende diyorum bari 1 hafta daha dursun toparlansın bebişim oda diyo zamna yok ben diyorum sancım yok kasılmam yok durduk yere niye gideyim doğuma doktora diyorum sen git ben gelcem bak diyo beni atlatmaya kalma mutlaka gel zmanın geldi tamam diyorum annemi arıyorum doktor geldi böyle dedi felan geliyo hazırlık felan hepsini tamamlıyoruz ama gerisini göremedim çişim geldi uyandım:roflol::roflol:
ayy bugecede kendimi gördüm doktor iyi muayne edememiş beni eve geliyo senini ölçümlerini yanlış yaptım diyoo bide evde usg var hay alalhım yaa rüyaya bakkaydirigubbakcemile3 diyo bana uzan tekrar bakıcam diyoo bende uzanıyorum ölçüyoo ediyoo aa diyo senini zamnın gelmiş açılmanda var 4 cm seni hemen doğuma almalıyım diyo bende diyorum bari 1 hafta daha dursun toparlansın bebişim oda diyo zamna yok ben diyorum sancım yok kasılmam yok durduk yere niye gideyim doğuma doktora diyorum sen git ben gelcem bak diyo beni atlatmaya kalma mutlaka gel zmanın geldi tamam diyorum annemi arıyorum doktor geldi böyle dedi felan geliyo hazırlık felan hepsini tamamlıyoruz ama gerisini göremedim çişim geldi uyandım:roflol::roflol:
ayy bugecede kendimi gördüm doktor iyi muayne edememiş beni eve geliyo senini ölçümlerini yanlış yaptım diyoo bide evde usg var hay alalhım yaa rüyaya bakkaydirigubbakcemile3 diyo bana uzan tekrar bakıcam diyoo bende uzanıyorum ölçüyoo ediyoo aa diyo senini zamnın gelmiş açılmanda var 4 cm seni hemen doğuma almalıyım diyo bende diyorum bari 1 hafta daha dursun toparlansın bebişim oda diyo zamna yok ben diyorum sancım yok kasılmam yok durduk yere niye gideyim doğuma doktora diyorum sen git ben gelcem bak diyo beni atlatmaya kalma mutlaka gel zmanın geldi tamam diyorum annemi arıyorum doktor geldi böyle dedi felan geliyo hazırlık felan hepsini tamamlıyoruz ama gerisini göremedim çişim geldi uyandım:roflol::roflol:
ne ilginç bir rüya tam bir hamile rüyası:roflol::roflol:
ilahi dilara çok güüldüm rüyandan çok uyanış kısmına, zamanı mıydı en önemli yerde. nedir bu idrar torbalarından çektiğimiz:jeyyar: tamamen bilinçaltı rüyası. sende başlamış.
:roflol:allah ıyılıgını versın dılos çişi gelmiş uyanmıs:roflol:
masallah canım cok seker cıkmıssınız
nesquık masallah cnm gobısınee.. cok sirinsinizz....
nesquik_24 maşallah göbüşüne canım
maşallahh nesguik çok şeker çıkmışsınn bebişine sana maşallah canım
herksese kocaman günaydın..a.s.keyifler nasıl canlarım...herkesi erken doğum korkusu almış...şu günler hayırlısıyla geçse de kuzucuklarımıza kavuşsak:1hug:
günaydınlar sıla jasmincin inşallah zamanında gelir kuzucuklar stres yapmayın yalnız çok etkilermiş
zuzuuum inş senin topalak kızında vaktinde gelir maşallah ona yaaaa hadi resmini bekliyoruz
günaydın kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım...
bugün işyerinde son günümüz olabilir yarın dr randevumuz var rapor açtıracam..
artık sık sık giremeyeceğim evde net yok:1no2:
ara ara girer bakarım artık kim doğurmuş diye
sizi çok özleyeceğiz arkadaşlar ara ara yazışırız artık...:a015:
haklısın. ben bu hafta içinde her şeyini tamamlamayı planlıyorum. annem de geldi her şeyi o yapıyor zaten. ama benim de şöyle bir derdim var: 27 haziranda sınavım var. benim için çok önemli. bütün yıl hem iş hem kurs yoğun bir tempo içerisindeydim bu sınav için. ama bebeğimin de o zamanlarda gelme ihtimali çok yüksek. benim de stres nedenim bu. bunu düşünmekten doğum korkusunu bile yaşayamıyorum. umarım oğlum bekler de annesi sınavına girer:1closedeyes:
rüyan çok komik yani hepinizzi sardı demek doum telaşı ya bende niye yok o telaş yaaa allahım yarabbm....
ben ne sorucam kızlar çarşamba günü doktora gidicem alttan muane ediyor mu? ona göre bugün ağdaya gidicem yada biraz daha bekleyeceğim?!
geçmiş olsun canım..inşaallah herşey yolunda gider bebeğin zamanında gelir...
zuzum maşallah kızına tombiş patitis olmuş...ne güzel beslemişsin kuzunu..sen de inşaallah zamanında hayırlısıyla doğum yaparsın...
zuzum maşallah kuzucuğuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
nesquikcim göbüşünede içindekinede maşallah....
diloş rüyan müthişti cidden...
diğer bayanlar sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?