2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

saol dilaracım inşallah senin bebişinde zamanında gelir. bu kadar strese ben bu hamileliği zamanında tamamlarsam mucize gibi:1no2: allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsunn :Saruboceq:

şimdi haziran topiğine girdimde 2 kişinin birinin nışanı gelmiş birinnide sancıları çoğalıyomuş hayırlısı inşallah sağlıkla doğum yaparlar çok heyecanlandım biri 37+4 haftalık biri 36+5 sanırımalkisalkisalkis

ayy bugecede kendimi gördüm doktor iyi muayne edememiş beni eve geliyo senini ölçümlerini yanlış yaptım diyoo bide evde usg var hay alalhım yaa rüyaya bakkaydirigubbakcemile3 diyo bana uzan tekrar bakıcam diyoo bende uzanıyorum ölçüyoo ediyoo aa diyo senini zamnın gelmiş açılmanda var 4 cm seni hemen doğuma almalıyım diyo bende diyorum bari 1 hafta daha dursun toparlansın bebişim oda diyo zamna yok ben diyorum sancım yok kasılmam yok durduk yere niye gideyim doğuma doktora diyorum sen git ben gelcem bak diyo beni atlatmaya kalma mutlaka gel zmanın geldi tamam diyorum annemi arıyorum doktor geldi böyle dedi felan geliyo hazırlık felan hepsini tamamlıyoruz ama gerisini göremedim çişim geldi uyandım:roflol::roflol:

geçmiş olsun canım..inşaallah herşey yolunda gider bebeğin zamanında gelir...
zuzum maşallah kızına tombiş patitis olmuş...ne güzel beslemişsin kuzunu..sen de inşaallah zamanında hayırlısıyla doğum yaparsın...

herksese kocaman günaydın..a.s.keyifler nasıl canlarım...herkesi erken doğum korkusu almış...şu günler hayırlısıyla geçse de kuzucuklarımıza kavuşsak:1hug:

ne ilginç bir rüya tam bir hamile rüyası:roflol::roflol:

ilahi dilara çok güüldüm rüyandan çok uyanış kısmına, zamanı mıydı en önemli yerde. nedir bu idrar torbalarından çektiğimiz:jeyyar: tamamen bilinçaltı rüyası. sende başlamış.

:roflol:allah ıyılıgını versın dılos çişi gelmiş uyanmıs:roflol:

ne ilginç bir rüya tam bir hamile rüyası:roflol::roflol:

ilahi dilara çok güüldüm rüyandan çok uyanış kısmına, zamanı mıydı en önemli yerde. nedir bu idrar torbalarından çektiğimiz:jeyyar: tamamen bilinçaltı rüyası. sende başlamış.

:roflol:allah ıyılıgını versın dılos çişi gelmiş uyanmıs:roflol:

ne gıcık oluyo insan tam yerinde sebebsiz yere çiş belasıı geri yattım belki kaldığım yerden devam ederim diyee ama göremedimm-tatlicadiarzu-

herksese kocaman günaydın..a.s.keyifler nasıl canlarım...herkesi erken doğum korkusu almış...şu günler hayırlısıyla geçse de kuzucuklarımıza kavuşsak:1hug:

günaydın tuba hg iyidir ne olsun böyle bi enerjiyle geldin sanki ne güzel:CüvCüv: ne öğretmenisin?

günaydınlar sıla jasmincin inşallah zamanında gelir kuzucuklar stres yapmayın yalnız çok etkilermiş
zuzuuum inş senin topalak kızında vaktinde gelir maşallah ona yaaaa hadi resmini bekliyoruz

Teşekkür ederiz derin teyzesi tam cekicektim resmi sarjım bitti delikafadulden Senin nazlı NAZ'ın napıyo bakemmmmm

Arada sırada girip yazarsan merakta kalmayıs cnmm, hakkında hayırlısı olsunnnn alkisalkisalkis

rüyan çok komik yani hepinizzi sardı demek doum telaşı ya bende niye yok o telaş yaaa allahım yarabbm....
ben ne sorucam kızlar çarşamba günü doktora gidicem alttan muane ediyor mu? ona göre bugün ağdaya gidicem yada biraz daha bekleyeceğim?!

canım bende senin gibiyim 27 haziranda sınavım var sen stres yapma inş kuzucuklar zamanında gelecekler bol bol dua et bunun için

canım edeceğini sanmıyorum sakıncalı bu haftalarda 36 haftadan önce bakmıyolarr hatta bana ilk kızımda 38 haftaya kadar bakmamışlardı bence baktırma bakmak istesede erken daha

Teşekkür ederis Ece teyzesiii tam patatis tammm, valla ben bisi yapmadım kendisi beslenmiş garibimmmmm, insallah zamanında hepimis hayırlısıyla kavusurus yavrulara cnmmm :1hug:

zuzum maşallah kuzucuğuna allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
nesquikcim göbüşünede içindekinede maşallah....
diloş rüyan müthişti cidden...
diğer bayanlar sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…